1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe çok ekstra işler olmaz ise şampiyon olacaktır bu sezon. Bunun Fatih Hoca'nın gönderilmesiyle de alakası yok. Kadro yapılanması ve haftada tek maç rahatlığı favori konumuna getiriyor bizi. Sağ bek hariç her bölgede çok iyi alternatifler var lig seviyesine göre yorumlarsak. Zaten ilk 11 olarak da düşündüğümüzde bence ligin en iyi 11'i bizim takımda.

Volkan-GG-Bruno-Egemen-Caner-Topal-Meireles-Alper-Kuyt-Emenike-Sow

inanılmaz bir kadro değil mi sizce de bu? Galatasaray'ın da 11'i iyi fakat bizim ki daha öne çıkıyor benim gözümde. ya da olaya duygusal yaklaşıyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Fenerbahçe çok ekstra işler olmaz ise şampiyon olacaktır bu sezon. Bunun Fatih Hoca'nın gönderilmesiyle de alakası yok. Kadro yapılanması ve haftada tek maç rahatlığı favori konumuna getiriyor bizi. Sağ bek hariç her bölgede çok iyi alternatifler var lig seviyesine göre yorumlarsak. Zaten ilk 11 olarak da düşündüğümüzde bence ligin en iyi 11'i bizim takımda.

Volkan-GG-Bruno-Egemen-Caner-Topal-Meireles-Alper-Kuyt-Emenike-Sow

inanılmaz bir kadro değil mi sizce de bu? Galatasaray'ın da 11'i iyi fakat bizim ki daha öne çıkıyor benim gözümde. ya da olaya duygusal yaklaşıyorum.
    Aynen. Diğer takımlar bek bulamazken 2 tane taş gibi Milli Takım bekimiz var. Ortasahada da birçok iyi oyuncumuz var, duruma göre kullanabileceğimiz. Forvet hattımız çok kaliteli. Riskli bir oyun oynadığımızdan dönüşler olmak zorunda kalıyor bu dönüşlerde yavaş kalmayı da çözersek çok büyük bir ihtimalle ve inşallah şampiyon oluruz.

Mesaj Yetkileri