Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
Sayfa 12 / 16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Tamam işte bende diyorum ki en başından beri, ne mutlu ki bu şekilde düşünen GS'lilere Ama hükümet karşısında el pençe divan durmak bir yana, bu olanları da göz ardı etmemek lazım. Farkında olmak lazım. Mesela sen dünkü olaylarda bir kasıt aramıyor musun? Sence normal mi olanlar?
    Kesinlikle normal değil, çArşı'yı bitirme operasyonu olduğu apaçık. Ben de onu diyorum, farkındayız, yanınızdayız

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Eminim öyledir, hükümet diyen de var. O da gece mavisi oluyor herhalde.

Selçuk PFDK'yi sevkedilmiş, Motta'nın boğazına sarıldığı için. Dünkü maçın adamı Motta kesinlikle. Muslera, Sabri, Selçuk, Melo herkesle olayı var.
    Karakter karakter diye yırtınan adamların Motta'yı görmemesi de enteresan,hoş dün ki olaylar ondan da öteydi,olanlar yüzünden gözden kaçmış olabilir yaptıkları.

Her şeyin arkasında Galatasaray var zaten,sırf futbol için Galatasaray ülkeyi kaosa sürüklüyor,ne de olsa Fransız bir kulübüz ya

Vive la France !
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Kesinlikle normal değil, çArşı'yı bitirme operasyonu olduğu apaçık. Ben de onu diyorum, farkındayız, yanınızdayız
    Dünde dedim, sizin gibi düşünen GS'liler kurtarır Türk futbolunu bu saatten sonra. Yoksa Beşiktaş, Fenerbahçe falan hikaye. Kimse kurtaramaz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Şöyle bir açıklama var Tekyumruk'dan

Basına ve Kamuoyuna,

Pazar akşamı Olimpiyat Stadı bir kez daha Zulümpiyat Stadı’na dönüştü. Maçın son dakikalarında çok sayıda Beşiktaşlı taraftarın sahaya girmesiyle maç tamamlanamadı.

Konu medyada derhal masaya yatırıldı. Tribünlere yine canlı canlı ‘otopsi’ yapıldı. Gecenin kazanı ise sadece “Telegol” zihniyeti oldu. En büyük zararı ise taraftarlar gördü.

Hemen belirtelim ki, maçın uzatmalar dâhil kalan 4-5 dakikasında skor değişirdi değişmezdi tartışmasına girmeden, takımımızın aldığı galibiyeti kutluyoruz. Olayların sahada oynanan futbol ile, ortaya çıkan skor ile bir alakasının olmadığı izlenimindeyiz.

Tribünler toplumun aynasıdır. Kan davası, sağlık çalışanlarına yönelen şiddet, sevgilime niye baktın ya da trafikte yol vermeme kavgası hepsi bu tribünlerde temsil halindedir. Genç Galatasaraylı Ozan için ilik arayan Beşiktaşlıların dayanışması da oradadır, atılan gole omuz omuza sevinilerek tüm ayrımcılığın yok edildiği bir ortam da yaratılır. Toplumun güzellikleri de, çirkinlikleri de oradadır.

Maçın uzatma dakikalarında aynadan yansıyanları maalesef çirkinlikler oldu. Sebebi ne olursa olsun sahaya girmeye hazır yüzlerce kişinin varlığı ülkemizin kabul edilmesi zor da olsa bir gerçekliğidir. Aşağıdaki fotoğraf bunun trajik bir göstergesidir.

Fakat bu gerçeklikten hareketle en kolay yol olan yasaklama ve polisiye tedbirlerin artırılması gündeme getirilmiştir. Yaşananlar ne olursa olsun bu dakikadan sonra zarar görecek olan tüm taraftarlardır. Deplasman yasaklarının kalkması artık uzun süre gündeme getirilemeyecektir. Polis statlara maalesef daha çok yerleşecektir. Unutulmamalıdır ki, “Sık bakalım/Biber Gazı Sık Bakalım” Gezi sürecinde ortaya çıkan bir marş değildi. İstanbul’da ve diğer şehirlerde taraftarlar defalarca kez polis şiddetine maruz kalmışlar ve bu marş ortaya çıkmıştır. Özel güvenlik elemanlarının devreye girmesiyle polis şiddeti yok olmamıştır. Zira polis statlardan hiçbir zaman çekilmemiştir.

Beşiktaş-Galatasaray maçının daha 94. Dakikasında Gezi sürecinde iktidarın hedefine yerleşen taraftarlar kriminalize edilmek istenmiştir. İktidar medyası için baş suçlu Gezi’deki taraftarlardır. Şimdi teröristlerden taraftar olmaz hashtag’leri ile hedef konumundadırlar. Ankara’dan İ. Melih Gökçek müthiş Google istihbarat ağıyla olayların suçlusunu tespit etmiştir. “Her Yer Taksim Her Yer Direniş” sloganları atanlar derhal derdest edilmelidir.

Bu linç müsamerenize sessiz kalmayacağız. Tribünlerdeki uzantınız taraftar grupları ile, polisiniz ve medyanız ile boyun eğmeyen taraftarları susturmaya çalışmanızı kabul edemeyiz. Provokasyon tartışmasına girmeden değerlendirilse bile (ne hikmetse bu maç için aynı anda 4 savcı birden görevlendirilmiştir), Beşiktaş ile oynadığımız maçta sahaya girilmesi basit bir Türkiye gerçeğidir. Cezası bellidir. Kulübümüz de, Fenerbahçe de büyük saha kapatma cezaları almıştır. On Binlerce kişi tribündedir, yüzlercesi sahaya girer. Suçlusu binler olur. Bu kez bundan farklı olarak ihale bir taraftar grubuna yıkılmak istenmektedir. Buradan hareketle Gezi Direnişçilerini hedef tahtasına yerleştirmek bir kez daha aczinizin ifadesidir. “Balkanlardan gelen soğuk havayı” dahi Gezi’ye bağlayacak korkunuz ülkeye de, ülke sporuna da zarar vermektedir. TOKİ’nize tesisler yaptırarak, polisinizi statlara yığarak, taraftarları e-biletlerle fişleyerek, deplasman hakkımızı gasp ederek sporu geliştiremezsiniz.

Lütfen spordan, o güzelim oyunumuzdan ellerinizi çekin!

Tekyumruk Galatasaray Taraftar Grubu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Daha önce benzeri olay olmuş mu yakın zamanda ona bakmak lazım. Puan silme ağır duruyor. Ayrıca neden hükmen, zaten 2-1 kazanıyorduk o anda. Drogba'nın golleri boşa gitmemeli.

Ayrıca Bilic dün iyi yırtmış, 13. dakikada o hareketleri Fatih Terim yapsa tribündeydi.
    Bilic gazetecilere '' Onu çekme bunu çek '' lafını kullansa ne olurdu biliyormusun? Söyliyim. Bir Hafta gazete manşetlerinden inmezdi. Bütün spor programlarında konuşulurdu. Dünyanın en ahlaksız adamı ilan edilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Bilic gazetecilere '' Onu çekme bunu çek '' lafını kullansa ne olurdu biliyormusun? Söyliyim. Bir Hafta gazete manşetlerinden inmezdi. Bütün spor programlarında konuşulurdu. Dünyanın en ahlaksız adamı ilan edilirdi.
    Yani? Sonuç olarak dün 13. dakikada tribüne gönderilmesi gerektiği gerçeği değişmiyor. Ben basından değil, hakemden bahsettim. Konuyu saptırıyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yani? Sonuç olarak dün 13. dakikada tribüne gönderilmesi gerektiği gerçeği değişmiyor. Ben basından değil, hakemden bahsettim. Konuyu saptırıyorsun.
    Tribünde olduğumdan dolayı ne yaptığını görmedim. İnan daha golleri izlemedim. Ağzımdan hayır gönderilmemeli diye bi kelime çıktımı hayır. Maçın özetini izledikten sonra yazarım yorumumu. Ama şöyle söyliyim bir çok galatasaraylı ile telefonda görüştüm ilk defa sen söyledin tribüne gönderilmesi gerektiğini.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Tribünde olduğumdan dolayı ne yaptığını görmedim. İnan daha golleri izlemedim. Ağzımdan hayır gönderilmemeli diye bi kelime çıktımı hayır. Maçın özetini izledikten sonra yazarım yorumumu. Ama şöyle söyliyim bir çok galatasaraylı ile telefonda görüştüm ilk defa sen söyledin tribüne gönderilmesi gerektiğini.
    İzlemeden yorum yapmasaydın keşke, senin verdiğin örnek varsayım ben gerçekleri karşılaştırdım. Özette yok, maçın tamamının tekrarını bulursan görebilirsin. Mehmet Demirkol ve şu anda hatırlayamadığım bir köşe yazarı da bahsetmiş yazılarında. O Galatasaray'lılar dikkat etmemiş demek ki veya hafif bulmuşlar. Futbol topu yüzünden tribüne gönderilen Fatih Terim, kendi oyuncusuna bağırdığı için tribüne gönderilen Rıza Çalımbay örnekleri varken bence gönderilmeliydi, hakem bir daha yaparsan diye uyarmakla yetinmiş sadece.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İzlemeden yorum yapmasaydın keşke, senin verdiğin örnek varsayım ben gerçekleri karşılaştırdım. Özette yok, maçın tamamının tekrarını bulursan görebilirsin. Mehmet Demirkol ve şu anda hatırlayamadığım bir köşe yazarı da bahsetmiş yazılarında. O Galatasaray'lılar dikkat etmemiş demek ki veya hafif bulmuşlar. Futbol topu yüzünden tribüne gönderilen Fatih Terim, kendi oyuncusuna bağırdığı için tribüne gönderilen Rıza Çalımbay örnekleri varken bence gönderilmeliydi, hakem bir daha yaparsan diye uyarmakla yetinmiş sadece.
    Farkındaysan yorum yapmadım sadece örnek koydum ortaya. Belkide o galatasaraylılar biraz objektif bakıyordur. öyle olamaz mı? Neyse uzatmaya gerek yok sen başta düşünceni belirtmişsin o değişmez. Bende görüntüyü görürsem senin yorumuna cevap veririm tekrardan.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Motta'nın Sabri'ye ve Muslera'ya yaptıkları az değil. Sabriyle olan pozisyonda Galatasaray'ın penaltısı yendi. Galatasaray'ın ikinci golünde Burak topu eliyle mi vücuduyla mı alıyor tam belli değil, önden görmek gerekiyor, arkadan bakınca yanıltıcı olabilir. Melo aynı Melo, alır cezasını oturur. Selçuk'a ceza verilecek mi merak ediyorum. dün maçı izlerken hiç dikkat etmemiştim. ama adamın bildiğin boğazına yapışmış. ceza alması gerekiyor ama almaz heralde. hakem rapora yazdı mı yazması gerekiyor mu , bir sürü tartışma olur yine.

Beşiktaş'ın acil santrafora ihtiyacı var, Pektemek hiçbir zaman yeterli bir forvet olamaz bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    İzleyin izleyin Cemaat derken tutuyor kendini

[YOUTUBE="xoNLLCCa7Y8"]cemaat[/YOUTUBE]

Beşiktaş ilk defa borsa değeri olarak GS'yi geçt diye söylemiştim geçenlerde. Bugün ki borsadaki düşüşe bakın. Hem de GS üst üste 2 kere şampiyon ve avrupada çeyrek final oynamış olmasına rağmen. Beşiktaş öyle toparlanmıştı ki ekonomik olarak, bir anda önü kesildi.
    camia diyecekmiş ve borsa değerinin düşmesinin sebebi de açık biraz ilgili olsanız anlardınız borsaya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Selçuk'u bile kışkırttı Ramon Neyse Selçuk zaten formsuzdu belki formda bir şekilde geri döner.Bu arada Bruma şu ''ilk 11'i kaldıramayan fiziği'' ile en formda dediğimiz adamdan bile etkili oynuyor.Kademe anlayışı çok iyi,hızı paslaşması falan o yaş oyuncusuna göre üst seviyede ve kendisi ile beraber takımı da hızlı oynamaya teşvik ediyor.Bence her yönüyle artı bir oyuncu kendisi.Muslera,Melo ve Drogba'dan sonra ilk 11'e yazacağım 4. yabancı.

Sneijder'da adam olsun kendine gelsin,gerçi Burak'a çok güzel bir gol pozisyonu hazırladı ama daha çok oyunu açması ve topu almak için geriye gelmemesi gerekiyor.Onu Selçuk ve Melo yapsınlar bir zahmet.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    camia diyecekmiş ve borsa değerinin düşmesinin sebebi de açık biraz ilgili olsanız anlardınız borsaya
    Camia diyecekmiş Peki ne diyeyim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkan Fikret Orman çok güzel konuştu. İçim bir nebze rahatladı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olaylardan öte maçın özetini izlerken tekrar dikkatimi çekti. Bu stadı tasarlayan, yerini belirleyen ve bu şartlarda inşa eden tüm mühendis, mimar, müteahhit kim varsa hepsine helal olsun. Bu insanlar işlerinde ancak bu kadar beceriksiz olabilirdi. Size bir anektod paylaşayım ; Şanlıurfa'da Türkiye'nin en uzun pistine sahip bir Uluslararası Havaalanı inşa edilecek, yer belirleniyor ve incelemeler yapılıyor. İnceleme esnasında bir Çoban inceleme ekibine diyor ki "Siz buraya havaalanı yapacaksınız da burası çok sisli bir bölge, gün geliyor ben koyunlarımı göremiyorum, sizin uçaklarınız nasıl pisti görecek?" Çobanı cahil diye dikkate almayan ve o güzelim havaalanını oraya dikenler 1-2 ay sonra bu gerçekle karşılaşıyor. Sonuç olarak Uluslararası Havaalanı olarak inşa edilen ve Hava trafiğinin yoğunluğunu azaltması beklenen bir yere Haftada 1-2 firma bir-iki uçuş düzenliyor başka uçuşta yok.

Bunu neden paylaştım, Çünkü aynı şey Olimpiyat Stadı için de geçerli. Nasıl bir rant savaşıdır, Nasıl bir para yeme arzusudur ki böyle eserler ortaya çıkıyor. Yüzyıllardır yerlerinde duran tarihi dokuları hemen hemen her şehrimizde görürken, bu dijital çağda aradan yüzlerce-binlerce yıl geçmesine rağmen onlardan daha kötülerini inşa etmek nasıl bir rezilliktir ? Anlamak mümkün değil.

Dün oyuncuların top kontrollerini, paslarını, şutlarını ve koşularını dikkatlice izleyin, tamamen futbola engel ve zorlayıcı bir durum. Maçtan önce de dedim, Maç İnönü'de olsa Beşiktaş için farklı bir skor olabilir ancak Olimpiyat stadı şansları eşitliyor diye. Beklediğim gibi oldu. Mümkünse bu statta maçlar oynanmasın artık.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1453 grubunun provkasyonuna dair bu iki net BELGEYİ, KANITI hala görmemekte ısrar eden varsa, bu kişilerin gerçekleri görmemeye programlandıgını düşünecegim.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...bilet-vermedik

F.Orman'ın açıklamasını izleyemeyenler için
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Fikret Ormanı ve Beşiktaşı bundan sonra bir daha desteklersem en büyük adinin önde gideni olayım. !

Hiç bir Beşiktaşlı savunmasın lütfen,biz Fenerbahçeliler olarak destek çıkarken Fikret Orman'ın yaptığı yakışmadı.
    Fikret Orman;"Benim taraftarım polis arabası yakmadı"

Ünal Aysal gibi, Fikret Orman gibi, başkanım olup, 10 sene şampiyon olacağıma, kula kulluk etmeyen, Aziz Başkanım ömür boyu kalsın, şampiyon olmayalım.
    Last edited by Kaka Leite : 23.Eylül.2013 at 20:06 Reason: İnsanlık konusuna girmeyelim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://s1.directupload.net/images/130923/yv4zsa5s.swf

bakalım gg ye gelen ceza gelicekmi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post

Madalya takarlar en fazla 1 maç taş çatlasa 2 alır.

Eger GG ayni seyden ceza yediyse Selcuk'a da ceza verilmeli. Motta o pozisyonda Selcuk'a turkurdu diyorlar ama hic belli olmuyor, öyle birsey görunmuyor, yada ben mi göremiyorum :/

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bakalim besiktas kac mac alicak eger tff adaletli davranirsa en az 8 maç ceza gelmesi lazim cunki neden diyeceksiniz ankaragucu 8 mac aldi sahaya seyirci girdiginde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu Fikret Orman'ın amacı nedir ? Daha Fenerbahçe'ye laf sokacağına bu ortalarda dolaşan biletlerin açıklamasını yapsın öyleyse. Ben yapmadım demekle olmuyor.

Ayrıca Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın başına hemen hemen aynı şeyler gelmesine rağmen halen daha düşmanlığı körüklemesi benim Fikret Orman'a olan bütün inancımı kaybetmeme sebep oldu. Umarım taraftar grublarımız anlarlar ve bir an önce birleşirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Fikret Ormanı ve Beşiktaşı bundan sonra bir daha desteklersem en büyük adinin önde gideni olayım. !

Hiç bir Beşiktaşlı savunmasın lütfen,biz Fenerbahçeliler olarak destek çıkarken Fikret Orman'ın yaptığı yakışmadı.
    Fikret Orman;"Benim taraftarım polis arabası yakmadı"

Ünal Aysal gibi, Fikret Orman gibi, başkanım olup, 10 sene şampiyon olacağıma, kula kulluk etmeyen, Aziz Başkanım ömür boyu kalsın, şampiyon olmayalım.
    Bundan fazla nem kapmaya gerek yok bence. Şimdi hükümete yalakalık mı oldu yani? Böyle bir şey olsa ilk tepki Çarşı'dan gelir zaten merak etme
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bakalim besiktas kac mac alicak eger tff adaletli davranirsa en az 8 maç ceza gelmesi lazim cunki neden diyeceksiniz ankaragucu 8 mac aldi sahaya seyirci girdiginde.
    Şu konuşmalara bakya adalet diyolar arkadaş bizim tff den neler çektigimizi bi biz biliriz. Ondan dolayı sen kafanı yorma böyle şeylerle onlar renkleri siyah-beyaz gördükleri sürece uygulayacakları şeyi çok iyi biliyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Selçuk'un hareketi var ama Ramon'da az değil onun da yaptığı hareket var Selçuk'a,herkes maşallah Twitter'da anca Selçuk'un o adamın boğazını sıktığı/tuttuğu resmi paylaşmış sonrasına bakan yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir de bu "polis arabası yakmadı" olayı nerde söylendi? Ben canlı izledim basın toplantısını duymadım böyle bişey? Ben mi atladım acaba?
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada Melo kırmızı kart görmeden önce ki bir karaye dikkat ;

Olayın birilerinin işi olduğu kesindi zaten de onu daha da kanıtlayacak bir kare bence.O kadar güvenlik görevlisi ne için durur orada ? Taraftar sahaya giremesin diye,tabi engel olamadılar,epey bir büyük olduğu için birini tutsan diğeri aradan sıvışırdı o stadyumda.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bu arada bir şey olmasa selçuk onu yapacak adam değil motta kesinlikle haksızdır selçuk'un karakterinde böyle bir şey yok hepimiz de az çok biliyoruz onu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bu arada bir şey olmasa selçuk onu yapacak adam değil motta kesinlikle haksızdır selçuk'un karakterinde böyle bir şey yok hepimiz de az çok biliyoruz onu
    Açıkçası Selçuk'un böyle bir şey yapmasına bende şaşırdım. Son beklediğim insanlardandır sahadaki. Ancak bu yaptığı hareketi haklı çıkarmaz. Haklı ya da haksız diye bir şey olamaz yani orada.
    FM Gazetesi

Sayfa 12 / 16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri