Bu kupayıda Almanlar almasın![]()
Bu kupayıda Almanlar almasın![]()
Hacı yıl olmuş 2038 , öleceksin neredeyse![]()
Türkiye'nin şampiyonluk sırası gelmiş...
hocam yeni transferlerden jimenez yırtık uçurtma resmen tutamazlar onu italyadamilli takımda ise gruptan çıksan başarı bence
Mükemmel ilerlemişsin takipteyim
60 sayfa olmuş kariyer efsanelerin efsanesisin dostum.
Hocam forumda bir süredir misafir olarak takılıyodum sırf sana yorum atmak için üyelik açtım![]()
Harika bir kariyer baştan sona hepsini okudum güncelleme bekliyorum.![]()
Okulun stresini burada atacağız
Uzun zamandır güncelleme gelmeyince kariyerin biteceğini düşünmüştüm ama müjdeyi verdi İtalyan![]()
Ben telefondan takip ederim hocam rahat ol sen![]()
İşte buydu, kariyerin başından beri. Mantova ruhu bu işte.
Benim mantovam inatçıdıri hep mücadele eder, hiç vazgeçmez, direniş değil rakibi direttirir.
Savunmaların olduğu italyada biz yan pası yasakladık, en büyük mottomuz izleyenlere "zevk" ve "tutkuyu" aşılamaktı.
Bu 3 gençte mantova ruhunu görüyorum. Bişi dicem ben bigün gözlerimde yaşla ayrılıcam buralardan biriniz menajer, biriniz asistan, diğerinizde alt yapı sorumlusu. Haydi gençler sizde o ruh var ! inatçı ruhlar ! vazgeçmeyin ! hadi beyler bu maçı alyıoruz, yan pas yok çocuklar..
MANTOVA PES ETMEK YOK ASLA !
Gaz verme konusunda Fatih Terim'i geçti hocamızSakin ol şampiyonn...
hocam gerekirse hiç oyun oynamıcam ama bu kariyere mesaj atcam
Hocam kaç gündür hatta kaç haftadır yokum vallaha mükemmel ilerlemişsin birde bir sorum olacaktı fm 14 çıkınca bitecek mi kariyer![]()
hocam cidden kariyer ne zaman biter bilmiyorum tek diyeceğim daha devam ediyoruz.
Okul falan yoksa oynayalım biz oyunumuzu. Ruhumuzu kaybetmemek için herzaman yeşil sahalara "yandanda" olsa bakmak gerekir. Olmadı seni eski stadımıza danilo martelliye götüreyim. Küçük, minicik stadımızda bir "ekol" olacak oyunumuzu, sahaları dar edecek "anlayışımızın" temellerini attığımız yerleri gösterelim sana.
Herşeyin başladığı yerden sende başla, sonra birlikte bitiririz mazimizi. Pes etmek yok asla!
Bende futbol kökenli menajer olduğum için terimin yolundan ilerliyorum. Oda pes etmez.
Bu arada rüyamda karı kız görürürüm zannettim, kendimi italyada buldum. Hadi devam edelim yo!
Hocam konuyla alakasız ama Breaking Bad izliyor musun![]()