Chelsea'nin Resmi Sitesinden Açıkladı !
Chelsea'nin Resmi Sitesinden Açıkladı !
TariboWest
Serie A şampiyonluğunu almadan görevi bırakmazdım ben olsamAma olsun Avrupa Ligi baya iyi olmuş kazanman. Chelsea ile de Şampiyonlar Ligini alırsın artık. Başarılar
![]()
Kadromuz
Aslında Chelsea'nin başına geçme sebebim kadronun genç oyunculardan kurulu olması ve yapacağım transferlerle yeni bir Chelsea oluşturma isteğimdi. Lampard, Cech , Terry gibi isimlerle yolları ayırıp genç, dinamik ve başarıya aç bir takım ortaya çıkarmaya çalışacağım. Benden önce gerçekleşen transferler ise Robert Lewandowski ve Dusan Tadic. Kevin De Bruyne'yi de Bayern'e vermişler. Eğer daha önce gelmiş olsaydım takımın başına Bruyne'yi ilk 11 oynatmayı planlıyordum. Ayrıca Courtois Benfica'ya, Fernando Torres PSG'ye verilmiş.
TariboWest
Chelsea'de Toplu Temizlik !
Chelsea'nin başına geçmesinin ardından büyük değişiklikler yapacağını açıklayan Ümit Boğa a takım, rezerv takım ve genç takımdaki birçok oyuncusu ile yollarını ayırdı.
TariboWest
8 oyuncuyu kadromuza kattık. Genellikle genç isimleri almaya çalıştım. Ayrıca zevki kaçırmamak için fazla kaliteli oyuncular almadım.
Marc Andre ter Stegen - 23 m €
Raphael Varane - 28 m €
Marco Verratti - 20 m €
Fraiser Forster - 10 m €
Hugo Mallo - 10 m €
Jem Karacan - 17.75 m €
Aly Cissokho - 6.5 m €
Moritz Leitner - 11.75 m €
TariboWest
Kariyeri kapatıyorum. Son bir kariyer daha açıp seriyi sonlandıracağım. Takip eden etmeyen herkese teşekkürler.
TariboWest