vayy ahmed khalil dehşet profil olmuş prdn regen mi o adam )
Originally Posted by The Special One vayy ahmed khalil dehşet profil olmuş prdn regen mi o adam ) Regen olmayan topçumu kalmış Transfer yattı ab statüsüne takıldı ahmed.
Originally Posted by The Special One vayy ahmed khalil dehşet profil olmuş prdn regen mi o adam ) 2009 doğumlu çocuk Regen değilse ne olabilir.. Gerçek futbolcular ölmüştür zaten
Originally Posted by Lesandro Parleo 2009 doğumlu çocuk Regen değilse ne olabilir.. Gerçek futbolcular ölmüştür zaten ahmed khalil diye gerçekte forvet vardı hatta iyi çocuktu ben direk ona gitti aklım ama resmi görünce anladım
Originally Posted by Lesandro Parleo 2009 doğumlu çocuk Regen değilse ne olabilir.. Gerçek futbolcular ölmüştür zaten Originally Posted by The Special One ahmed khalil diye gerçekte forvet vardı hatta iyi çocuktu ben direk ona gitti aklım ama resmi görünce anladım Benim bile 3 tane gayrimeşru çocuğum var kimse bilmiyor Mantova altyapısına verdim yakında atakıma çıkar
2038 nerde düzenlencek ve 2026 2030 ve 2034 dünya kupalarını kim düzenlemiş kim kazanmış merak ettim
Originally Posted by The Special One 2038 nerde düzenlencek ve 2026 2030 ve 2034 dünya kupalarını kim düzenlemiş kim kazanmış merak ettim Gece paylaşırım artık
Forum Rules