1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: FM 14 Çıkış Tarihi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    kesinlikle katılıyorum sana kardeşim.. hazır ligler başlamışken bence o heyecanla FM'de de kariyere başlayabilmeliyiz..
    Transfer dönemi kapanmadan oyunun tüm transferleri bitirmesi mümkün mü sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    şöyle yapılabilir bence..
    oyunun çıkış tarihi ekim değil de mayıs sonu olacak şekilde ayarlanır. oyunda takımı hemen sezon sonunda (mayıs-haziran) devralırsınız gerçek hayatta olduğu gibi. transferleri de siz yaparsınız istediğiniz şekilde.
    zaten şu hali bence çok saçma. bi düşünün real madird sezon sonu mourinho'yu gönderdi ve ancelotti geldi yerine. ancelotti değil de sizin geçtiğinizi düşünün. belki mesut'u satmayacaktınız belki bale'i almayacaktınız. o 100 milyona 20 tane genç alacaktınız altyapıya belki.
    ama oyun size bunu dayatıyor. siz temmuzda takımın başına geçiyorsunuz ama bir tane transfer yapamıyorsunuz çünkü bütçe kalmamış oluyor. ilk sezon heba oluyor. ama gerçek hayatta öyle değil ki.
    illa ben transferlerle oynamak istiyorum diyenler için de eylülde bi transfer yaması çıkarırlar. isteyen onu bekler öyle oynar.
    hatta oyun ekimde de çıkıyor olsa ilk seçeneği koymaları gerekir. ben ancelotti'nin yaptığı transferlerle oynamak zorunda değilim ki..

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    major ligler için transfer dönemi çoktan bitti zaten. geri kalanı da update'lerle kolayca halledilebilir.. FIFA ve PES nasıl çıktıysa FM de çıkabilirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

major ligler için transfer dönemi çoktan bitti zaten. geri kalanı da update'lerle kolayca halledilebilir.. FIFA ve PES nasıl çıktıysa FM de çıkabilirdi.
    İyi de özellikle PES'te çoğu transfer eksik oluyor. Eksik bir FM çıkacağına hiç çıkmasın.

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    İyi de özellikle PES'te çoğu transfer eksik oluyor. Eksik bir FM çıkacağına hiç çıkmasın.
    Güncel transferleri oyuna yansıtlamaları 1 saatlerini almaz oyun yapımcılarının.
    PES'de eski kadroların olmasının nedeni korsan kullanım olduğu içindir. Oyun çıktıkdan birkaç hafta sonra veri paketiyle güncelleniyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

işte bu işin "kolayca" kısmı olayın içinde olmadığınız için size "kolayca" geliyordur

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    işte bu işin "kolayca" kısmı olayın içinde olmadığınız için size "kolayca" geliyordur
    Kolay gelsin.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    teknik olarak kolaylıktan bahsettim, efor olarak değil. Ama sonuçta SI da küçük bir firma değil.

Emek veren başta sizlere olmak üzere herkese çok teşekkürler.

Mesaj Yetkileri