Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

6 25.00%
  • Berabere biter

7 29.17%
  • Beşiktaş kazanır

11 45.83%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 88 arası toplam 88 sonuç

Konu: Bursaspor - Beşiktaş | STSL 4. Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Kale de sağlam, Gökhan Gönül'le Hasan Ali veya Caner BJK'nin bekleri olsaydı BJK bu ligde +85 yapardı.
    Gökhan Gönül benim Fenerbahçe'de tek sevdiğim futbolcu. Tek başına sağ kanadı toparlıyor. Fenerbahçe'nin en değerli futbolcusu olduğunu düşünüyorum ama bu maçtaki Serdar en az Gökhan Gönül kadar etkili oynadı ki geldiğinden beri bu performansını sürdürüyor, büyüyerek geliyor hatta. Ramon ve Serdar herkesi tatmin etmiştir. İsmail ve Toraman, tam bek olmasa da sırıtmaz tabi Veysel Sarı iyi bir alternatif olabilirdi devre arasına o da artık, gibi alternatifleri de var. Beşiktaş'ın bu saydığın isimlere ihtiyacı yok.

Şampiyonluk hakkındaki genel görüşüm Galatasaray'ı yenersek ki biletler tükenirse şansları çok çok az bizi kimse tutamaz. 30 bin kişiyle rekorlar kıran taraftarı belki de ilk kez bu kadar kalabalık göreceğiz. Formsuz bir Galatasaray'a karşı bu avantajlarla Beşiktaş efsane bir gece yaşayabilir, söylemesi benden.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Bana göre maç 0-0 başlar ve Beşiktaş kazanırsa 4'te 4 yapar.
    Valla helal olsun nasıl bildin ya

tam beklediğim gibi geçti. bilic'in istediği oyunu oynamaya başladık. bursaspor bu kadro kalitesiyle ilk 8'e girmesi çok zor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Harika bir futbol, her hattıyla çok iyi bir takım ve gelen rahat galibiyet. Maşallah, nazar değmesin. Tebrikler Beşiktaş'ım, çekindiğimiz bir deplasmanı çok kolaya çevirdik. Teşekkürler herkese.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Beşiktaş'da Sivok'un yerde kaldığı pozisyon da net müdahele var net penaltı atlanmış malesef.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Beşiktaş'da Sivok'un yerde kaldığı pozisyon da net müdahele var net penaltı atlanmış malesef.
    Civelli'nin Olcay'ı ceza sahası içerisinde indirdiği pozisyonda penaltıydı. Sonra bir pozisyonda avantaja bırakmayıp neredeyse golden etti hakem. Bursalıların sert oyununa müsamaha gösterdi. Samil,Yasin tekvandosu olacak adamlarmış aslında futbol onlara göre oyun değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tebrikler besiktas iyi top oynuyorlar lig bu yil cekismeli olacak belli oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

+Almeida'nın kafasına çıktılar bir pozisyonda, adam resmen kündeye getirildi bence; ama ona da devam dedi hakem!

Bu arada, Oğuzhan'ın sakatlığı canımı çok sıktı. Umarım, uzun süreli bir sorun yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık işini bilen bir beşiktaş izliyoruz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Seçim zamanı Serdal Adalı zarar verir, Fikret Orman doğru isim dedikçe ben, Serdal Adalı gelsin diye bağıran Beşiktaşlılar, Fikret Orman kazandı diye sevinen Galatasaraylılar vardı. Hani ne oldu?

Eto'o gelse 5-6 Milyon Euro alacaktı yıllık. Bağlılık primi, maç başılar derken 7-8 Milyon Euro'yu bulacaktı. Bir ton borç alınacaktı. Seviyeye atlayamamış, ego tatmini içinde olan, mücadele etmeyen, Katar yolundan dönen oyuncular dolacaktı. Hiç bir taktik planı ile başlamayacaklardı, rastgele başlanacaktı. Kadroyu bir taktiğe uydurmak mümkün olmayacaktı. Karakter sahibi oyuncular hiç transfer edilemeyecekti. Hem doğru düzgün bonservis vermediniz hem de borçları geniş vadeye yayarak, borç dengesini tutturmak sureti ile düzenli borç ödeyerek iyi futbol oynamaya başladınız. Beşiktaş'ın Galatasaray'dan çok fazla borcu vardı, şimdi Galatasaray'ın Beşiktaş'tan çok fazla borcu var.

2 dönemde yıkıntı Beşiktaş tablosunu ayağa kaldırdı, koşturuyor Fikret Orman. Başkanların işi takım kurmak değildir. Serdal Adalı sırf hapse girmemeyim diye koltuk peşinde koşturup şov transferleri ile taraftara oynayarak zaman kazanacaktı ve takım Yıldırım Demirören döneminden bile çok daha büyük bir mali krize girecekti Beşiktaş.

Lüks transfer yaparak taraftara oynamak sureti ile şampiyon olunsaydı her sezon Real Madrid şampiyon olurdu. Beşiktaş hiç bir zaman daha iyi kadrolar ile şampiyon olmadı.

Kim haklı acaba? Hadi Serdal Adalıcılar, hani Fikret Orman kazandı diye sevinenler şimdi konuşun? Hadi konuşun, konuşabilecek sözünüz varsa tabi.
    Last edited by Cengo : 16.Eylül.2013 at 05:24
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

uzun zamandır bu kadar zevk alarak mac izlememistim cok güzel oynadık ya..

BJK coştu bi kere Bursa deplasmanında hem de hoca Daum'ken böyle bir futbol oynayabilmek...

Tebrik etmekten başka söylenecek bir söz yok

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Seçim zamanı Serdal Adalı zarar verir, Fikret Orman doğru isim dedikçe ben, Serdal Adalı gelsin diye bağıran Beşiktaşlılar, Fikret Orman kazandı diye sevinen Galatasaraylılar vardı. Hani ne oldu?

Eto'o gelse 5-6 Milyon Euro alacaktı yıllık. Bağlılık primi, maç başılar derken 7-8 Milyon Euro'yu bulacaktı. Bir ton borç alınacaktı. Seviyeye atlayamamış, ego tatmini içinde olan, mücadele etmeyen, Katar yolundan dönen oyuncular dolacaktı. Hiç bir taktik planı ile başlamayacaklardı, rastgele başlanacaktı. Kadroyu bir taktiğe uydurmak mümkün olmayacaktı. Karakter sahibi oyuncular hiç transfer edilemeyecekti. Hem doğru düzgün bonservis vermediniz hem de borçları geniş vadeye yayarak, borç dengesini tutturmak sureti ile düzenli borç ödeyerek iyi futbol oynamaya başladınız. Beşiktaş'ın Galatasaray'dan çok fazla borcu vardı, şimdi Galatasaray'ın Beşiktaş'tan çok fazla borcu var.

2 dönemde yıkıntı Beşiktaş tablosunu ayağa kaldırdı, koşturuyor Fikret Orman. Başkanların işi takım kurmak değildir. Serdal Adalı sırf hapse girmemeyim diye koltuk peşinde koşturup şov transferleri ile taraftara oynayarak zaman kazanacaktı ve takım Yıldırım Demirören döneminden bile çok daha büyük bir mali krize girecekti Beşiktaş.

Lüks transfer yaparak taraftara oynamak sureti ile şampiyon olunsaydı her sezon Real Madrid şampiyon olurdu. Beşiktaş hiç bir zaman daha iyi kadrolar ile şampiyon olmadı.

Kim haklı acaba? Hadi Serdal Adalıcılar, hani Fikret Orman kazandı diye sevinenler şimdi konuşun? Hadi konuşun, konuşabilecek sözünüz varsa tabi.
    Aynen katılıyorum dediklerine. Zamanında bende bas bas bağırdım fikret orman gelsin diye. Herkes adalıyı tercih ediyordu paralı diye. Para her şey değildir dedim ama nafile. Ama haklı çıkmak umurumda değil, beşiktaşı bu hallerde görmek herşeyden daha mutluluk verici.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ferdi'nin isteksiz, mutsuz, ruhsuz hali buysa...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Valla helal olsun nasıl bildin ya
    Buralarda sürünüyoruz
    Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tolga dua etsin Fenerbahçe'de değil yoksa Aziz Yıldırım 13 km koşmuyor diye kadro dışı bıraktırırdı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tolga dua etsin Fenerbahçe'de değil yoksa Aziz Yıldırım 13 km koşmuyor diye kadro dışı bıraktırırdı.
    Efsane yorum oldu

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Oğuzhan 2 ay sakat.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Beşiktaş maçının özetiyle konuşuyorum ama beşiktaş çılgın atmaya başladı. Bu bi rüzgardır, rüzgarı arkana aldığın andada iş bitmiştir. İyi oynamaya gerek yok ama beşiktaş iyide oynuyor, yani kötü oynayıp kazanacağı maçların kredisinden hiç yemedi. Ferdi reyiz varsa sıkıntı yok.
    Beşiktaş'ın kötü oynama kredisi var dedim ama şöylede bişey var, beşiktaşın koşmama gibi bi lüksü yok. Beşiktaş bu seviyelerde koşarsa buralarda kalır aksi halde o krediye bile kalmaz durum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Buralarda sürünüyoruz

Bunların hiç birisi Fenerbahçe'de oynayacak topçu değil...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Fernandes şov yapmış maçta.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Kaleci 4,5 kilometre nasıl koşuyor ya

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maşallah deyip tahtaya vuralım da, nazar değmesin. Bu sene, şampiyonluğa çok ihtiyacımız var. Umarım, ipi göğüsleriz böyle devam edip.
    Last edited by footballer33 : 16.Eylül.2013 at 18:37

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Biz ataktayken canı sıkılmış tam tur ceza sahasını dönmüştür bir kaç kez. Yere yatmadan maçları bitiriyor maşallah.

edit:

Takım halinde 90 dakika boyunca 116.7 km. koşan Siyah-Beyazlılar, lig tarihinde bir maçta en çok mesafe kat eden takım oldu. Kartal’da, sahanın en çok koşan ismi 11.6 kilometreyle Portekizli yıldız Manuel Fernandes oldu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

1 saat yürürsen 3 km (tempolu 6 km yapılabilir) mesafe katetmiş olursun. Sürekli kademeye çıkan, pasa gelen kaleci fazlası ile yürümüş olur. Kaleciler de soğumamak için sürekli hareket ederler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Buna FM'de takılmıştım ben her maç kaleciler de 3-4 km koşuyo gözüküyodu, cidden koşuyolarmış meğer

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

bnm sasırdıgım kalecinin 4.5 km kostugu yerde bizim ortasahalar nasıl 11km kosar daha fazla kosması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş'ın hiçbir maçını izlemedim bu sezon, hatta bu maç dahil özetlere bile bakmadım vakit olmuyor çünkü. Sadece forumda değil spor yazarlarında da Beşiktaş'ı şimdiden şampiyon ilan edenler var. Oynanacak 30 maç daha var, biraz erken değil mi ? Gerçi bu kadar iddialı konuşanların çoğu transfer sezonunda başlıyorlar şampiyon ilan etmeye çok da şaşırmamak lazım.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri