Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

6 25.00%
  • Berabere biter

7 29.17%
  • Beşiktaş kazanır

11 45.83%
1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: Bursaspor - Beşiktaş | STSL 4. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Bu arada Bursa maçlarını derbi havasına sokanlara sinir oluyorum. Yıllardır maç izliyoruz Bursa maçları ne ara derbi oldu. Tamam ESES ile birlikte Anadolu'nun en güçlü iki takımından biri ama öyle ezeli rakip falan durmadan haber yapılıyor. Husumet yalan asıl meseleleri bu.
    Aynen. Bursa maçı asla Beşiktaş için derbi olamaz. Bursalılar ne düşünür bilemem ama Beşiktaş için durum bu. Ayrıca bana göre Trabzon da derbi değildir.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Aynen. Bursa maçı asla Beşiktaş için derbi olamaz. Bursalılar ne düşünür bilemem ama Beşiktaş için durum bu. Ayrıca bana göre Trabzon da derbi değildir.
    Trabzon'u bir tık üste koyarım. Sonuçta Trabzon'un geçmişte kazandığı kupalar ortada. Trabzon taraftarı takımının kazanmasını isteyen bir taraftar. Bunun içinde BJK, FB ve GS gibi ligin güçlü takımlarını geçmeleri gerekiyor. Olaya bu yönden bakıyorlar. Bursa taraftarı geneli böyle düşünüyor mudur bilemem ama kendilerine derbi yaratma çabasındalar. Şu son 5,6 yıldır tribün anlamında Beşiktaş ile sidik yarışı içerisindeler. Her defasında husumetin son bulması için araya girenlere karşı çıkan taraf Bursa taraftarı oluyor genelde yoksa Beşiktaş taraftarı husumetin son bulması için ılımlı. Varsa Bursa'yı rakip olarak gören Beşiktaş'lı diyeceğim şu ki kendi takımlarını küçültüyorlar.

Mesaj Yetkileri