Zaten seveni olmayan adamlar çıkıp 1 gol atar sonrada 2-3 yıl yerini garantiler... Öyle olunca daha çok sevilmezler(ba kı nız : S.S)
Zaten seveni olmayan adamlar çıkıp 1 gol atar sonrada 2-3 yıl yerini garantiler... Öyle olunca daha çok sevilmezler(ba kı nız : S.S)
Real Madrid'de Arbeloa sahada. Bale'nin yerine de Di Maria var. İlk yarıda Di Maria ile savunmayı yorup ikinci yarıda Bale'den faydalanmak ister bence Ancelotti.
Eee bizde bir Aykut var adam 10 yıldır takımdaSabri ile beraber en eski oyuncumuz
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Modric çok sırıtıyor bence o adam mc oynayacak adam değil bol pozisyon bulacağımız bir maç olur bence.
Valla Drogba,Muslera,Chedjou,Eboue,Burak ve başgan Melo'nun ne oynayacakları belli.Dany,Riera,Selçuk,Engin ve Sniejder'ın oynayacakları maçın gidişatını etkiler.Umuyorum Selçuk bu maçla açılır.Sezona pek iyi başlayamadı.
Açıkcası ben her türlü Amrabat riskine girerdim.
Bu adam o kadar ters bir oyuncu ki Avrupa maçlarında bir şey oluyor, Real Madrid - Schalke - Cluj aklıma gelenler bunlar bunlarda girdikten sonra çok büyük yarar sağlamıştı.
Ligde etkisiz olsa da Avrupa maçlarında takımı çok iyi taşıyabiliyor. Sneijder de artık kalitesini bir göstersin zahmet olacak..
Hazırlık maçlarında atıyordu, hayır kalitesiz bir adam olsa bir şey demeyeceğim ama yarım sezondur burada Sneijder'in kalitesini tüm dünya biliyor onun da bunu farkına varması gerek.
O maç bu maç neden olmasın ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sneijder değil sadece, Melo hariç herkesin performansında bir düşüş var.Sneijder sürekli bir şeyler yapmaya çalışıyor ancak etrafında ki oyuncular formsuz olduğu için o da bir yerden sonra su koyveriyor![]()
Nacho oynamıyor dün adamı koymadık yere bırakmadıydık![]()
![]()
![]()
NTV Spor'da oyuncu değişikliklerini tartışıyorlarHey Allah'ım ya
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Başarılar diliyorum Aslanlarımıza Allah'ın izniyle galip geleceğiz inşAllah.
madridin ortasahasa gobegi kirilgan bi khedira sert ne isco ne modric sert degiller ben ortasahayi cabuk gececegimize inaniyorum.
Su Pepe'ye cok sinir oluyorumkirmizi yer o kasap
Alın bakayım Cimbomlu arkadaşlar benden size gelsin.![]()
Gs çok mu etkili başladı ? Yalan olacak 1.50 ganyan![]()
Casillas sakatlanıp çıktı, Lopez oyunda. R.Madrid'in mavi forması da çok kötü.
G.Saray'ın kontrolünde şu an maç.
Gol melo atıcak şimdi
Ahanda dedim kaçırdı la![]()
Net penaltı verilmedi Madrid'in.
Ne kaçtı be.
Real Madrid'in ilk tehlikeli atağı gol oldu. G.Saray için sıkıntılı anlar başlayacak şimdi.
Yine basitçe golü yedik. Takımın da moral gitti bizim de. Halbuki maçta da iyi oynuyorduk.
Pepe Casillas'tan sonra Drogba'yı da sahadan aldı
Sentugo.
Drogba ağlayarak mı çıktı yanlış mı gördüm yoksa ?