Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Bilic gazetecilere '' Onu çekme bunu çek '' lafını kullansa ne olurdu biliyormusun? Söyliyim. Bir Hafta gazete manşetlerinden inmezdi. Bütün spor programlarında konuşulurdu. Dünyanın en ahlaksız adamı ilan edilirdi.
    Yani? Sonuç olarak dün 13. dakikada tribüne gönderilmesi gerektiği gerçeği değişmiyor. Ben basından değil, hakemden bahsettim. Konuyu saptırıyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yani? Sonuç olarak dün 13. dakikada tribüne gönderilmesi gerektiği gerçeği değişmiyor. Ben basından değil, hakemden bahsettim. Konuyu saptırıyorsun.
    Tribünde olduğumdan dolayı ne yaptığını görmedim. İnan daha golleri izlemedim. Ağzımdan hayır gönderilmemeli diye bi kelime çıktımı hayır. Maçın özetini izledikten sonra yazarım yorumumu. Ama şöyle söyliyim bir çok galatasaraylı ile telefonda görüştüm ilk defa sen söyledin tribüne gönderilmesi gerektiğini.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Tribünde olduğumdan dolayı ne yaptığını görmedim. İnan daha golleri izlemedim. Ağzımdan hayır gönderilmemeli diye bi kelime çıktımı hayır. Maçın özetini izledikten sonra yazarım yorumumu. Ama şöyle söyliyim bir çok galatasaraylı ile telefonda görüştüm ilk defa sen söyledin tribüne gönderilmesi gerektiğini.
    İzlemeden yorum yapmasaydın keşke, senin verdiğin örnek varsayım ben gerçekleri karşılaştırdım. Özette yok, maçın tamamının tekrarını bulursan görebilirsin. Mehmet Demirkol ve şu anda hatırlayamadığım bir köşe yazarı da bahsetmiş yazılarında. O Galatasaray'lılar dikkat etmemiş demek ki veya hafif bulmuşlar. Futbol topu yüzünden tribüne gönderilen Fatih Terim, kendi oyuncusuna bağırdığı için tribüne gönderilen Rıza Çalımbay örnekleri varken bence gönderilmeliydi, hakem bir daha yaparsan diye uyarmakla yetinmiş sadece.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İzlemeden yorum yapmasaydın keşke, senin verdiğin örnek varsayım ben gerçekleri karşılaştırdım. Özette yok, maçın tamamının tekrarını bulursan görebilirsin. Mehmet Demirkol ve şu anda hatırlayamadığım bir köşe yazarı da bahsetmiş yazılarında. O Galatasaray'lılar dikkat etmemiş demek ki veya hafif bulmuşlar. Futbol topu yüzünden tribüne gönderilen Fatih Terim, kendi oyuncusuna bağırdığı için tribüne gönderilen Rıza Çalımbay örnekleri varken bence gönderilmeliydi, hakem bir daha yaparsan diye uyarmakla yetinmiş sadece.
    Farkındaysan yorum yapmadım sadece örnek koydum ortaya. Belkide o galatasaraylılar biraz objektif bakıyordur. öyle olamaz mı? Neyse uzatmaya gerek yok sen başta düşünceni belirtmişsin o değişmez. Bende görüntüyü görürsem senin yorumuna cevap veririm tekrardan.

Mesaj Yetkileri