13 km koşmuyordur kesin
Biz bu Kadlec'i nasıl kullanıcaz acaba ?
Stoper olarak belki olabilir ama şuan takıma katkısı yok.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Alves cezalı duruma düşerse ya da sakatlanırsa alternatifinin Yobo mu Kadlec olduğunu görürüz. Ona göre yorum yapmak daha sağlıklı olur. Ama bence yedek stoper yabancı olmasın, hiç gerek yok. ikisi de yollansa keşke.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Geçen sene Juventus'a 7 milyon € bağışladık, bu sene Leverkusen'e. İyilik perisi bir başkana sahibiz.
...
S.Kesimal'den hiç ümidim yok, o da gitsin![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Serdar yanılmıyorsam kadro dışı zaten. A2 takımıyla çalışıyor.
...
aslinda bu senede sans verilse iyi olur serdara.. elimizdeki stoperler oldukca yasli ve Alves disindakiler formsuz...
Serdar Kesimal gidici gibi duruyor.
http://spor.gazetevatan.com/haber/ip...koptu/570694/1
Semih Şentürk ne durumda acaba? A2 takımındaydı sanırım, yerli bir forvet yedeğimiz olsa iyi olur aslında.
ersun yanal ileride kullanabiliriz demiş semih için.
(/s)
Semih'i mecburen affedecekler, takımda yerli forvet kalmadı. Kendisi de adam akıllı çalışsa iyi bir yedek olur aslında.
Kadlec falan da kupa maçlarında ancak oynar seneye de kiralanır veya serbest bırakılır, kimse bu adama para vermez bizden başka. Serdar Kesimal'ın da bu takıma katkı vereceğine inanmıyorum, oynadığı maçlarda da tam bir bomba. Takımda şuan 6 tane stoper var resmen, Serdar'a sıra gelene kadar 2015 olur.
Belki biraz erken ve iddialı olacak ama, şimdiden şampiyonluğunuz hayırlı olsun.
O değilde Semih fiziğini düzeltirse şuan kadromuzda bulunan bütün forvet oyuncularından daha fazla katkıda bulunabilecek bir oyuncu olur. Özellikle Alex gittikten sonra hucum hattında ki yaratıcı ve pasör oyuncu eksikliğini bir nebze doldurabilecek potansiyelde bir oyuncu.
Edit: Ama herşeyden önce bizim Selçuk ve Semih'le ilgili önyargılarımızı atmamız gerek.
Stadyum sorunu var, ceza da aldılar. Kadro genç, kırılgan. Lider özellikli, büyük maçlarda ortaya çıkacak bir oyuncu yok. Kalite soru işareti. Beşiktaş lige 10'da 10 yaparak başlasa da fikrim değişmezdi, şampiyonluk zor onlar için. 2. devre işin kopacağını ve GS-FB arasında geçeceğini düşünüyordum, bugün biz kaybettik.
Fenerbahçe çok ekstra işler olmaz ise şampiyon olacaktır bu sezon. Bunun Fatih Hoca'nın gönderilmesiyle de alakası yok. Kadro yapılanması ve haftada tek maç rahatlığı favori konumuna getiriyor bizi. Sağ bek hariç her bölgede çok iyi alternatifler var lig seviyesine göre yorumlarsak. Zaten ilk 11 olarak da düşündüğümüzde bence ligin en iyi 11'i bizim takımda.
Volkan-GG-Bruno-Egemen-Caner-Topal-Meireles-Alper-Kuyt-Emenike-Sow
inanılmaz bir kadro değil mi sizce de bu? Galatasaray'ın da 11'i iyi fakat bizim ki daha öne çıkıyor benim gözümde. ya da olaya duygusal yaklaşıyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aynen. Diğer takımlar bek bulamazken 2 tane taş gibi Milli Takım bekimiz var. Ortasahada da birçok iyi oyuncumuz var, duruma göre kullanabileceğimiz. Forvet hattımız çok kaliteli. Riskli bir oyun oynadığımızdan dönüşler olmak zorunda kalıyor bu dönüşlerde yavaş kalmayı da çözersek çok büyük bir ihtimalle ve inşallah şampiyon oluruz.
Bence kadroyu falan boşverin, tadını çıkarın bu zamanların. İki yıldır bize yapmadıkları kalmadı basının, hep belaltı vurdular. Şimdi olanları izlemek insana huzur veriyor.
Bu kadar Fenerbahçe taraftarın ahı var ne de olsa.
Kadlec kadroya bile giremiyor. Kime versen oynayacak bir oyuncu.![]()
çok fazla kanıt olduğunu düşünmüyorum öncelikle ama önemli olan cümlemin devamı. Çarpıtılmaması için bu belirtmeyi yaptım.
Çok fazla kanıt veya kanıt,az kanıt bunlar yetmez ispat gerekir. Şikeyi ispata yaklaşmıyo bile kanıt dedikleriniz. İlerde umarım adil bir mahkemede tekrar görülecek bu dava ve bu lekeyi atmaya çalışanlardan hesap sorulacak.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly