Yanlış anlama olmasın ben bu maçla ilgili tespit babında bir anektod paylaşmak istiyorum.

Bazı Fenerbahceli arkadaşlar Cuma gunu Drogba'nın ofsayttan gol attıgına işaret edip Antalya'nın galibiyet güme gitti Gs hep hakemlerle kazanıyor falan diye yorumlar yapmışlardı. Şimdi FB 90+2de hakemin faulu görmemesiyle karambolden bir gol kazandı. Benim de aklımda bir soru oluştu. Şimdi Kasımpaşa'nın beraberlik güme gitti mi diyeceğiz yoksa futbolun içinde hakem hataları da var diye değerlendirip maçı genel olarak mı yorumlayacagız?

Bu forumda hep dile getiriyorum, bu takımlar kamuoyunun gözünde aynı hatta o kadar aynı ki birinin lehine bir hata yapılıyorsa 2-3 hafta içinde diğerinin lehine de bir hata yapılıyor. Yani Gs kollanıyor Fb-Bjk dogranıyor diye bir olay yok. Öncelikle şunu anlamak gerekiyor. Ardından da yaptığımız yorumları, eleştirileri bu gerçek ışığında yapıp rakip takım futbolcularının emeğine saygısızlık etmemek ve rakip takım taraftarı olan arkadaşları sivri sözlerle rencide etmemek gerekiyor.