19 Mayıs'ın çimleri suni değil diye biliyorum bende.Geçen sezon son maça gitmiştim,çimler sulanmıştı falan.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=11
19 Mayıs'ın çimleri suni değil diye biliyorum bende.Geçen sezon son maça gitmiştim,çimler sulanmıştı falan.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=11
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
GENÇLERBİRLİĞİ-FENERBAHÇE
STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEM: Serkan Çınar
YAYIN: Lig Tv
SAAT: 19.00
GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Serkan, Kulusic, Ahmet, Tosic, Özgür, Gosso, Jimmy Durmaz, Oktay, Zec, Stancu
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Diyadin
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Meireles, Mehmet Topal, Kuyt, Alper, Sow, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Çıkılabilecek en iyi kadrolardan biri.
5 yabancı oldu. O zaman Emenike yedektedir. Bence eleştirilemez şu genel form durumu ile.
Topal'ın stoperlerin arasına girişi, Caner'in de komple hücuma çıkışı sayesinde hücumda 343 oynadığımız için oyun formatı Aykut Kocaman anlayışının tersine 3 forvetle komple hücuma dönüştü. Emenike hız sağlıyordu ama Caner ve Gökhan'ın form durumları Emenike'nin topla kanattan hızlı çıkışlarını zorunluluk halinden çıkardı.
Şu form durumları ile en adaletli kadro olmuş.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
2. yarı Emenike giricektir kim çıkar o maçın gidişine göre belli olur. Beklediğim kadro gelmiş.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
gayet güzel kadro. ilk yarıdan işi bitiririz umarım.
Gençlerbirliği'nin her ne kadar bu sezon kadrosu zayıflasa da Jimmy,Zec,Stancu,Tosic gibi etkili silahları var.Evinde etkili bir takım Gençlerbirliği. Fenerbahçe'de bir kaç haftadır bol gollü maçlar geçiriyor bu maçta öyle olacaktır tahminim 2-1'lik Gençler galibiyeti.
emenike sow diye nicesine sarıldım, benim sadık yarim webo'dur diyor hoca.
Emenike beklenti yüksek olunca bunu karşılayamadı. Sow gibi biraz kenarda kalmalı o zaman toparlar kendini. Kaldı ki Webo tam iş bitirici forvet. Bana göre kadroda ilk yazılması gereken isim. Çünkü mevcut durumda onu gol kralı çıkartabiliriz.
Emenike konusunda bende arkadaşlarıma oyuncunun beklentileri karşılayamayacağını söylemiştim daha yeni yeni anladılar. Emenike fiziksel özellikleri iyi olan bir oyuncu hızıyla oynayan birisi ama zaten Fenerbahçe şuan oyunu rakip sahaya yıkarak oynadığı için Emenike etkili olamıyor. Bu sisteme uygun oyuncu Cardozo aslında ama alınmadı işte.
Emenike'ye gereğinden fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Bana göre tek sıkıntısı maçları pek ciddiye almaması. Onun dışında takıma tam uyum sağlayınca gollerini atmaya başlar bence.
Caner cok iyi orta kesiyor. Gokhan da fazla ince isler yapmaya calisirken sacmaliyor bazen
Salih'in kendisini göstereceği an başladı. Artık önünde bir 45 dakika var umarım oyuna ağırlığını koyar.
Sakatlanan Meireles yerine Salih oyunda.
Edit: İlk yarı bitti.İkinci yarı böyle oynarsak işimiz kolay değil.İkinci yarı daha çok pozisyon bulmalıyız.
Last edited by bilmania : 29.Eylül.2013 at 20:51 Reason: İlk yarı bitti işte daha ne,
Salih ne yapıp edip ağırlığını koymalı 2. yarı. Kendisini göstermesi için ekstra bir şans onun için.
Salih'ten resital bekliyorum ikinci yarı. Bir de Emenike'nin oyuna girmesi şart, Webo çok etkisiz.
Galatasaray maçlarında hakem konuşmayı alışkanlık haline getirenlerden tek yorum dahi gelmemesi..
Penaltısı yenmiş diyorlar gençlerbirliğinin
Fenerbahçe'nin 1 Gençlerbirliği'nin 39 gol pozisyonu var şu ana kadar.
Karambolden Kuyt attı 1-0. Bruma çok büyük topçu olcak bu arada.
Gooooooooollll Kuuuuuytttt.
Sow'un ayağı reklam panolarına girdi.
Hayır korner bayrağı devrildi. Daha dik durmasını bile beceremiyor.
Yalnız Gençlerbirliğinin şutlarından biri kaleyi tutsa bir başka Volkan'ın kontrolünde gol olan toplardan görücez. Ayrıca şu durumda Emenike'nin ölüsü Webo'dan çok iş yapar. 80'de Emenike mi girermiş oyuna.
Webo çıktı Emenike oyunda.Çok geç gelen bir değişiklik.
Özgür İleri kırmızı kart gördü.Çok ilginç.
amma çok türkiye finans sempatizanı varmış![]()