Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

21 72.41%
  • Berabere biter

8 27.59%
  • Antalyaspor kazanır

0 0%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 211 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor | STSL 4. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yok hani haksız mı dedin ya ona karşılık attım.Fenerbahçe her sene şampiyon olacakmış ya bunlar olmasa sende haklı olduğunu söylemişsin.Şimdi düşündüm haklısın aslında videoları atmadan cevap vermemem o lafından sonra daha uygun düşerdi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Yok hani haksız mı dedin ya ona karşılık attım.Fenerbahçe her sene şampiyon olacakmış ya bunlar olmasa sende haklı olduğunu söylemişsin.Şimdi düşündüm haklısın aslında videoları atmadan cevap vermemem o lafından sonra daha uygun düşerdi
    Tamamdır anladım dediğini.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

MP Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Galatasaray gibi büyük bir takım karşısında böyle iyi oynamak kolay değil. 1 puan bizim için iyi bir moral kaynağı oldu" dedi.

Fenerbahçeliyim ama bu adam ne yaşıyor alla aşkına ?

Öncelikle çok şanssız olduğumuzu belirtmeliyim.
    Şanssızlığı heyecan ve sabırsızlığa da yorabiliriz.
    Maç için fazla bir şey söylemeye hacet yok, tek kale oynadığımız maçta puan bile alamayabilirdik. Futbol bu adaleti yok.
    Burak Yılmaz elimizde kaldı.
    Emre Çolak, Aydın Yılmaz gibi oyuncular dururken Erman Kılıç'ı hatta Kazım'ı göndermek büyük hata.
    Eboue ve Hakan Balta fiziksel olarak kötü durumdalar özellikle Melo da 2.yarı oyundan fizik olarak düştü.
    Maçın özeti orta sahada oynayan oyuncuların yaratıcılığının kısıtlığı ve forvetlerin beceriksizliği nedeniyle fark atabileceğimiz maçtan 1 puan aldık.
    Bruma kalitesini ve tecrübesizliğini belli etti lakin kumaşı iyi, bu aşikar.
    Eray İşcan'a gelirsek dua edelim bugün daha iyi bir takımla oynamadık. Galatasaray'ın yedek kalecisi değil 4.kalecisi olamaz altyapıdan çıktı diye kendimizi kandırmayalım mal ortada.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Galatasarayda konstrasyon eksikliği var, sonuca gidemeyince de kontrolünü kaybediyor. Umarım sezon boyu devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    MP Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Galatasaray gibi büyük bir takım karşısında böyle iyi oynamak kolay değil. 1 puan bizim için iyi bir moral kaynağı oldu" dedi.

Fenerbahçeliyim ama bu adam ne yaşıyor alla aşkına ?

Küçük yaşıyor dostum

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Adam haksız mı ama ?

Terim 3 hafta önce "13 km koşmayan oynayamaz"
    ve bu akşam "Galatasaray'da 10 km'yi bulan tek oyuncu Eboue"

Buna ne diyeceksiniz sadece yorum katmanız için paylaşıyorum kötü amaçlı bir paylaşım değil.
    Maç 100 metrede değil 50 metrede hatta 30-40 metrede oynandı. 13 km koşulmaması normal. Koşacak yer yoktu
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Anti futbol oynayan hangi takım olursa olsun sevmiyorum. Antalyaspor'un bir suçu yok. Tamamiyle bu eski kafa zihniyetindeki hocayım diye geçinen insanlarda suç. Futbol fakiri bu insanlar. Böyle iş mi olur arkadaş. Sen ligin kalitesini düşürüyorsun. Böyle oynayarak bir yere varamazsın. Tamamiyle rezillik... Al 1 puanı ne yapıyorsan yap. Çok alkışlandın 1 puan aldınya...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Drogba'nın golü net ofsayt.

Antalyaspor'un neyini eleştiriyorsunuz ben anlamadım. İstediği gibi top oynar adamlar ve deplasmanda 1 puanı alırlar sorun ne ki ?

Bruma'yı çok beğendim harika çalım atıyor.

Beşiktaş maçında oynarsa çok büyük sorun yaratır o kanatta Bruma ve 2 tane penaltısı çalınmamış Galatasaray'ın..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Bakıyorum da bazıları Gs puan kaybedince hemen başlığa üşüşmüş
    Antalya'nın galibiyet güme gitti falan sanki Antalya delicesine top oynamış bizi sirkulase etmiş de hakem ile kazanmışız gibi

Maça gelirsek bence sonuç çok normal. Transfer sezonunu kötü geçirdik bu bir gerçek. İşte Selçuk olmayınca takım kontrolsuz güç. Yerine oynayabilecek bir tane adamımız yok. Takım oradan oraya savruluyor atakların hiçbiri organize değil tamamen doğaçlama. Bir de üzerine Fatih Terim'in garip taktiksel değişiklikleri olunca çok rahat cevirebileceğimiz maç 1-1 bitti. 4-1-5 gibi bir taktige burunduk son yarım saat. Ortasahada pas yapamadan organize olamayacagını artık herkes biliyordur heralde. O değişiklerden sonra tamamen şansına doldur boşalta bağladık normal yani.

He pozitif noktalar yok mu tabi ki de var. Böyle panik anlarında bile sakin kalan oyuncularımız vardı Taktiksel dizilim sahaya yayılış berbat durumda olsa bile rakibinin gözünü korkutan her alanda pres yapmaya çalışan ve en en önemlisi terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularımız var (kıskananlar da çatlasın) Biz taraftar olarak bence ayıp ediyoruz oyuncuları ıslıklayarak, Amrabat ya da Emre kötü oynayabilir çok çok kötü oynayabilir ama mücadele etmediler diyemeyiz. Ellerinden geleni yapıyorlar. Sonuçta o çocuklar ben zorla 11'de oynayacagım demiyor. O zaman ıslıklamanın da bir manası yok. He çok para vermişsindir adam da sahada mucadele etmiyordur sallamıyordur o zaman ıslıklarsın ama bu çocuklar haketmiyor böyle bir davranışı.
    Ayrıca çok önemli değil daha ligin başı. Hala bu ligin en iyi takımına sahibiz. Bazılarının umutlandıgını biliyorum ama o umutları tek maçla söndürebilecek bir takım oldugumuzu onlar da çok iyi biliyorlar. Açıkcası ben endişeli değilim takımın ritmini bulacagına eminim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yazıya gerek yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bazı arkadaşlar Antalya'nın galibiyetinin güme gittiğini söylemişler, yahu bi insanın bunu söyleyebilmesi için ancak yobaz bir fanatik olması lazım. Kaldı ki Rıdvan denen yorumcu müsvettesi de çıkmış çuvalla para alıp bu yorumu yapıyor NTV'de.

Takım genel olarak çok iyi oynamadı kabul ama çok fazla pozisyona girdik. Bilmioyurm ileri ki haftalarda Fatih Terim adamcılık yapmazsa takımdan bi şeyler çıkabilir. Bana kalırsa artık bu takımda Burak, Engin, Emre Çolak'ın yeri yoktur. Maalesef hocanın adamcılığı yüzünden Burak gidemedi, diğerleri için bi şey diyemeyeceğim Hoca iyi niyetle sabrediyor çünkü. Sözün özü takımı bir iki rötuşla harika bi hale getirebilir Hoca. Bruma'yı da çok beğendim umarım daha iyi olur ileride.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Antalya'nın galibiyetinin güme gitmesinin nedeni hakem hatası. Gs çok iyi oynamış olabilir ancak bir puanı hatalı bir karar sonrası almıştır. Penaltılar da çalınabilirdi bu durumda da Gs'nin galibiyeti güme gitmiş olabilir. Kafalar karıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Anti futbol oynayan hangi takım olursa olsun sevmiyorum. Antalyaspor'un bir suçu yok. Tamamiyle bu eski kafa zihniyetindeki hocayım diye geçinen insanlarda suç. Futbol fakiri bu insanlar. Böyle iş mi olur arkadaş. Sen ligin kalitesini düşürüyorsun. Böyle oynayarak bir yere varamazsın. Tamamiyle rezillik... Al 1 puanı ne yapıyorsan yap. Çok alkışlandın 1 puan aldınya...
    Ne yapsınlar hücum yapsında yenilsinler mi? Kaç kişi ekmek yiyiyor orada. Küme düşüpte belini doğrultan kaç tane klüp var. Onlarında halinden anlamak lazım. Galatasaray'da olsun Fenerbahçe'de olsun kapanıyor diye şikayet etmiyecen bir yolunu bularak açacan. Sonuçta futbol kuralları çerçevesinde yaptıkları.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Yazıya gerek yok.
    Bunu yapmak yerine ''gol ofsayttı'' dese o zaman Metin Oktay olurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bakıyorum da bazıları Gs puan kaybedince hemen başlığa üşüşmüş
    Antalya'nın galibiyet güme gitti falan sanki Antalya delicesine top oynamış bizi sirkulase etmiş de hakem ile kazanmışız gibi

Maça gelirsek bence sonuç çok normal. Transfer sezonunu kötü geçirdik bu bir gerçek. İşte Selçuk olmayınca takım kontrolsuz güç. Yerine oynayabilecek bir tane adamımız yok. Takım oradan oraya savruluyor atakların hiçbiri organize değil tamamen doğaçlama. Bir de üzerine Fatih Terim'in garip taktiksel değişiklikleri olunca çok rahat cevirebileceğimiz maç 1-1 bitti. 4-1-5 gibi bir taktige burunduk son yarım saat. Ortasahada pas yapamadan organize olamayacagını artık herkes biliyordur heralde. O değişiklerden sonra tamamen şansına doldur boşalta bağladık normal yani.

He pozitif noktalar yok mu tabi ki de var. Böyle panik anlarında bile sakin kalan oyuncularımız vardı Taktiksel dizilim sahaya yayılış berbat durumda olsa bile rakibinin gözünü korkutan her alanda pres yapmaya çalışan ve en en önemlisi terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularımız var (kıskananlar da çatlasın) Biz taraftar olarak bence ayıp ediyoruz oyuncuları ıslıklayarak, Amrabat ya da Emre kötü oynayabilir çok çok kötü oynayabilir ama mücadele etmediler diyemeyiz. Ellerinden geleni yapıyorlar. Sonuçta o çocuklar ben zorla 11'de oynayacagım demiyor. O zaman ıslıklamanın da bir manası yok. He çok para vermişsindir adam da sahada mucadele etmiyordur sallamıyordur o zaman ıslıklarsın ama bu çocuklar haketmiyor böyle bir davranışı.
    Ayrıca çok önemli değil daha ligin başı. Hala bu ligin en iyi takımına sahibiz. Bazılarının umutlandıgını biliyorum ama o umutları tek maçla söndürebilecek bir takım oldugumuzu onlar da çok iyi biliyorlar. Açıkcası ben endişeli değilim takımın ritmini bulacagına eminim.
    Terim şimdiye kadar orta sahayı boşaltıp forvetleri oyuna aldığı hiç bir maçı kazandıramadı. Günümüz futbolunda büyük takımların çoğu rakip üzerinde baskı kurmak istediği zaman hücumcu almak yerine geriden bir oyuncu alıp yeni bir oyuncu oyuna sokabiliyor. Geriyi tutamadığın sürece istersen 8 forvet oyuncusu ile oyna rakip sana her türlü o direnişi gösterir. Önemli olan geriden top çıkartıp, rakibe boşluk vermemek. Dün Samet Aybaba yerine Antalya'nın başında Rıza Çalımbay veya Şifo olsa bu maç 1-1 değil 0-2 biterdi. Set oyunu denen bir şey yok. Terim şimdiye kadar takımının geride götürdüğü maçlarda geriden bir oyuncuyu forvete göndermek yerine hep forvetleri çoğaltarak maçı kazanmaya çalıştı. Bu planı bir tek geçen sezon 2-0 geriden gelip 3-2 kazandığı Ordu maçında tuttu ama oda rakip yüzünden. Eğer Ordu ikinci yarı çift forvette ısrar etmeyip orta sahayı bir oyuncu ile çoğaltsa maçı götürürdü. Senin tespitlerin doğru biz yazdık mı Galatasaray'lı arkadaşlar bize hep ters gidiyor Ben dün Galatasaray'ı izlerken geçen sezon ki Beşiktaş'ı izledim halbuki. Bizde doğaçlama bir oyun oynuyorduk, bol pozisyona giriyorduk ama saha içinde takım organizasyonu denen bir şey yoktu. Bu savunma anlamında bir takımı epey yıpratır. Her rakipte dünkü pozisyonları vermez. Terim bunları aşıp takımını oturtur mu ileride göreceğiz.
    Last edited by Mamadou : 14.Eylül.2013 at 14:45

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Drogba değil,hiç kimse Metin Oktay olamaz.Demek istediğim ''We have Drogba they don't'' ama anlayana tabi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

F.Altaylı ne demişti, Aziz Yıldırım istedi F.Terim'i, Galatasaray'ı bitirmek için kısa vadede dediği doğru çıktı. Eğer Galatasaray R.Madrid ve Beşiktaş maçlarını kazanamazsa koskoca sezonu çöpe atacaktır. Nasıl olsa Fatih Terim kendini sağlama aldı milli takım ile devam eder.

Nesil
    2006

İmzamı atarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Galatasaray'ın Antalyaspor karşında nasıl galibiyet alamadığına şasırdım . Antalya Samet Aybaba ile başarı sağlayamaz. Bruma'yı da çok beğendim .

@Hsyn53Yvz

yapma hocam futbolcu o heyecanla, konsantrasyonla ne anlayacak. kim demiş bugüne kadar golüm ofsayt diye? melo'ya yapılan harekette antalyasporlular penaltı ver hoca mı dedi? geçin bu işleri takım gayırmayın.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ben Drogba'nın golün ofsayt olduğunu anladığını bile zannetmiyorum yapmayın yahu o kadar belirgin değil ofsayt olduğu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Millet eliyle gol atıyor, deliler gibi seviyor sesiniz çıkmıyor, Drogba tam 1 karışlık ofsaytten gol attı diye neler diyorsunuz. HLL SPR DVM.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence büyütülmemesi gereken bir puan kaybı, Antalya her sene bir şekil Galatasaray'dan aynı şekilde puan koparıyor, geçen sezon yazdıklarını kopyala/yapıştır yapsanız bile eksik kalmayacaktır. Beşiktaş Bursa ve Galatasaray maçlarından 6 puan çıkarırsa ve bu süreçte Fb ve Gs puan kaybına devam ederse makas uzun bir süre açık kalacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

santimetrelik ofsayta takanlar olmus hatirlattirmayin geçen yillari. hep demisimdir ofsayt saniyeliktir hele milimetrik ofsayt varsa hakemin yakalamasi cok cok zordur onlarda insan hata yapabilir.

Son bir kaç haftadır Fenerbahçe taraftarı olarak, Galatasaray kulübünün gidişatını takip ediyorum.

Galatasaray'ın sonuca gidememesinin, takımda heyecan üstüne baskı yarattığını ve olumsuz yansıdığını düşünüyorum. Bu maçı bir kenara koyarsak ki takımın organizatörü Selçuk İnan'ın sakatlığının bu maçtaki en büyük etken olduğunu düşünüyorum, izlediğimiz diğer mücadelelerde oyuncuların fiziksel olarak tam hazır olmadığı çok belli oluyor.

Hakan, Melo ve oyunun son bölümlerine doğru Eboue çok düştü oyundan. Savunma ve orta sahanın gardının düşmesi son dakikalarda etkisini çok hissettirdi, maçı farklı kazanabilecek olan Galatasaray ekibi son dakikalara doğru mağlubiyetin kıyısından döndü. İlk hafta olan kayıpları bir kenara koyması gerek takımın, zaten ilk beş haftanın zorluğu fikstür çekildiğinde fark edilmişti.

Asıl konuşulması gereken ve Galatasaray'ın başının ağrımasını beklediğim bir kaç durum var;
    1-) Fatih Terim'in son sözleşme ve Milli Takım meselelerinden dolayı kafasının karıştığını düşünüyorum, basının kolay kolay zarar veremeyeceği bir adam Terim ama belli yormuş onu basın.

2-) Geçen yıl Şampiyonlar Ligi gruplarında Braga, Cluj ve işi erkenden bitirmiş bir United ile oynama fırsatı bulmuş bir Galatasaray bu yıl Madrid, Juventus gibi takımların bulunduğu zor bir grupta olacak. Galatasaray'lı arkadaşlar şimdi Madrid'i evimizde zaten yendik meselesine girmesinler o maçla bu maç bir olmayacak. Madrid geçen yıl yıkılış dönemindeydi, bu yıl yükseliş dönemindeler ve 3-0 gibi bir skorun avantajı ile gelmeyecekler. Juventus'un kalitesi ortada her daim tehlikeli bir takımlar.

Burada bahsetmek istediğim yedi günde üç maçlık bir tempodur.

3-) Madrid sonrası Beşiktaş deplasmanı? Beşiktaş'ta evrimini tamamlayan bir koza gibi desem yeridir, kelebek olup uçuyorlar ama kanatları kırılmaya çok müsait. Olası bir Madrid mağlubiyeti moralsiz bir Galatasaray'a Beşiktaş darbesi gelirse camiadan yüzler asılır mı?

Zorlu fikstür, basının yorduğu bir hoca ve yüksek beklentilerin gelecek yıla oranla daha zor olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pozisyon 22 cm ofsayt. Drogba ne olduğunun farkında bile değil ayrıca onun görevide değil. Bu kadar düzgün bir adama bile sallıyor ya Fenerbahçeliler gerçekten anlayamıyorum. Adamın bir tane falsolu hareketi yok geldiğinden beri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    "Drogba'nın golü yüzde 100 ofsayt. Eğer Türkiye'de hakemler adaletli futbol yönetse Fenerbahçe her sene şampiyon olur."

- Rıdvan DİLMEN

Buyur burdan yak
    Normalde Rıdvan Dilmen'i dinlemem ancak sırf bu kadar seviyesiz ergen vari bir söz söyledimi diye tekrarını izledim.Böyle bir şey demiyor.Hatta Baros'un pozisyonunda penaltı verilmedi bile dedi.Ofsayt ile ilgili bir yorumu dahi yok.

Birileri goy goy yapmış.Çoğu site bunu haber olarak sayfalarına taşımış.Bir tanesi acaba aradımı Rıdvan Dilmen'i böyle bir şey söylediniz mi diye?
    Rıdvan Dilmen öyle bir söz söylediği an zaten gitsin Afrika'da yorumculuk yapsın.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bende bir yerden aldım zaten dün o kadar büyüdü ki bu ben koymazsam başkası koyacaktı alıntıdır yazsam daha iyi olurmuş kusura bakmasın kimse.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri