Sayfa 381 / 447 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431 ... SonSon
11,401 ile 11,430 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ersun Yanal'da ben biraz fazla ego görüyorum. Neden oynamadığını medyaya sormayacak diyor, adam zaten medyaya sormadı, kendisine gelen tepki üzerine yazdı bunları.

Sonra demiş ki Ersun Yanal, neden oynamadığını medyaya değil bize soracak. Asıl oynatmama sebebini kendisinin bizzat Sow'a söylemesi gerekirdi ki bu Dünyanın her yerinde böyledir. Alex Ferguson bile Nani'ye seni dinlendireceğim bu maç diyebiliyorsa, Ersun Yanal da diyebilmeli.

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    ''Yıldız oyuncuların böyle hakları olmalı'' dedi, konu kapandı..
    Sorun burada işte.

Alex hocaya gider yapıyor sen futbolcusun FB teknik direktörüne böyle yapamazsın diyen arkadaşlar haklı mı ? Haklı.
    Alex bu takımın efsanesidir sen Aykut Hoca, ona herhangi normal bir futbolcu gibi davranamazsın diyen arkadaşlar haklı mı ? Evet haklı.

Aykut Kocaman iyi bir taktisyen iyi bir çalıştırıcı olabilir ama iyi bir teknik direktör değildi.
    Yoksa bu konu taa buralara kadar uzamaz Alex de takımda kalırdı, ayrılsa bile kimse böyle olayları gündeme getiremezdi. İşte takımda gergin bir hava oluştuğunda ,panik anında bu durumu en yumusak sekilde geçiştirebilenler teknik direktör oluyorlar. Ersun Yanal'da da aynı durum söz konusu maalesef.

Çok yakın bir örnek, Melo ile Riera kafa göz birbirlerine girdiler 1 hafta bile konuşulmadı tweetler atılmadı ve hala aynı takımda aynı 11'de oynayabiliyorlar. Medya kaostan beslenir o kaos ortamını ivedilikle yumuşatabilmelisin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi aziz yıldırımın basın toplantısı var. Şimdi açıklamasa bile aday olacaktır.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alex, Türk futbolunun piri olmuş, taraflı tarafsız herkes tarafından ayakta alkışlanan Metin Oktay gibi hem insan olarak hem futbolcu olarak mükemmeldi. Rakiplerine karşı saygılıydı. Metin Oktay'ın yeri dolmaz. Her zaman yeri ayrı bir insandır. Ancak bir futbolcu şu devirde rakip taraftarların bile sevgisini kazanıp alkışlanıyorsa, bu adamın bu kadar kolay harcanmaması lazımdı. Felipo Melo ile Riera dövüştü ne oldu? Olay tatlıya bağlandı. Ne yani şimdi Galatasaray küçük bir kulüpmüydü bunları yaptığı halde göndermedi? Bu tür olaylar olabilir. Alex defalarca kez kendisinin dinlenmediğini, başkanın yanına çıktığında bile kendisine karşı tutunulan tavrı anlattı. Bize Alex'i savunmak için olayları görmüyorsunuz diyorlar ancak onlarda Aykut Kocaman'ı savunmak için Alex'in söylediklerini görmüyorlar. Yazık gerçekten...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gene mi konu Aykut Hocaya geldi. Başınıza iş gelse Aykut Hocadan bileceksiniz. Eğer şuan başımızda Aykut Kocaman ve onun yapacağı transferler olsaydı inanın bana şu durumda olmazdık. Başarılarını geçtim, en azından aldığı adamlara baktığım zaman anlıyorum ne kadar büyük bi değer kaybettiğimizi. Örn: holmen, alves, potuk, emenike, olası ofansif ortasaha transferi.

Önder Özen'i kaptırdığımıza üzüleceğimize Aykut Hocaya üzülelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SON DAKIKA:28 SUBAT DAVASINDA KOC HOLDING'E VE AYDIN DOGAN GRUBUNA 4. AGIR CEZA MAHKEMESI ARACILIGIYLA SUC DUYURUSUNDA BULUNULDU.

