Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

2. katta olan Çarşı'nın maç boyu yaptığı en fazla Her yer Taksim her yer direniş sloganıydı. Zaten onuda kıstı tv.
    [YOUTUBE="aUEELMSEUa4"]222[/YOUTUBE]

Herşeye rağmen:

Türkiye akzetesi.
    Sonra yandaş deyince kızıyorsunuz arkadaş. Kusura bakmayında bu resmen şerefsizlik adiliktir:

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sandıkta başaramayınca darbeye teşebbüs et. Galip gelemeyince sahayı işgal et..Bahane hazır, neymiş; "Polis gaz sıktı. 1453 grubu tekbir getirerek sahaya indi". Yahu yeter be yalandan öleceksiniz..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu fotoların üzerine yorum yapmam daha. Anlayabilene tabi:

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adamların kanalı yalancı provakatör kendileri neden yalancı olmasın aldıkları nefes yalan

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

futbolun içine siyasetin girdigini tescil edilmis oluyor..
    ben gs yi kazandı diye tebrik ediyorum ancak bu olaylar gercekten bizi bitirmek icin atılmıs adımlar allah Beşiktaşımızın sonunu hayır etsin..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sesi kısmakla yetinmeyip bakın ne yaptılar

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbi maç öncesinde stat içinde ve dışında `Gezi` sloganları atıldı...

Karşılaşmanın 34. dakikasında da `Gezi` tezahüratları atıldı. Bu sırada yayıncı kuruluş tribünlerin sesini kısarak yerine eski maçlardan taraftar sesi yayınladı.

Atatürk Olimpiyat Stadı`ndaki Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesinde heyecan erken saatlerde başladı... Florya Metin Oktay ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri`nde toplanan taraftarlar takımlarını stada büyük coşku ile uğurladı... Karşılaşma öncesinde hem stat içinde hem de stat dışında `Gezi` parkı sloganları atıldı...

`Her yer Taksim her yer direniş` sloganları atan taraftarlar bunun sonrasında da `Sık bakalım sık bakalım biber gazı sık bakalım, kaskını çıkar copunu bırak delikanlı kim bakalım` diye bağırdı.

34. DAKİKADA DA BAĞIRDILAR, YAYINCI KURULUŞ SESİ KISTI

Karşılaşmada dakikalar 34`ü gösterdiğinde Beşiktaş tribünleri bir kez daha `Her yer TaksiM her yer direniş` sloganı sloganı attı. 34. dakikada atılan sloganlar sırasında yayıncı kuruluş tribünleri sesini kısarak yerine eski maçlardan tribün sesi yayınlandı.
    Kaynak: Hürriyet

Yandaş dedim mi birilerinin eline su dökülemez bu konuda. Yandaş olmayanlarıda yakında zorla yaparlar. Zaten 1-2 tane kaldı. Lig TV'yide aldılar çok şükür. Her maç sansür.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yanlız bu elemanın bir yerden güvencesi varki bu kadar rahat takılabiliyor.

Bizim Bursa BJK maçındaki arkadaş taş atmıştı 1 2 güne facebook falan hepsini kapattı. Adam çok rahat

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sahada kimsenin burnu kanamadı. Bildiğin danışıklı dövüş. Normalde Çarşı girecekte polis ağız burun dağıtmayacak, çok komik, bu görüntülerde fotolarda yüzleri belli olan kişilerin hiç biriside ceza almaz. Belki göstermelik sonra utunulur salarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Sandıkta başaramayınca darbeye teşebbüs et. Galip gelemeyince sahayı işgal et..Bahane hazır, neymiş; "Polis gaz sıktı. 1453 grubu tekbir getirerek sahaya indi". Yahu yeter be yalandan öleceksiniz..
    Senin makarna yemekten beynin sulanmış

Aylar Sonra Keyifle Bir Maç İzleyim Dedim İyi de Başladı Her Şey Ama Nolduysa Sonrasında Ortalık Karıştı Yine...

Bende mi Sorun Var Nedir Çözemedim ? Ağız Tadıyla Maç İzlemek de mi Yasak Bu Ülkede Yahu ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

66 kişi gözaltına alınıp hepsi salınmıs..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ya hocam dünden beri bir sinirle FB ve BJK bir olsun şampiyonluğu sonsuza kadar Galatasaray'a bıraksın, futbol şubesini kapatsın falan diyorsun.

Sizce Galatasaray'lı olmakla direnişçi, hükümet karşıtı ve solcu olmak çok mu tezat şeylerdir? Mesela, bir solcu Lazio'lu olamaz, Lazio faşistlerin takımıdır, tıpkı bir faşistin Livorno'lu olamayacağı gibi. Fakat Galatasaray için bu geçerli mi? Hükümet karşıtıyım, Galatasaraylıyım, FB ve BJK futbol şubelerini kapatırsa ortalığı onlara teslim edecektir, böyle bi şey yok.
    Ben şu takımı tutan şu partiden olamaz gibi bir şey demedimki. Hatta galatasaraylı olupda hakikaten saygı duyduğum bir kaç kişi var forumda. Bunlardan biri benden yaşça çok küçük. İşte gerçek taraftarlar onlar. Futbolumuzu onlar gibiler kurtarır kurtarırsa. Zira bu saatten sonra gsliler dışında kimse kurtaramaz bizi bu kaostan. Hatta komplodan. Bu sebeple diyorum çekilsin herkes diye, anlattığım şekilde olmayacaksa.

Forumda bazlarının gözünü siyaset, bazılarının gözünü ise fanatizm bürümüş. Net.
    FM Gazetesi

Aldırma Kartal Aldırma...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Unutmayınki biz bu maçtan sonra evimizdeki maçları Kasımpaşa stadında oynayacaktık ama artık seyircisiz. İstediklerini yapmışlardır umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Senin makarna yemekten beynin sulanmış
    terbiyesizlikte de ustasınız anlaşılan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@erginaslan
    Beşiktaş'a ceza verecek kişilere bak;
    1- Yıllardır bütün bataklığa çarşaf seren TFF,
    2- O çarşafı TFF'nin eline tutuşturan yasa yapıcılar.

FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Normalde santra vuruşu yapılırken bile araya reklam sıkıştıran yandaş Lig Tv, bu rezillik başlayınca spikersiz canlı yayına devam etti. Tüm dünyaya bu görüntüler 3-5 dakikalık video olarak servis edildi. Hem kendimizi rezil ettik, hemde yandaş medya ilkelerine ne kadar sadık olduğunu anladık yayıncının. Bu kadar göstere göstere yandaşçılık olmaz. Arkadaş, maç sonlarında maç başlarken, maç içinde bile reklama giden kanal olaylar olduğunda kesmedi yayını. Bu tür bir olayı bırak ufak bir kavga olsa bile yabancı yayıncılar göstermezler. Yazık be.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İzleyin izleyin Cemaat derken tutuyor kendini

[YOUTUBE="xoNLLCCa7Y8"]cemaat[/YOUTUBE]

Beşiktaş ilk defa borsa değeri olarak GS'yi geçt diye söylemiştim geçenlerde. Bugün ki borsadaki düşüşe bakın. Hem de GS üst üste 2 kere şampiyon ve avrupada çeyrek final oynamış olmasına rağmen. Beşiktaş öyle toparlanmıştı ki ekonomik olarak, bir anda önü kesildi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben şu takımı tutan şu partiden olamaz gibi bir şey demedimki. Hatta galatasaraylı olupda hakikaten saygı duyduğum bir kaç kişi var forumda. Bunlardan biri benden yaşça çok küçük. İşte gerçek taraftarlar onlar. Futbolumuzu onlar gibiler kurtarır kurtarırsa. Zira bu saatten sonra gsliler dışında kimse kurtaramaz bizi bu kaostan. Hatta komplodan. Bu sebeple diyorum çekilsin herkes diye, anlattığım şekilde olmayacaksa.

Forumda bazlarının gözünü siyaset, bazılarının gözünü ise fanatizm bürümüş. Net.
    Hocam, çArşı'nın yanındayız, direnişin yanındayız, gerektiği için şu an Beşiktaş'ın da yanındayız Galatasaray taraftarının bir kısmı olarak. Ama yapmayın siz de, yangına körükle gitmeyin.

Taraftarlıktan önce hepimiz insanız, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye boşuna denmemiş. Yanınızdayız, merak etmeyin. Sizden istediğimiz de bizleri yok saymamanız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocam, çArşı'nın yanındayız, direnişin yanındayız, gerektiği için şu an Beşiktaş'ın da yanındayız Galatasaray taraftarının bir kısmı olarak. Ama yapmayın siz de, yangına körükle gitmeyin.

Taraftarlıktan önce hepimiz insanız, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye boşuna denmemiş. Yanınızdayız, merak etmeyin. Sizden istediğimiz de bizleri yok saymamanız.
    Bak yukarıda bir video paylaştım, izle her şeyi açıklıyor

Şimdi Fener stadında da her an olabilir bu olaylar. Bakın trübün olayı var deyip stada tamamen polisi sokacaklar tekrar. Öz güvenlikçileri kaldıracaklar. Spor bakanı Suat Kılıç sinyalini verdi bugün. Gezi tezahüratlarını engellemeyi başaracaklar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir karar veremediniz, fransız mı cemaat mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bak yukarıda bir video paylaştım, izle her şeyi açıklıyor

Şimdi Fener stadında da her an olabilir bu olaylar. Bakın trübün olayı var deyip stada tamamen polisi sokacaklar tekrar. Öz güvenlikçileri kaldıracaklar. Spor bakanı Suat Kılıç sinyalini verdi bugün. Gezi tezahüratlarını engellemeyi başaracaklar.
    Ben de şöyle cevap vereyim o zaman, hocam üşenmeden izle lütfen

[youtube="cE-F274xoAY"]Mehmet Karlı / Mali ve Idari Genel Kurul[/youtube]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bir karar veremediniz, fransız mı cemaat mi ?
    aynı şeyin laciverdi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eminim öyledir, hükümet diyen de var. O da gece mavisi oluyor herhalde.

Selçuk PFDK'yi sevkedilmiş, Motta'nın boğazına sarıldığı için. Dünkü maçın adamı Motta kesinlikle. Muslera, Sabri, Selçuk, Melo herkesle olayı var.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ne komiktirki NTV spor puan silinecegini soyluyor Besiktas icin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizim taraftarlar arasında zaten Aziz Yıldırımcı Anti Aziz Yıldırımcı diye kutuplaşma var. Bizim taraftarıda bölebilirler ancak bu tür bir olay olacağını sanmıyorum. Çünkü bu 1453'teki kişilerin bir çoğu AKP'nin bir şeyi oluyor (Gençlik kolları üyesi vs.) Böyle bir oluşum yapılmadığı sürece taraftarı fiziksel olarak kontrol etmek mümkün olamaz. Gerçi bunlar taraftar falanda değil... Beşiktaş'ın puanı silinmemeli. Maç 2-1 tescil edilmeli ya da 3-0 hükmen mağlup sayılmalı. Koca takımın emeği var. Yazıktır günahtır. Bu soysuzlar yüzünden alın teriyle kazanılan puanlar gitmemeli. Hükmen yenik say kapat sahasını 7-8 maç. Puan silme olmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de şöyle cevap vereyim o zaman, hocam üşenmeden izle lütfen

[youtube="cE-F274xoAY"]Mehmet Karlı / Mali ve Idari Genel Kurul[/youtube]
    Neden üşeneyim İzledim, güzel bir konuşma. Ama karşılık olarak bu videoyu vermendeki maksat nedir onu anlamadım dostum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Daha önce benzeri olay olmuş mu yakın zamanda ona bakmak lazım. Puan silme ağır duruyor. Ayrıca neden hükmen, zaten 2-1 kazanıyorduk o anda. Drogba'nın golleri boşa gitmemeli.

Ayrıca Bilic dün iyi yırtmış, 13. dakikada o hareketleri Fatih Terim yapsa tribündeydi.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Neden üşeneyim İzledim, güzel bir konuşma. Ama karşılık olarak bu videoyu vermendeki maksat nedir onu anlamadım dostum.
    Şimdi şöyle, Mehmet Abi'nin önemli bir lafı var orada. "Biz hükümetin karşısında el pençe divan durmayız" diyor. Amaç bu Durmayız işte hocam, bu da Galatasaray'ın "LİSE" kültürüdür. Bunun için paylaştım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi şöyle, Mehmet Abi'nin önemli bir lafı var orada. "Biz hükümetin karşısında el pençe divan durmayız" diyor. Amaç bu Durmayız işte hocam, bu da Galatasaray'ın "LİSE" kültürüdür. Bunun için paylaştım.
    Tamam işte bende diyorum ki en başından beri, ne mutlu ki bu şekilde düşünen GS'lilere Ama hükümet karşısında el pençe divan durmak bir yana, bu olanları da göz ardı etmemek lazım. Farkında olmak lazım. Mesela sen dünkü olaylarda bir kasıt aramıyor musun? Sence normal mi olanlar?
    FM Gazetesi

Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri