Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

17 94.44%
  • Berabere biter

1 5.56%
  • Elazığspor kazanır

0 0%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 69 arası toplam 69 sonuç

Konu: Fenerbahce - Elazığspor | STSL 5. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sow'u ben de cok severim fakat bundan 2 3 mac once ayni Sow 9bucuk 10km ile 90dakikayi tamamlayip sahada geziniyordu. Bugun gordugumuz Sow ise cok farkli. Burda Ersun Yanali da tebrik etmek gerekiyor bence. Sow u bu kadar goklere cikarirken 1ay once niye gobekli dolastigini da sormak lazim kendisine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Tamam Cristian'ı bende sevmiyorum ama 59 dakikada 7000i aşmış muhtemelen 10bin barajını da geçerdi. Çıkmasa Webo'da geçebilirdi o barajı. Yani kalecimiz hariç tüm oyuncularımız 10binden fazla koşmuş olurdu. Çok güzel bir durum bu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Tamam Cristian'ı bende sevmiyorum ama 59 dakikada 7000i aşmış muhtemelen 10bin barajını da geçerdi. Çıkmasa Webo'da geçebilirdi o barajı. Yani kalecimiz hariç tüm oyuncularımız 10binden fazla koşmuş olurdu. Çok güzel bir durum bu.
    Ben Crsitian'ın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum ? Alex gibi koşmayıp mı oynamaya çalışıyor bu adam ? bu adamı 11'e bırak bizim mahallede oynatmam ben.

Nesil
    2006

Dakika 34 de ses gene gitti. Yazıklar olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Ben Crsitian'ın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum ? Alex gibi koşmayıp mı oynamaya çalışıyor bu adam ? bu adamı 11'e bırak bizim mahallede oynatmam ben.
    tamam da ortalamaya vurursak az koşmamış ki cristian.zaten 59'da çıkmış. o dakikaya kadar da 7000barajını aşmış. 10bin koşardı yani 90 dakika sahada kalsa.

Tabi bunun yanı sıra cristian'ın artık hiç 18'e girememesi gerekiyor bu takımda. Özellikle deplasmanlarda.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cristian'a haksızlık yapılıyor adam hemen hemen 35 dk. oynamadı 2. yarıda o koşu rakamıda çok normal.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Christian Türkiye'den Almanya'ya kadar koşsada yinede oynamamalı. Onun oynayacağı topun 2 katını Holmende oynar Alper'de oynar. Hemde daha fazla koşarak.

Anlaşılan Baroni'den Hala Medet Umanlar Var

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İnsanlar söylenenleri anlamamak için kendini zorluyor bence. Ya da her olaya siyah veya beyaz diye bakılması gerektiğini düşünüyorlar. İnsan bu tip insanları görünce çileden çıkıyor.

Ne ben ne benden sonra cristian'a haksızlık yapılıyor diyen arkadasın yorumunda cristian'ı öven,ondan medet uman bir içerik yok. Sadece sevmiyoruz diye her yerden vurmayı deneyemeyiz. Adam gayet takım standartlarında koşmuş ve koşu yüzünden bile eleştiri alıyorsa "o kadar da abartmayın" denilmesi insani olandır. Yoksa diğer bir sürü yönden aldığı eleştirilere kimse cevap vermiyor.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri