Sayfa 120 / 169 İlkİlk ... 2070110118119120121122130 ... SonSon
3,571 ile 3,600 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bahse giriyorum bu sezon Ronaldo fazla gol atamayacak Mesut'u çok arayacak çok.

Sunderland'in golü verilmedi işin tuhafı adamlar itiraz bile etmedi. Hakemin kararı skandal. Türkiye'de olsa ortalık karışır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

arsenal siir gibi top oynuyor bence bu yilin favorisi onlar. chelsea ile birlikte.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Liverpool'u es geçme abi,onlar da iyi gidiyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Manchester City'i es geçme Arif Pellegrini ile coşarlar bu sezon ŞL'den de gruptan çıkmalarını bekliyorum.Her şeyden önce EPL bu sezon bayağı bi çekişmeli geçecek kimin şampiyon olacağını kestirmek güç Liverpool,City,United,Chelsea,Arsenal,Tottenham 6 zorlu takım var kimin kimi yeneceği belli olmaz son yılların en zevkli EPL'sini izleyebiliriz bu sene.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Az sonra Everton-Chelsea maçı başlıyor,kesin izlenir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Manchester City'i es geçme Arif Pellegrini ile coşarlar bu sezon ŞL'den de gruptan çıkmalarını bekliyorum.Her şeyden önce EPL bu sezon bayağı bi çekişmeli geçecek kimin şampiyon olacağını kestirmek güç Liverpool,City,United,Chelsea,Arsenal,Tottenham 6 zorlu takım var kimin kimi yeneceği belli olmaz son yılların en zevkli EPL'sini izleyebiliriz bu sene.
    City böyle adamları takımın başına getirirse bir cacık olmaz onlardan. Kuponumu yatırdılar nasıl yenemezler Stoke'u anlamıyorum ya.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Liverpool'u seven ve takip eden biri olarak söylüyorum ŞL mücadelesine nefesimiz yetmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

liverpooldan birsey olmaz manu istenilen seviye degil moyes kotu oynatiyor takimi. city kadrosu cok iyi ama beklenileni veremediler daha.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Liverpool bu yıl ilk 4 içinde bitirecek,aha da yazıyorum buraya.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Daha yeni başladı yahu lig ayrıca Mustafa o maça iddaa yaparken biraz daha detaya girmeliydin City'nin zorlandığı bir deplasman olduğunu görürdün.Liverpool'da Suarez ve Sturridge böyle devam ederlerse ilk 4 hayal değil ama Arsenal,City,ManU ve Chelsea gibi 4 takımın önünde ligi bitirmek çok zor inşAllah başarırlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sıkıcı ilk yarıdan sonra Everton-Chelsea maçının ikinci yarısı harika geçiyor,82. dakika oynanıyor 1-0 önde Everton.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Liverpool'u seven ve takip eden biri olarak söylüyorum ŞL mücadelesine nefesimiz yetmez.
    Niye yetmesin yahu adamlar lige 3/3 ile başladı. Suarez'i de kadroda tutmayı başardılar. Liverpool hafife alınıyor ama ummadık taş baş yarar. Rodgers ile başta tutmaz demiştim ama taraftar ilk sezon kendisine sabretti. İlk sezon skorlar iyi olmasa da takıma iyi futbol oynatmıştı. Liverpool'u son yıllarda yakan hep iç saha performansı oldu. Abuk subuk takımlara sahasında puan vermezlerse Liverpool başarılı bir sezon geçirebilir. Yalnız sakatlıklar takımın belini bükebilir. Orta sahasında oynayan Lucas - Gerrard ikilisi sakatlıklardan dolayı sezonda epey maç kaçırıyor. O mevkide pek iyi alternatif yok. Liverpool'un en büyük şansı Rodgers kesinlikle. Ben önemli işlere imza atacağını düşünüyorum. Tam bir sistem hocası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Lucas ve Gerrard reyis ikilisi bu sezon minimum seviyede maç kaçırırlarsa Liverpool'da büyük potansiyel var. Zaten sadece lig ve kupalarda varlar,ligde biraz daha kazanmayı sürdürürlerse kupa falan da düşünmeyip sadece lige asılırlar. Ama dediğim gibi bu ikili önemli çünkü takımın defansif yükünü çekecek orta saha oyuncusu eksiğimiz var.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    City böyle adamları takımın başına getirirse bir cacık olmaz onlardan. Kuponumu yatırdılar nasıl yenemezler Stoke'u anlamıyorum ya.
    Mustafa , Stoke deplasmanı City'nin belası. Bizim Belediye kabusumuz gibi. Son 4 sezonda da berabere kaldılar. En iyi formlarında bile yenemediler çok enteresan cidden.

Sakin abi, sakin. Stoke City deplasmanı en zor deplasmandır EPL'deki

Pellegrini ile Şampiyonlar Ligi'nde bekleneni verecektir bence City, Malaga'yı yarı finalin kapısına kadar getirmiş bir adam Pellegrini.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sanki Chelsea, Manu, City bu üç takımdan biri ilk dördün dışında kalacakmış gibi geliyor bana. Bu takım City olabilir. Oynadıkları futbol iyi değil. İlerleyen haftalar neyi gösterir bilinmez ama üç takımda hocayı değiştirdi. Diğer üç takımda aynı hocayla yoluna devam ediyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Liverpool'umuzun akşam 10'da maçı var.Hayırlısı ile 4 te 4 yapacağız inşallah.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ahahhahahahah

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İşe bak ilk dakika da gol yedik Shelvey attı.

Şimdi de biz attık Sturridge 1-1

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Shelvey 4 dakikada 1 gol 1 asisst

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Suarez'de süs gibi duracak herhalde bu sezon,niye satmadılar anlamıyorum ki.

Edit: Isırık vardı şimdi hatırladım

Moses çok fena oynuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Suarez'de süs gibi duracak herhalde bu sezon,niye satmadılar anlamıyorum ki.

Edit: Isırık vardı şimdi hatırladım

Moses çok fena oynuyor.
    Suarez'in cezası bitince Sturridge sağa kaydırılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

Sakin abi, sakin. Stoke City deplasmanı en zor deplasmandır EPL'deki

Pellegrini ile Şampiyonlar Ligi'nde bekleneni verecektir bence City, Malaga'yı yarı finalin kapısına kadar getirmiş bir adam Pellegrini.
    Ya bırak Allahasen. Milyonları harca takımında Avrupanın sayılı forvetlerı olsun sonra Stoke en zor deplasman olsun yok öyle iş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Moses fena oynuyor dedim ben ; 2-1

Ya bırak Allahasen. Milyonları harca takımında Avrupanın sayılı forvetlerı olsun sonra Stoke en zor deplasman olsun yok öyle iş.
    Stoke'un futbol değil Amerikan futbolu oynadığını da hatırlatayım Pulis gitti gitmesine ama aynı görüntüden kurtulamadılar. Ayrıca City için değil, tüm takımlar için en zor deplasman burasıdır.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Liverpool önde ama önceki üç maçta olduğu gibi iyi savunma yapamıyor. Swensea bir çok gol pozisyonuna girdi. Moses ilk maçında iyi oynuyor. William için bu adamı gönderdiler ama Moses'in William'dan kalır yanı yok bence. Chelsea ve City'den sırf bu yüzden nefret edilir. Böyle adamları alıp doğru düzgün oynatmıyorlar. City'de geçen sezon Swensea'dan Sinclair'i transfer etmişti. Oyuncuyu doğru düzgün oynatmadan kiraladılar. Keza Rodwell'da öyle. Gitse Liverpool'a, Arsenal'a direk ilk 11 yapabilirdi. Liverpool Moses'i satın alma opsiyonu ile kiralasa iyi olurmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

forumda benden başka Tottenham ı destekleyen yok mu ya eriksen cuk diye oturdu bu sene %100 ilk 4teyiz hatta ilk 3 e bile girebilriz seneyede şampyionluk bekliyorum elimizdekileri kaptırmazsak

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maç 2-2 bitti,Coutinho sakatlanmadan önce gayet iyi götürüyorduk maçı ancak Coutinho çıkıp Aspas girince tamamen dağıldı takım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla EPL'de takım desteklemeye karışıyım böyle bi ligde hepsini izleyin gitsin. Swensea zor takım puan kaybı normal Liverpool Suarez'in de dönüşüyle daha da iyi olacaktır ayrıca Sturridge'ye nazar değmesin adam hiç boş geçmiyor.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri