Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Büyük Bir Travma Geçiren Takımımızın Reaksiyon Göstereceği Bir Maç Olacaktır. Juve İle Oynanacak Maç Öncesi Bu Reaksiyon Göstereceğini Düşünüyorum. Maçı En Az 2 Farklı Kazanırız.
Umarım kazanırız,yürüyedur Galatasarayım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ee bizim hoca kim şimdi? Ben anlamadım bu işi ?
Umudum pek yok maçla ilgili ama bakalım neler yapacaklar. Hoca belli değil, antrenmanlar ne alemde belli değil karşımızda da senenin bu haftaya kadarki flaş takımı Rize! Bu maçtan sonra da Juventus; sonumuz hayrola.
Çıkışımızı devam ettireceğimizi umuyorum. Böyle bir Galatasaray'ı yenersek sürpriz olmaz, Kweuke'den de gol bekliyorum ayrıca.
Bu arada Galatasaray'da Eboue, Chedjou ve Riera bugün tribüne çıkan isimler.
Kaynak: https://twitter.com/tribundergi/stat...98598552776704
Rizespor çok iyi bir takım dikkatli olmak lazım.Beşiktaş maçı ile tam kendimizi bulmuştuk ki şimdi de hocamız gitti.Ama oyuncularımız bu süreçten sonra daha güçlü olmalılar artık maçları bizim ve Fatih hocamız için kazanmalılar Beşiktaş maçı seri başlangıç maçımızdır inşAllah bu maçı da kazanacağız Allah'ın izniyle Başarılar Fatih'in Aslanları !
GS kazanır diye düşünüyorum. Çok önemli bir maç, Rize ne kadar formda olsa da Arena'da GS'a karşı çok şansları yok. Burada büyük oyuncular öne çıkacaktır. Melo'nun yokluğu büyük dezavantaj ama Drogba sonucu belirler.
Umarım Rize puan alır.
İddaa'da oynadım Rize'ye süprizi bekliyorum. Bu maçta taraftar baskısı olacaktır; eğer G.Saray bunu atlatamazsa Ç.Rize bu maçı alır götürür.
rahat kazancagimizi dusunuyorum 2-0 yada 2-1.
Muslera, Sabri, Semih, Dany, Hakan - Engin, Selçuk, Bruma, Sneijder - Burak, Drogba
Bruma nihayet 11'de.
%100 3.5 üstü bitecek. Galatasaray baklava 442 ile resmen intihar ediyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sneijder çok iyi performans sergileyebilir.F.Terim'in gidişi ekstra motivasyon yapabilirde aksine çöküntü de yapabilir maç hakkında bir şey demeyeyim.Bir de uA büyük tepki gösterebilir hafta içi sert bildiri yayınladılar Terim'in gidişine.Oyuncuları etkilemese bari.
Dizilişi bilmem de bence de gollü maç olur bu kadroyla.
Bruma'nın da ilk 11'deki ilk maçı. Bakalım neler yapacak. Onu izlemek için izleyeceğim maçı zaten.
Oynanmaya çalışılacak format aşağıdaki olacak. Engin, Sneijder, Bruma yardımlaşan, pozisyonunu koruyan, disiplinli oyuncular değiller. Hücumda Engin ve Bruma'nın taşıdığı toplar çıkışı hızlandırabilir ama savunmada ister istemez Selçuk'un etrafında doluşmaya, bu şekilde açık vermemeye çalışacaklar. Alan korumak, savunma parsellemek basit bir iş değil. Ne Engin, ne de Bruma bunu yapabilir. Sneijder keza savunmada hiç yok, sıfır. Hamit olmadığında bile orta sahanın ne hale geldiğini görüyorsunuz. Çaykur Rizespor gibi kontra futboluna yatkın takımlara bu kadar ofansif oynamak kontralarda Galatasaray orta sahasının hiç direnememesi demek olur. Hele Selçuk gibi ağır bir oyuncu ile savunmayı kapatmaya çalışıyorsanız.
Dany'nin oyunu direncin seviyesini belirler. Hızlı olduğu kadar pozisyon almak konusunda sıkıntı yaşayan bir oyuncu. Hız ile açıklarını dengelemeye çalışıyordu. Tek bir pozisyon hatası maçı bitirebilir. Çok kritik.
Çok gol olur bu maçta. İsterseniz maçtan sonra alıntılayın bunu, konuşuruz yine. Galatasaray'ın kaybedebileceğini düşünüyorum.
--------- Drogba - Burak --------
-------------- Sneijder ------------
Engin ---------------------- Bruma
-------------- Selçuk --------------
Hakan - Semih - Dany - Sabri
------------- Muslera --------------
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bruma hep solda oynadı enginde ortaya yakın oynayan oyuncu açık bir 4-2-3-1 dizilişi bu melo'nun görevi selçuk' a verilmiş sadece
burak yerine keske ceyhun olsaydi.
yani boyle
selcuk-ceyhun
engin-sneijder-bruma
drogba
bu arada 30bin civari seyirci varmis protesto amacli.
brumaya bak be aslanim benim
bruma net gol kacirdi daha dogrusu vuramadi
kacirdigi gol
http://s7.directupload.net/images/130928/3efka7du.swf
Last edited by byariff : 28.Eylül.2013 at 20:18
Goool Engın Baytar !!
Gol oldu. Engin Baytar.
Güzel attı Engin kalecinin uzanamayacağı yere plaseledi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Güzel goldü.
Bruma akıyor.
Arifinki attı![]()
Burak yeter be yeter
engin oynarsa muthis faydali bir oyuncudur.
enginin golu
http://s14.directupload.net/images/130928/ignp3huk.swf
Burak kendini bir okut gel ya![]()
Selçuk bu maçta eski Selçuk'a dönmüş valla özlemiştik.