1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Direniş 2012-2013..(Bilal TATOĞLU Klasiği)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Giriş çok güzel ve sanki bunu kapatmak istermiş gibi ikinci paylaşımının senin tabirinle 'gereksiz' olmuş. Açıkça söylemek gerekirse Başarılar yazmayı 'gereksiz' bulan bir foruma yazdığım bir açıklayıcı ve 'gerekli' bir yazıdan sonra atılmıştım ama bunu burada yapmayacağım. Bak , bence tam istediğin gibi 'uzun , açıklayıcı ' ama bir o kadar da 'gereksiz' bir yazı yazdım. Ancak sadece motive edici 'Başarılar takipteyim' de yazabilirdim ama tercih ettiğin gibi bir yazı yazmayı seçtim

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Giriş çok güzel ve sanki bunu kapatmak istermiş gibi ikinci paylaşımının senin tabirinle 'gereksiz' olmuş. Açıkça söylemek gerekirse Başarılar yazmayı 'gereksiz' bulan bir foruma yazdığım bir açıklayıcı ve 'gerekli' bir yazıdan sonra atılmıştım ama bunu burada yapmayacağım. Bak , bence tam istediğin gibi 'uzun , açıklayıcı ' ama bir o kadar da 'gereksiz' bir yazı yazdım. Ancak sadece motive edici 'Başarılar takipteyim' de yazabilirdim ama tercih ettiğin gibi bir yazı yazmayı seçtim
    aslında tam olarak anlatmak istediğim şu konuyu düzenleyemediğimiz için mesajlar ve kariyer paylaşımı iç içe giriyor o yüzden ne kadar çok mesaj yazılırsa o kadar karmaşık bir hal alır paylaşım . Bazı insanlar yorumları okumak istemeyebilir,yorumları okumak sıkabilir bu yüzden gereksiz yorum yaparak paylaşımı karmaşık hale dönmemesi için istedim bunu .

Mesaj Yetkileri