Bahse giriyorum bu sezon Ronaldo fazla gol atamayacak Mesut'u çok arayacak çok.
Bahse giriyorum bu sezon Ronaldo fazla gol atamayacak Mesut'u çok arayacak çok.
Sunderland'in golü verilmedi işin tuhafı adamlar itiraz bile etmedi. Hakemin kararı skandal. Türkiye'de olsa ortalık karışır.
arsenal siir gibi top oynuyor bence bu yilin favorisi onlar. chelsea ile birlikte.
Liverpool'u es geçme abi,onlar da iyi gidiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Manchester City'i es geçme Arif Pellegrini ile coşarlar bu sezon ŞL'den de gruptan çıkmalarını bekliyorum.Her şeyden önce EPL bu sezon bayağı bi çekişmeli geçecek kimin şampiyon olacağını kestirmek güç Liverpool,City,United,Chelsea,Arsenal,Tottenham 6 zorlu takım var kimin kimi yeneceği belli olmaz son yılların en zevkli EPL'sini izleyebiliriz bu sene.
Az sonra Everton-Chelsea maçı başlıyor,kesin izlenir.
Liverpool'u seven ve takip eden biri olarak söylüyorum ŞL mücadelesine nefesimiz yetmez.
liverpooldan birsey olmaz manu istenilen seviye degil moyes kotu oynatiyor takimi. city kadrosu cok iyi ama beklenileni veremediler daha.
Liverpool bu yıl ilk 4 içinde bitirecek,aha da yazıyorum buraya.
Daha yeni başladı yahu lig ayrıca Mustafa o maça iddaa yaparken biraz daha detaya girmeliydin City'nin zorlandığı bir deplasman olduğunu görürdün.Liverpool'da Suarez ve Sturridge böyle devam ederlerse ilk 4 hayal değil ama Arsenal,City,ManU ve Chelsea gibi 4 takımın önünde ligi bitirmek çok zor inşAllah başarırlar.
Sıkıcı ilk yarıdan sonra Everton-Chelsea maçının ikinci yarısı harika geçiyor,82. dakika oynanıyor 1-0 önde Everton.
Niye yetmesin yahu adamlar lige 3/3 ile başladı. Suarez'i de kadroda tutmayı başardılar. Liverpool hafife alınıyor ama ummadık taş baş yarar. Rodgers ile başta tutmaz demiştim ama taraftar ilk sezon kendisine sabretti. İlk sezon skorlar iyi olmasa da takıma iyi futbol oynatmıştı. Liverpool'u son yıllarda yakan hep iç saha performansı oldu. Abuk subuk takımlara sahasında puan vermezlerse Liverpool başarılı bir sezon geçirebilir. Yalnız sakatlıklar takımın belini bükebilir. Orta sahasında oynayan Lucas - Gerrard ikilisi sakatlıklardan dolayı sezonda epey maç kaçırıyor. O mevkide pek iyi alternatif yok. Liverpool'un en büyük şansı Rodgers kesinlikle. Ben önemli işlere imza atacağını düşünüyorum. Tam bir sistem hocası.
Lucas ve Gerrard reyis ikilisi bu sezon minimum seviyede maç kaçırırlarsa Liverpool'da büyük potansiyel var. Zaten sadece lig ve kupalarda varlar,ligde biraz daha kazanmayı sürdürürlerse kupa falan da düşünmeyip sadece lige asılırlar. Ama dediğim gibi bu ikili önemli çünkü takımın defansif yükünü çekecek orta saha oyuncusu eksiğimiz var.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sanki Chelsea, Manu, City bu üç takımdan biri ilk dördün dışında kalacakmış gibi geliyor bana. Bu takım City olabilir. Oynadıkları futbol iyi değil. İlerleyen haftalar neyi gösterir bilinmez ama üç takımda hocayı değiştirdi. Diğer üç takımda aynı hocayla yoluna devam ediyor.
Liverpool'umuzun akşam 10'da maçı var.Hayırlısı ile 4 te 4 yapacağız inşallah.
Ahahhahahahah
![]()
İşe bak ilk dakika da gol yedik Shelvey attı.
Şimdi de biz attık Sturridge 1-1![]()
Shelvey 4 dakikada 1 gol 1 asisst![]()
Suarez'de süs gibi duracak herhalde bu sezon,niye satmadılar anlamıyorum ki.
Edit: Isırık vardı şimdi hatırladım
Moses çok fena oynuyor.
Moses fena oynuyor dedim ben ; 2-1
![]()
Liverpool önde ama önceki üç maçta olduğu gibi iyi savunma yapamıyor. Swensea bir çok gol pozisyonuna girdi. Moses ilk maçında iyi oynuyor. William için bu adamı gönderdiler ama Moses'in William'dan kalır yanı yok bence. Chelsea ve City'den sırf bu yüzden nefret edilir. Böyle adamları alıp doğru düzgün oynatmıyorlar. City'de geçen sezon Swensea'dan Sinclair'i transfer etmişti. Oyuncuyu doğru düzgün oynatmadan kiraladılar. Keza Rodwell'da öyle. Gitse Liverpool'a, Arsenal'a direk ilk 11 yapabilirdi. Liverpool Moses'i satın alma opsiyonu ile kiralasa iyi olurmuş.
forumda benden başka Tottenham ı destekleyen yok mu yaeriksen cuk diye oturdu bu sene %100 ilk 4teyiz hatta ilk 3 e bile girebilriz seneyede şampyionluk bekliyorum elimizdekileri kaptırmazsak
![]()
Maç 2-2 bitti,Coutinho sakatlanmadan önce gayet iyi götürüyorduk maçı ancak Coutinho çıkıp Aspas girince tamamen dağıldı takım.
Valla EPL'de takım desteklemeye karışıyım böyle bi ligde hepsini izleyin gitsin.Swensea zor takım puan kaybı normal Liverpool Suarez'in de dönüşüyle daha da iyi olacaktır ayrıca Sturridge'ye nazar değmesin adam hiç boş geçmiyor.