Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sene sonu kim yollansın

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Tello

5 35.71%
  • Causic

3 21.43%
  • Kamara

2 14.29%
  • Bienvenu

3 21.43%
  • Diğer(Yorumdan belirtiniz)

1 7.14%
1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Es-Es Şampiyon|2.sezon|Transfer Dönemi

Hybrid View

Hocam bide şöyle diyeyim n diaye iyiyse eğer onun bonservisini al taktiğe uyumlu avrupa maçlarında iyi olabilir takımada uyumu fazla

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Emenixe View Post
    Hocam bide şöyle diyeyim n diaye iyiyse eğer onun bonservisini al taktiğe uyumlu avrupa maçlarında iyi olabilir takımada uyumu fazla
    Ben aklımdaki 3 oyuncuyu koydum oraya takip edenler en çok kimi isterse onu alıyorum yani orda atıyorum baki mercimek olsaydı(Amacım küçümsemek değil) en çok oyu o alsaydı onu alıcaktım yani suan rincon bir adım önde

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Arkadaşlar anketi kapatıyorum şimdi Rincon için girişimde bulunucam o olmazsa N'diaye o olmazsa jali şeklinde gidicek ilginiz için teşekkür ederim paylaşımlar birazdan geliyor

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Jorqueranın sözleşmesini yabancı kontejyanı yüzünden fesh ettik Rincon hayırlı olsun

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Kupada yine turu uzatmalarda atlıyoruz.Rincon ise ilk maçına çıkmış oldu 7.20 ortalamayla oynaması ise güzel bir olay oldu.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Topu duran toplar dışında vermedik diyebilirim çok rahat oynadık rotasyona gittim necati dede gibi oyuncuları dinlendirdim güzel bir maç oldu 3 puanla devam ediyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Karambole bir maçtı 3 puanı hakettik diyemem necati tecrübesini konusturdu attı başkada bir pozisyonumuz yoktu top çevirdik sadece galatasaray maçı vardı kupada o yüzden yine birkaç oyuncuyu oynatmadım birazdan gs-eskişehir onuda elersek fenerbahçe ve bursadan sonra bir büyük takım daha elemiş olacağız.

Mesaj Yetkileri