1 ile 30 arası toplam 717 sonuç

Konu: FM 2014 Digital Ön Sipariş

Hybrid View

iyide playstore üzerinde 40 liraya alabiliyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    iyide playstore üzerinde 40 liraya alabiliyorsun
    D & R 'daki sanırım kutulu oyun, Playstore'da kutulu oyun yok, satın aldığın kod ile beraber internet üzerinden indiriyorsun. Bu yüzden fiyat aralığı açık olsa gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    D & R 'daki sanırım kutulu oyun, Playstore'da kutulu oyun yok, satın aldığın kod ile beraber internet üzerinden indiriyorsun. Bu yüzden fiyat aralığı açık olsa gerek.
    Ben 2012 kutulu almıştım aral üzerinden şimdi kutusunun bile nerde olduğu meçhul, her halükarda oyunu kurmak için internet lazım ve steam üzerinden oyunu indirip kuruyorsun, bi kutu için 20-30 tl fark ödemek ne kadar mantıklı ki ?

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Ben 2012 kutulu almıştım aral üzerinden şimdi kutusunun bile nerde olduğu meçhul, her halükarda oyunu kurmak için internet lazım ve steam üzerinden oyunu indirip kuruyorsun, bi kutu için 20-30 tl fark ödemek ne kadar mantıklı ki ?
    Aynen ben de katılıyorum; ben de geçen sene kutulu oyun almıştım; yine Steam'den yükleniyor; update'ler falan zaten oyun CD'de bile olsa sonuç yine aynı, her kapı Steam'e çıkıyor. Ben de bu sene Playstore'dan aldım oyunu.

Mesaj Yetkileri