taktik antremaninda burak yedekmis. bencede tek forvet cikmaliyiz geçen yil gorduk yani tek forvette etkiliydik
taktik antremaninda burak yedekmis. bencede tek forvet cikmaliyiz geçen yil gorduk yani tek forvette etkiliydik
Maç hangi kanalda ?
Simdi ancelotti dusunsun terim gaza gelmistir
BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR BAĞIMLISIYDI'
"Terim'in Adriano Galliani'nin karşısında düzenli olarak et suyu ve musluk suyu içerek diyet yapması onun sinirlerini tepesine çıkarıyordu. Ayrıca; 'Biri Bizi Gözetliyor' bağımlısıydı. Genellikle Galliani'yi öğle yemeğinde yalnız bırakır ve özel odasına koşardı. Programdakilerin ne yaptığını merak ediyordu. Sonra da Milan onu gönderdi. Ben de olası riskleri önlemek için, sözleşme imzalarken, sağ elimi kaldırdım ve sol elimi de kalbime koydum şunları söyledim;
Yemin ederim ki; A.C. Milan'ı her zaman, ne pahasına olursa olsun, tüm Biri Bizi gözetliyor üyelerinin önünde tutacağım."
'Sıradan Bir Dahinin Güzel Oyunları' adlı kitap Ekim 2010'da yayınlanmıştı. Kitapta Carlo Ancelotti'nini yanı sıra eski futbolcu Paolo Maldini ve Alessandro Alciato'nun katkısı bulunuyor.
http://turkfutbol.com/flas--ancelott...lik-21399.html
Orası da öyle belli olmaz ama Ancelotti bu sonuçta.![]()
sana guveniyoruz didier...
http://s1.directupload.net/images/130916/nr2hwkt5.swf
fatih hocamin canli yayinda gozlerinde uyku akiyor gece çok calismis belli ki real madride..
Last edited by byariff : 16.Eylül.2013 at 17:47
Fatih Terim: "Bruma şu anda 90 dakika oynayabilecek durumda değil bir milli takım arası daha ona iyi gelir."
Fatih Terim: "Bu maçta farklı bir dizilişle oynayabiliriz."
Fatih Terim: "Geçen sezon Madrid'de iki penaltımız verilmedi, buradaki ilk gol ofsayttı."
Fatih Terim: "Büyük-küçük her rakibimize saygı duyuyoruz, bize de saygı duyulmasını istiyoruz."
Fatih Terim: "Her zaman rakamlar önemli değil, bazen yürek önemlidir."
Fatih Terim: "Ali Sami Yen'de başarı istiyoruz. Her şeye rağmen herkese kafa tutabiliriz.Rakamlar önemlidir, önemli olmadığı zamanlarda var"
Fatih Terim: "Yarınki maçı kaybetsek dahi önümüzde beş maç olacak. Bu bir eleme maçı değil."
Fatih Terim: "Gruptan çıkmak için çift haneli puanlara ulaşmayı umuyoruz."
Didier Drogba: "Benim istatistiklerim önemli değil, önemli olan bunların sonuca yansıması..."
Didier Drogba: "Çok güçlü rakiplerimiz var ancak maçın sahada oynandığını göstermek istiyoruz."
Didier Drogba: "Bir önceki galibiyetimizi gol yemeyerek geliştirebiliriz."
Fatih TERİM:
"Her rakibimize saygı duyuyoruz.
Ancak kimseye buraya rahat gelemez.
Bizde saygı duyulmayı bekliyoruz."
Terim : G.Saray herkese kafa tutar, kimseden korkmaz. Bunu TT Arena'da taraftarımıza göstereceğiz.
Eski Taktik İş Başına Elmas Taktiği
Valla farklı diziliş diyorsa hoca Drogba tek forvete geçecek Sneijder arkasında Sabri sürprizi de olabilir diye düşünüyorum.
@Burak Akmanoğlu Dediğim Çıktı Bruma Yine Yedek Sanırım.
www.galatasaray.org
Yine o şarkı var.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Real Madrid'in rahat kazanacağını düşünüyorum, en azından kazanacaktır formsuz olsalar bile.
Ancelotti: Fatih Terim çok iyi bir teknik adam kendisiyle iyi bir ilişkimiz var.
Ha şöyle Carlo adam olacan![]()
Amrabat' ta potansiyel olduğunu düşünen sadece ben mi kaldım acaba![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Gökhan Gönül'e antreman çıkışında küçük bir Galatasaraylı taraftar ;
"Abi Real Madrid'i yener miyiz?'' diye sordu. Gökhan Gönül ise ;
"İnşallah yenersiniz.'' dedi.
Galatasaray Sözlük yine yapmış yapacağını.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=ZCd_Pcsdjv4"]Konsantrasyon vol. 3[/YOUTUBE]
Screw you guys, I'm goin' home
Mourinho effect e güveniyorum mourinhonun bıraktığı takımlar ligde ve clde başarılı olamadılar şimdiye kadar hiç yarın olası mağlubiyette işleri çok zorlaşır madrid'in inşallah kazanırız ve büyük bir avantaj yakalarız
Ben ne maçtan ne de gruptan çıkma konusunda ümitliyim. Takımın mevcut durumundan bağımsız bu düşüncem, Madrid'in oyuncu grubu çok sağlam, Juventus'un ise bize çok ters gelebilecek bir sistemi var. Real karşısında sadece İstanbul'da değil genel olarak da bir üstünlüğümüz var, 5 maç 3 galibiyet ve bir kupa. Ama bu sefer olay başka, işimiz zor iyi başlamak isteyeceklerdir. Beraberlik iyi sonuç olur grupta 3.'lük için, hayırlısı.
Amrabat'ın ortaları sayesinde gruptan çıkmıştık aslında sırf o orta açma stili sayesinde oynaması iyi olur bu maçta.Burak gol atar belki bu şekilde onun dışında zor atar Burakcım.![]()
Amrabat'ta yetenek var da o yeteneği kullanacak kafa yok![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ben Nocna Mora'nın dediği gibi 4-3-3 oynamamız gerektiğini düşünüyorum.Kafamda ki de şöyle bir şey ;
Bu kadro ŞL için sadece.Ama hoca şöyle bir ilk 11 sahaya sürdüğünde bizim beyinsiz topçuların alacağı şekil böyle olur ;
![]()
Allah aşkına Burak oynamasın Hoca'dan tek dileğim bu maçla ilgili