Bakıyorum da bazıları Gs puan kaybedince hemen başlığa üşüşmüş
Antalya'nın galibiyet güme gitti falan sanki Antalya delicesine top oynamış bizi sirkulase etmiş de hakem ile kazanmışız gibi

Maça gelirsek bence sonuç çok normal. Transfer sezonunu kötü geçirdik bu bir gerçek. İşte Selçuk olmayınca takım kontrolsuz güç. Yerine oynayabilecek bir tane adamımız yok. Takım oradan oraya savruluyor atakların hiçbiri organize değil tamamen doğaçlama. Bir de üzerine Fatih Terim'in garip taktiksel değişiklikleri olunca çok rahat cevirebileceğimiz maç 1-1 bitti. 4-1-5 gibi bir taktige burunduk son yarım saat. Ortasahada pas yapamadan organize olamayacagını artık herkes biliyordur heralde. O değişiklerden sonra tamamen şansına doldur boşalta bağladık normal yani.

He pozitif noktalar yok mu tabi ki de var. Böyle panik anlarında bile sakin kalan oyuncularımız vardı Taktiksel dizilim sahaya yayılış berbat durumda olsa bile rakibinin gözünü korkutan her alanda pres yapmaya çalışan ve en en önemlisi terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularımız var (kıskananlar da çatlasın) Biz taraftar olarak bence ayıp ediyoruz oyuncuları ıslıklayarak, Amrabat ya da Emre kötü oynayabilir çok çok kötü oynayabilir ama mücadele etmediler diyemeyiz. Ellerinden geleni yapıyorlar. Sonuçta o çocuklar ben zorla 11'de oynayacagım demiyor. O zaman ıslıklamanın da bir manası yok. He çok para vermişsindir adam da sahada mucadele etmiyordur sallamıyordur o zaman ıslıklarsın ama bu çocuklar haketmiyor böyle bir davranışı.
Ayrıca çok önemli değil daha ligin başı. Hala bu ligin en iyi takımına sahibiz. Bazılarının umutlandıgını biliyorum ama o umutları tek maçla söndürebilecek bir takım oldugumuzu onlar da çok iyi biliyorlar. Açıkcası ben endişeli değilim takımın ritmini bulacagına eminim.