Ben gönderildiğine sevindim açıkçası. Fatih Terim'in yeri ayrıdır eyvallah ama işlere duygusal yaklaşmamak gerekiyor. O açıdan düşünürsek Hagi'nin de yeri çok ayrı ama teknik direktörlüğü becerememişti. Terim ile Burak'ı çok benzetiyorum ben birbirlerine. Terim, gaz vererek takımdan bir şey bekliyor belli bir sistemi yok adamın. Herkes free rollerde dolanıp duruyor. Şansa başarı gelirse geliyor. Söylediklerim tamamen kendi fikrimdir. Burak'ta öyle hiç beğenmediğim bir forvet. Hiç bir golünü beceri ile attığını düşünmüyorum, hiç bir yeteneğinin olduğunu düşünmüyorum. Ama arada durduğu yeri iyi seçip golünü atabiliyor. Fırsatçılığı da yok bunu dedim diye yanlış anlamayın yani durduğu yer de şansa. 1-2 yetenek bazlı golü de oldu ancak gol kralı oldu öyle oldu böyle oldu gollerin hepsi birbirine benziyor keşke daha yetenekli daha iyi türk forvet olsaydı da onu alsaydık eldeki bu olunca mecbur sahipleniyoruz işte. İşin özü Fatih Terim gitti iyi oldu ancak gelen gideni aratmaz inşallah. Kafasını adam gibi takıma verebilecek bir hoca istiyorum ben başka bir şey değil.