Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 29. You may not vote on this poll
-
Galatasaray kazanır
-
Berabere biter
-
Antalyaspor kazanır
-
Son bir kaç haftadır Fenerbahçe taraftarı olarak, Galatasaray kulübünün gidişatını takip ediyorum.
Galatasaray'ın sonuca gidememesinin, takımda heyecan üstüne baskı yarattığını ve olumsuz yansıdığını düşünüyorum. Bu maçı bir kenara koyarsak ki takımın organizatörü Selçuk İnan'ın sakatlığının bu maçtaki en büyük etken olduğunu düşünüyorum, izlediğimiz diğer mücadelelerde oyuncuların fiziksel olarak tam hazır olmadığı çok belli oluyor.
Hakan, Melo ve oyunun son bölümlerine doğru Eboue çok düştü oyundan. Savunma ve orta sahanın gardının düşmesi son dakikalarda etkisini çok hissettirdi, maçı farklı kazanabilecek olan Galatasaray ekibi son dakikalara doğru mağlubiyetin kıyısından döndü. İlk hafta olan kayıpları bir kenara koyması gerek takımın, zaten ilk beş haftanın zorluğu fikstür çekildiğinde fark edilmişti.
Asıl konuşulması gereken ve Galatasaray'ın başının ağrımasını beklediğim bir kaç durum var;
1-) Fatih Terim'in son sözleşme ve Milli Takım meselelerinden dolayı kafasının karıştığını düşünüyorum, basının kolay kolay zarar veremeyeceği bir adam Terim ama belli yormuş onu basın.
2-) Geçen yıl Şampiyonlar Ligi gruplarında Braga, Cluj ve işi erkenden bitirmiş bir United ile oynama fırsatı bulmuş bir Galatasaray bu yıl Madrid, Juventus gibi takımların bulunduğu zor bir grupta olacak. Galatasaray'lı arkadaşlar şimdi Madrid'i evimizde zaten yendik meselesine girmesinler o maçla bu maç bir olmayacak. Madrid geçen yıl yıkılış dönemindeydi, bu yıl yükseliş dönemindeler ve 3-0 gibi bir skorun avantajı ile gelmeyecekler. Juventus'un kalitesi ortada her daim tehlikeli bir takımlar.
Burada bahsetmek istediğim yedi günde üç maçlık bir tempodur.
3-) Madrid sonrası Beşiktaş deplasmanı? Beşiktaş'ta evrimini tamamlayan bir koza gibi desem yeridir, kelebek olup uçuyorlar ama kanatları kırılmaya çok müsait. Olası bir Madrid mağlubiyeti moralsiz bir Galatasaray'a Beşiktaş darbesi gelirse camiadan yüzler asılır mı?
Zorlu fikstür, basının yorduğu bir hoca ve yüksek beklentilerin gelecek yıla oranla daha zor olacağını düşünüyorum.
Mesaj Yetkileri