AZIZ YILDIRIM,UEFA BIZE TFF SIZI AVRUPA KUPALARINA GONDERMEDI SIKE VAR DIYE DEDI.HEM DAHA ORTADA SORUSTURMA,MAHKEME YOKKEN DUSUNUN DEDI

AZIZ YILDIRIM,SIKE YAPTIGIMIZI ISPATLAYAMAYANLARYAPMADIGINIZI ISPAT EDIN DIYOR.BOYLE BIR HUKUK DUZENI HANGI ULKEDE VAR DEDI.

AZIZ YILDIRIM,KIBRIS'A KACACAGIMI YAZDILAR,HANI BURADAYIM.EMENIKE'NIN PARA SAYMA GORUNTULERI NEREDE HANI DEDI.

AZIZ YILDIRIM,BEN NE HAPISTEN KORKARIM NE DE BASKA SEYDEN.ASLAN GIBI YATARIM.TEKRAR SOYLUYORUM BU DAVA SIYASI BIR DAVADIR DEDI.

A.YILDIRIM:SENES ERZIK UEFA DOSYAYI KAPATTI BIR DAHA ACMAZ DEDI.TLF. KAYITLARI VAR.SONRA NE OLDU DA PLATINI BASKI VAR DEDI,SORUSTURMA ACILDI

AZIZ YILDIRIM,BASKI KIMIN TARAFINDAN YAPILDI ? HUKUMET TARAFINDAN MI YAPILDI DIYE SORDUM HALA CEVAP YOK DEDI.

AZIZ YILDIRIM,BEN CEZAEVINDEYKEN ILK CAS DAVASINI GERI CEKTIRDILER.KESIN KAZANACAKKEN.ULKEMENFAATI FILAN. SIMDI NEDENINI ACIKLASINLAR DEDI.

A.YILDIRIM,BU ULKEDE SIKE,TESVIK PIRIMI ANADOLU KULUPLERININ EN BUYUK GELIRIDIR DIYEN YONETICILER OLDU.BIRSEY OLDU MU? NEREDE SAVCILAR? DEDI

AZIZ YILDIRIM,BASKANLIGI BIRAKIRSAM FB CEZA ALMAYACAKTI UEFA'DAN DIYENLER BJK YONETICILERI BIRAKTI AMA BJK DE CEZA ALDI DEDI

AZIZ YILDIRIM BANA SON ACILAN DAVALARLA BIRLIKTE 38 YIL YATMA DURUMUM.HIC KORKMUYORUM.TEKRAR EDIYORUM BU BIR SIKE DEGIL SIYASI DAVADIR DEDI

AZIZ YILDIRIM,GECEN GUN 12 NUMARA BIZE BU OPERASYONU YAPAN SAVCI-HAKIMLERIN YONETICILERIMIZLE TOP OYNARKEN FOT.LARINI KOYDU.BIR TANE GAZETE YAYINLAYAMIYOR.KORKUYORSUNUZ.KORKMAYIN BEYLER DEDI

Valla helal olsun Baskana... Resmen gazetecilere Cemaatin savcisindan,hakimindenkorkuyorsunuz.Yazmiyorsunuz. Korkmayin demis )

SON DAKIKA:AZIZ YILDIRIM BENI ERGENEKON DAVASIYLA ILISKILENDIRMEK ISTEDILER.SILAHLI ORGUT DIYE TELEFONLARIMI DINLEDILER DEDI.

A.YILDIRIM:BIZI OZ. YETK. MAHK.LERDE YARGILAMAK ICIN KILIF BULMALARI GEREKIYORDU.SILAHLI ORGUT DEDILER.CEBIR-SIDDET NEREDE? SILAHLAR NEREDE

A.YILDIRIM,OZ. YETK. MAHK.YE SEVKIMIZIN SEBEBI CEBIR-SIDDET YOKMUS AMA HER AN YAPABILIRMISIZ.AGIR CEZAYA SEVKIN BAHANESINE BAKARMISINIZ DEDI
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla Aziz Yıldırım bu konuda doğruları konuşmuş. Bu soruların cevabı yok şuana kadar. Bizde bulamadık zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Azız Yıldırım,3 Tarla Varmıs Fılan Yahu Ts.ların Konusmalarında Uzun Don Var Balık Var Demır Var Hoca Var.bunlar Ne Demek Dedı.

AZIZ YILDIRIM,BJK ICIN SERDAL ADALI VE TAYFUR'UN SIKE YAPMADIGINA EMINIM.ALAKASIZ KONUSMALARINI SIKE GIBI GOSTERDILER DEDI.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24702858.asp

Bence fena bir konuşma/açıklama olmamış...Sulandırmadan konuşulabilir üzerine.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

NTVSpora baktım şimdide. Bu konuşmaların hiçbirini yayınlamamışlar. Yazıklar olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Azız Yıldırım,sabrım Gıderek Azalıyor.bır Acılırsam Benı Turkıye'de Kımse Tutamaz Dedı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Azız Yıldırım,sabrım Gıderek Azalıyor.bır Acılırsam Benı Turkıye'de Kımse Tutamaz Dedı.
    Kaçıncı defa ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Azız Yıldırım,benı Olgun Peker Uzerınden Oradan Sedat Peker Ve Ergenekon'a Baglayacaklardu.bana Ergenekonun Kasası Dedıler Unuttunumuz Mu ?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Kaçıncı defa ?
    5903485903485908345 kere dese nolurki. Konuyu amacından saptırma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konuşmalardan sonra başı ağrıyabilir. Ergenekona falan çok girmiş.
    FM Gazetesi

yahu bu şike meselesinde ben de çok inanmıyorum da yani A.Y öyle bir konusuyor ki insan ister istemez acaba mı diyor ya. Söyledikleri net değil , net gibi gozukse de net değil ne dediği anlaşılamıyor ve de çok aşırı gergin sinirli.

Bu diyor bana karşı yapılan bir operasyondur.
    E o zaman baskanlıgı bırak FB'yi kurtar deniyor haliyle
    O da diyor ki bıraksaydım da FB ceza alırdı bak BJK aldı diyor.

Yok arkadaş hakikaten ne oldugunu anlayabilmiş değilim sürekli kafa karışıyor. UEFA'ya kim baskı yapıyormuş arkadaş neden söylemiyorsun? Dava mı açtın baskı yapanlara? Dava mı açıcaksın? Neye dayandıracaksın? Platini'nin bize baskı yapıyorlar dediğini kanıtlayabilecek misin? Platini'yi tanık sandalyesine oturtabilecek misin?

Hiç konuşmasa daha iyi sanki. Cunku adam klasik suçlu psikolojisine girmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    5903485903485908345 kere dese nolurki. Konuyu amacından saptırma
    Amaç mı kaldı Allah aşkına ?

2 yıldır hep aynı şeyleri söyleyip duruyor, çıktıktan sonraki tüm basın toplantılarında söyledikleri izle veya oku, bugün olduğundan farklı bir şey görmeyeceksin. En sonunda da Görkem'in en son paylaştığını söylüyor "Ben bir konuşursam..." neyse Allahtan bir çok Fenerbahçe forum sitesinde takip ettiğim kadarıyla insanlar artık bunları yemiyor, bunları görmek güzel, çünkü kandırılmak, eşek yerine konulmak da bir yere kadar.

Sen Fenerbahçe tarihinin en ağır ve şerefsizce cezasını alacaksın, bu ceza geçtiği vakit resmi siten sus pus olacak, tüm spor kanalları durumu taraftarlara açıklamaya çalışırken senin TV kanalın Sağlık programları, belgeseller falan gösterecek, bugüne kadar taraftarın karşısına çıkacak ve bir açıklama yapacak yüreğin olmayacak, kapalı kapılar ardından "ben bir konuşursam" kahramanlığı yapacaksın.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

A.yıldırım,tam Sampıyonluga Gıderken Mayıs Ayında Ts.un Dınlenılmesı Bırakılıyor Ustelık Bız 8 Aydır Dınlenılıyorduk.bu Sıke Davası Mı Sımdı

Azız Yıldırım,serdal Adalı Benım Arkadasım Tayfur'u Da Tanırım.onların Ve Bjk.nın Sıke Yapmadıgına,temız Olduguna Adım Gıbı Emınım Dedı.

AZIZ YILDIRIM,ILK CAS DAVASI VE BENIM PLATINI'YE OLAN DAVAMI KAZANACAKKEN CEKTIRDILER ULKE MENFAATI DIYE.NE OLDU SIMDI? DEDI.

AZIZ YILDIRIM,DAHA MAHKEME KARSISINA CIKMADAN ELIMDE SERUMLA HASTANEYE GITTIM.ADRESIME METRIS CEZAEVI YAZMISLARDI.BEN DAHA NE DIYEYIM DEDI.

AZIZ YILDIRIM BU ULKEDE ESKI GENELKURMAY BASKANI ILKER BASBUG AYNI MAHKEMENIN KARARIYLA TEROR ORGUTU KURMAKTAN HAPISTE.DAHA NE DIYEYIM DEDI.
    Last edited by Ralph : 13.Eylül.2013 at 19:00
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

UEFA açıkça baskı var demesine rağmen, UEFA'da mı Fenerle uğraşacak dendiğinde, UEFA bir dernek, siyasi baskılara direnemez demiştim.. Ancak bana göre kesinlikle hükümet baskısı vardı. Başka kim baskı yapacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

A.yıldırım:bu Gercekten Sıke-orgut Davası Olsa Ts Baskanı Orgut Lıderı Olurdu.cunku Ts Samp. Olamazsa Akp Ve Basbakana Tehdıt Tapelerı Vardı
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Doğum günün kutlu olsun kaptan

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

36 yaşında büyük efsane

şanslıyım senin gibi bir oyuncuyu canlı canlı izledim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

[YOUTUBE="kz-6Q1Kc62c"]Ben sönü yerim yerim[/YOUTUBE]

90+1 ve Alex... Dün atmış golü.

Buda başka bir maç.

[YOUTUBE="2aQX_9sSNm4"]asas[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne olacaktı yani Alex 13 km koşsaydın, Başkanın elinde ölçüm aracıyla tek tek oyuncuların koşusunu ölçüyormuş senin nasıl haberin olmaz ? Bak Sow bile o sınıra takıldı, nasıl profesyonelsiniz siz anlamadım ki ?
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bizim takımda 13 koşan bi insan evladı var mı ? Hayır ben hiç görmedimde. Şunu açık yüreklilikle söylüyorum Ersun Yanal korkağın teki, adaletli olduğunada inanmıyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

ne Ersun Yanal'dan adam olur nede başkasından !

Az önce haber okudum 12 KM koşması gerekiyormuş.

Alex o koşanlardan daha az koşuyordu ama aklıyla yapıyordu onun yaptıklarını....

Fenerbahçe maçlarını takip bile etmiyorum bu sene...

@SAİT71

2.video bir harikaymış dostum sanat eseri resmen. Şiir gibi oynuyor

Brezilyada orta alan oyunu olmadığı için sırıtmıyor orda kaptan ama çok kilo almış

Özledik ....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu arada Stoch 1 gol atmış...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Stoch 6 maç 4 gol 4 asist yamulmuyorsam

Mesaj Yetkileri