Ben Melo'yu savunmuyorum,keşke yapmasaydı ancak biri elbet yapacaktı,yapmalıydı demiyorum,bu benim elimde değil, Melo'dan önce 2 kişinin arasından zor çıktı zaten Ramon,ondan sonra Melo gelişine uçurdu Ramon'u,hoş çokta bir şey olmadı ama gelişi kırmızı karttı zaten,ilk mesajımda yazdım Melo'nun hareketinin doğru olmadığını.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Baska bi taraftar olsa gezi ile ilgili teorilere inanabilirdim.besiktas taraftari bunu inonu'de de yapti.o yuzden inanmıyorum. Ayrica delikanli besiktasin topu bize atmamasi olayları fisekledi
Melo'yu savunacak bir şey yok ama en sakin adamı bile kızdıracak şeyler yaptı Ramon Motta çok gereksiz hareketler yaptı tepki göstermemek elde değil.Ayrıca o faule sarı kart alan oyuncu çok.Ama faulu yapan Melo olunca kırmızı kaçınılmaz olur.
@gunesduru: son iki dakika, beşiktaş firikik kullanacak, GS 10 kişi... sahaya tekbir getirerek atlayanlar ve maça gelmiş 4 savcı var.
FM Gazetesi
Yani 50% icinde olanlar Besiktasi destekliyemiyecekmi ?
Nasıl Melo'nun topa taca atmadılar diye böyle sert dalması doğru değilse,Melo o hareketleri yaptı diye taraftarın sahaya girmeside doğru değil.Ortada suçlu yok yapılan bir çok yanlış var.
maç tatil edildi buda demektir ki 0-3 hukmen galibiz.
Skor ile alakalı olsa gerek bu olaylar maç 2-0 olsaydı hatta 1-1 olsa bile atlamazdı taraftarlar sahaya.
Maç tatil edilmiş,2 dakika mı oynanacak ?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ramon Motta'yı Galatasaray'a verelim de koleksiyonlarını tamamlasınlar.
Hakan Karaduman @hknkrdmnn
Ben stattaydım; Tekbirlerle sahaya girdi 1453, provakasyon yaptı. Olaylar Melo filan değil, futbolaya siyaset karıştı
Bu takımın yarısı atıldı sahaya girmedi, rakip 10 kişi 2 dk var neden sahaya girelim? Melo daha kırmızı görmeden başladı olaylar
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yeni bir olayımız oldu gözümüz aydın.Bütün hafta siyasetten girer hakemden çıkar hepsini konuşuruz hadi bakalım.
Biletim olmasına rağmen 5 dk (maç başlangıcından itibaren 20 dk) gecikerek bir basketbol maçına girememiştim.
İlk 15 dakikadan sonra biletli seyirci alınmıyor diye biliyorum. Daha sonrasından kapılar sadece çıkış içindir, giriş yapılamaz. Biletsiz seyirci almak tüzük kurallarına aykırı. Para almasan dahi davetiye bastırmak zorundasın.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Uzun zaman önce önde olduğumuz Sivas maçında son 10 sn kala 2 taraftar sahaya girmiş ve hakem maçı tatil edip maç 3-0 hükmen Sivasa verilmiş bizede 5 maç seyircisiz cezası verilmişti. Burda sahaya onlarca taraftar sahaya girdi bakalım ceza ne olacak.
Ben stattaydım; Tekbirlerle sahaya girdi 1453, provakasyon yaptı. Olaylar Melo filan değil, futbolaya siyaset karıştı
Bu takımın yarısı atıldı sahaya girmedi, rakip 10 kişi 2 dk var neden sahaya girelim? Melo daha kırmızı görmeden başladı olaylar
----------------
kendilerine 1453 kartalları diyen bu gerizekalıların olayları cıkardıgı cok belli aslında neyi tartısıyorsak ..
--------------
#çArşı 'dan mesaj var : "Sahaya atlayanları ömür boyu maçlardan men edin yoksa bu HÜKÜMET GÜDÜMLÜ PROVOKATÖR y.vşakları biz paket ederiz"
--------
carşı grubunun sahaya indiğini iddia edenler bu ülkede politikacıların rant için ne kadar alçaldığını görmezden gelenlerdir.
----------
Bir sürü GS'lı Çarşı'yı destekleyen tweet atıyor. Ne güzel değil mi, artık insanları aldatmak kolay değil, yemiyorlar....
------------
SON KEZ YAZIYORUZ VE BILDIRIYORUZ BUGUN SAHAYA TEK BIR CARSILI ATLAMAMISTIR AMIGOLARIMIZ OZELLIKLE ENGELLEMEYE CALISMISTIR! OYUNA GELMEYIN!!
---------------
Olayların başlama sebebi tekbir getiren AKP ürünü taraftar grubu 1453 Kartalları'dır. Bu tamamen komplodur. Hesabını soracağız!
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Açıkcası Beşiktaş taraftarını ezelden beri sevmem, Gezi Parkı olaylarındaki duruşlarından dolayı saygım vardır ancak yine de sevmem. Şiddete son derece meyilliler falan ancak böyle kendi ayaklarına sıkacak kadar da bilinçsiz ve tecrübesiz bir topluluk da değiller. Stadın içinden kavga görüntüleri vardı maç esnasında da, işin altında başka bir şey var.
Screw you guys, I'm goin' home
İşin altında ne olduğu belli ya,çok açık gerçekten.1453 demek yeter sanıyorum.
Futbol artık umrumda ble değil, ne liderliğe sevinen Fener'lileri sayarım ne bu galibiyete sevinen Galatasaray'lıları. Umarım şu ülke futbolu Avrupa puan sıralamasında diplere vururda, milli takımda dünya kupasına gidemezde bazı kişiler gerçekleri anlar. Bu futbol siyaset ile yönetiliyor, isyan bundandır. 2002den önce hangi saha olayı yaşandı bu ülkede?
GS'li arkadaşlar da bazı şeylere görmeye başlarsa düzelir sporumuz. Bazı arkadaşlar görmeye başlamış. Futbolumuzu başta türlü temizleyemeyiz onu belirteyim açık açık.
FM Gazetesi
Ne olup bittiğini anlamaya çalışmak yerine 'ohh nasıl koyduk ama' kafasındaki GS liler, birazdan 'hülooogggg' çekecek diye korkuyorum
Abi şu an eleştirenlerin geneli zaten Gezi Olayları'nda da tepkisini koymuştu ortaya pek değişen bir şey yok ki.
Bazı yorumları okurken kahkahalarla gülüyorum... Düne kadar ilerde basan,çok koşan ve kesin favori olan Beşiktaş...Taraftarıyla bütünleşen beşiktaş. Sonuç ortada...Fenerin sahada kupa alırız ışık söndürüp polis arabası yakarlar,beşiktaşı yeneriz sahaya dalarlar.biz de yenildik de bol bol su attık sahaya. Son dakika diye sakatlanıp topu dışarıya atan takıma topu geri vermeyecek kadar centilmenlik dışı bir hareket yapacak kadar hırs yapan beşiktaş bu gece tükenmiştir. ilk 3'e girerse sevinsin. psikolojik olarak çok güçsüz gördümben beşiktaşı. bizim madrid maçında 5-1ken bile takımı destekliyordu takım. bugün 1 maç kaybedilmedi... bugün şampiyonluk kaybedildi. alınacak ceza cabası.... izleyip görelim. bu iddamı sene sonunda tekrar görüşelim...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc