Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
Sayfa 7 / 16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Facx View Post
    parantez içini okumadın sanırım ben akp li falan değilim yazdıklarımı oraya bağlaman manasız benim orda demek istediğim zaten bu ülkenin stada gelen taraftar profili açısından "bana göre" en kötüsü açık ara beşiktaş taraftarı onların bu taşkınlıkları fazla şaşırtmadı beni sadece
    Yahu dakika 90 rakibin 10 kişi, ve topun gerisinde Fernandes var. Yahu hangi çArşı sahaya iner. Bu bir karalama olayıdır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Muslera'ya yapılan bir davranış varsa onu da konuşuruz. Pozisyon olduğu an aynı şeyi düşünmüştüm zaten. Hiç bir takım oyuncunun bu tip bir davranış içinde olmaması lazım. Varsa ciddi problemler var demektir. Topu vermezsen cezası sarı kart, bilinçli bir şekilde oyuncuyu sakatlamaya yönelik hareket yaparsan cezası kırmızı kart. Demoraksinin olduğu yerde adaleti kendin kesmeye çalışmaman gerekir. Bu mantık hoş değil. Olayların öncesindeki ve cehalet ile atlayanlara cesaret veren mesele Melo'nun davranışı olduğu için şu anda bu konuşuluyor. Diğer pozisyonları da tartışalım derseniz görüntüleri bulmaya çalışır, izlerim, konuşuruz.
    Ben Melo'yu savunmuyorum,keşke yapmasaydı ancak biri elbet yapacaktı,yapmalıydı demiyorum,bu benim elimde değil, Melo'dan önce 2 kişinin arasından zor çıktı zaten Ramon,ondan sonra Melo gelişine uçurdu Ramon'u,hoş çokta bir şey olmadı ama gelişi kırmızı karttı zaten,ilk mesajımda yazdım Melo'nun hareketinin doğru olmadığını.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Baska bi taraftar olsa gezi ile ilgili teorilere inanabilirdim.besiktas taraftari bunu inonu'de de yapti.o yuzden inanmıyorum. Ayrica delikanli besiktasin topu bize atmamasi olayları fisekledi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Melo'yu savunacak bir şey yok ama en sakin adamı bile kızdıracak şeyler yaptı Ramon Motta çok gereksiz hareketler yaptı tepki göstermemek elde değil.Ayrıca o faule sarı kart alan oyuncu çok.Ama faulu yapan Melo olunca kırmızı kaçınılmaz olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@gunesduru: son iki dakika, beşiktaş firikik kullanacak, GS 10 kişi... sahaya tekbir getirerek atlayanlar ve maça gelmiş 4 savcı var.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yani 50% icinde olanlar Besiktasi destekliyemiyecekmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Nasıl Melo'nun topa taca atmadılar diye böyle sert dalması doğru değilse,Melo o hareketleri yaptı diye taraftarın sahaya girmeside doğru değil.Ortada suçlu yok yapılan bir çok yanlış var.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

maç tatil edildi buda demektir ki 0-3 hukmen galibiz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Skor ile alakalı olsa gerek bu olaylar maç 2-0 olsaydı hatta 1-1 olsa bile atlamazdı taraftarlar sahaya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maç tatil edilmiş,2 dakika mı oynanacak ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Maç tatil edilmiş,2 dakika mı oynanacak ?
    Rapora göre belli olur; ama şu var Beşiktaş son 4 dakika'da büyük bir avantaja sahip olacaktı.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Ramon Motta'yı Galatasaray'a verelim de koleksiyonlarını tamamlasınlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hakan Karaduman ‏@hknkrdmnn
    Ben stattaydım; Tekbirlerle sahaya girdi 1453, provakasyon yaptı. Olaylar Melo filan değil, futbolaya siyaset karıştı

Bu takımın yarısı atıldı sahaya girmedi, rakip 10 kişi 2 dk var neden sahaya girelim? Melo daha kırmızı görmeden başladı olaylar

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Rapora göre belli olur; ama şu var Beşiktaş son 4 dakika'da büyük bir avantaja sahip olacaktı.
    Beşiktaş taraftarı kendi kendini yaktı. O serbest vuruşta gol olabilme ihtimalini düşünmemek yanlış olur. Neyin ne olacağını kimse bilemezdi.

Daha vahimi maç sırasında kapıların açıldığı iddiaları var.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Beşiktaş taraftarı kendi kendini yaktı. O serbest vuruşta gol olabilme ihtimalini düşünmemek yanlış olur. Neyin ne olacağını kimse bilemezdi.

Daha vahimi maç sırasında kapıların açıldığı iddiaları var.
    Biletix eğer kendi sorumlu etkinliği ise gösterinin yarısından sonra bütün kapıları açar. Futbol maçlarında ikinci yarı başladığı andan itibaren. Çünkü bilet satışlarını sonlandırıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yeni bir olayımız oldu gözümüz aydın.Bütün hafta siyasetten girer hakemden çıkar hepsini konuşuruz hadi bakalım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Biletix eğer kendi sorumlu etkinliği ise gösterinin yarısından sonra bütün kapıları açar. Futbol maçlarında ikinci yarı başladığı andan itibaren. Çünkü bilet satışlarını sonlandırıyorlar.
    Biletim olmasına rağmen 5 dk (maç başlangıcından itibaren 20 dk) gecikerek bir basketbol maçına girememiştim.

İlk 15 dakikadan sonra biletli seyirci alınmıyor diye biliyorum. Daha sonrasından kapılar sadece çıkış içindir, giriş yapılamaz. Biletsiz seyirci almak tüzük kurallarına aykırı. Para almasan dahi davetiye bastırmak zorundasın.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Uzun zaman önce önde olduğumuz Sivas maçında son 10 sn kala 2 taraftar sahaya girmiş ve hakem maçı tatil edip maç 3-0 hükmen Sivasa verilmiş bizede 5 maç seyircisiz cezası verilmişti. Burda sahaya onlarca taraftar sahaya girdi bakalım ceza ne olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Yeni bir olayımız oldu gözümüz aydın.Bütün hafta siyasetten girer hakemden çıkar hepsini konuşuruz hadi bakalım.
    Günün kazananı : Serhat Ulueren

Nesil
    2006

Biletim olmasına rağmen 5 dk (maç başlangıcından itibaren 20 dk) gecikerek bir basketbol maçına girememiştim.

İlk 15 dakikadan sonra biletli seyirci alınmıyor diye biliyorum. Daha sonrasından kapılar sadece çıkış içindir, giriş yapılamaz. Biletsiz seyirci almak tüzük kurallarına aykırı. Para almasan dahi davetiye bastırmak zorundasın.
    Arkadaşım çalışıyor ilk 45 dakika bilet satıyoruz dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben stattaydım; Tekbirlerle sahaya girdi 1453, provakasyon yaptı. Olaylar Melo filan değil, futbolaya siyaset karıştı

Bu takımın yarısı atıldı sahaya girmedi, rakip 10 kişi 2 dk var neden sahaya girelim? Melo daha kırmızı görmeden başladı olaylar

----------------
    kendilerine 1453 kartalları diyen bu gerizekalıların olayları cıkardıgı cok belli aslında neyi tartısıyorsak ..
    --------------
    #çArşı 'dan mesaj var : "Sahaya atlayanları ömür boyu maçlardan men edin yoksa bu HÜKÜMET GÜDÜMLÜ PROVOKATÖR y.vşakları biz paket ederiz"
    --------
    carşı grubunun sahaya indiğini iddia edenler bu ülkede politikacıların rant için ne kadar alçaldığını görmezden gelenlerdir.
    ----------
    Bir sürü GS'lı Çarşı'yı destekleyen tweet atıyor. Ne güzel değil mi, artık insanları aldatmak kolay değil, yemiyorlar....
    ------------
    SON KEZ YAZIYORUZ VE BILDIRIYORUZ BUGUN SAHAYA TEK BIR CARSILI ATLAMAMISTIR AMIGOLARIMIZ OZELLIKLE ENGELLEMEYE CALISMISTIR! OYUNA GELMEYIN!!
    ---------------
    Olayların başlama sebebi tekbir getiren AKP ürünü taraftar grubu 1453 Kartalları'dır. Bu tamamen komplodur. Hesabını soracağız!

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Açıkcası Beşiktaş taraftarını ezelden beri sevmem, Gezi Parkı olaylarındaki duruşlarından dolayı saygım vardır ancak yine de sevmem. Şiddete son derece meyilliler falan ancak böyle kendi ayaklarına sıkacak kadar da bilinçsiz ve tecrübesiz bir topluluk da değiller. Stadın içinden kavga görüntüleri vardı maç esnasında da, işin altında başka bir şey var.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İşin altında ne olduğu belli ya,çok açık gerçekten.1453 demek yeter sanıyorum.

Nesil
    2006

Futbol artık umrumda ble değil, ne liderliğe sevinen Fener'lileri sayarım ne bu galibiyete sevinen Galatasaray'lıları. Umarım şu ülke futbolu Avrupa puan sıralamasında diplere vururda, milli takımda dünya kupasına gidemezde bazı kişiler gerçekleri anlar. Bu futbol siyaset ile yönetiliyor, isyan bundandır. 2002den önce hangi saha olayı yaşandı bu ülkede?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GS'li arkadaşlar da bazı şeylere görmeye başlarsa düzelir sporumuz. Bazı arkadaşlar görmeye başlamış. Futbolumuzu başta türlü temizleyemeyiz onu belirteyim açık açık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Ne olup bittiğini anlamaya çalışmak yerine 'ohh nasıl koyduk ama' kafasındaki GS liler, birazdan 'hülooogggg' çekecek diye korkuyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abi şu an eleştirenlerin geneli zaten Gezi Olayları'nda da tepkisini koymuştu ortaya pek değişen bir şey yok ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bazı yorumları okurken kahkahalarla gülüyorum... Düne kadar ilerde basan,çok koşan ve kesin favori olan Beşiktaş...Taraftarıyla bütünleşen beşiktaş. Sonuç ortada...Fenerin sahada kupa alırız ışık söndürüp polis arabası yakarlar,beşiktaşı yeneriz sahaya dalarlar.biz de yenildik de bol bol su attık sahaya. Son dakika diye sakatlanıp topu dışarıya atan takıma topu geri vermeyecek kadar centilmenlik dışı bir hareket yapacak kadar hırs yapan beşiktaş bu gece tükenmiştir. ilk 3'e girerse sevinsin. psikolojik olarak çok güçsüz gördümben beşiktaşı. bizim madrid maçında 5-1ken bile takımı destekliyordu takım. bugün 1 maç kaybedilmedi... bugün şampiyonluk kaybedildi. alınacak ceza cabası.... izleyip görelim. bu iddamı sene sonunda tekrar görüşelim...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Abi şu an eleştirenlerin geneli zaten Gezi Olayları'nda da tepkisini koymuştu ortaya pek değişen bir şey yok ki.
    Benim çok arkadaşım var hükümet karşıtı olup da körü körüne gs li olan. Üzülüyorum ancak var böyle tipler ne yazık ki...
    FM Gazetesi

Sayfa 7 / 16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri