Genel cevaplıyorum.

Siz FB'li dostların olayları kendi lehinize çarpıtmakta üzerinize yok.
İşinize geldi mi bak butun emekli hakemler böyle böyle dedi demek ki böyle.
He ama işinize gelmedi mi aleyhinize oldu mu o emekli hakemlerin ne oldugu zaten belli medya zaten guvenilir değil.
İşinize geldi mi ohoo ona faul calacaksak herseye faul calmak lazım
İşinize gelmedi mi aynı pozisyonda nasıl faul çalmaz onu ya.

Bak fauldur penaltıdır onu tartışmıyorum. Aynı pozisyonlar bizim maçta Semih'in başına gelmiş olsaydı burada var yaa ohooo neler neler diyordunuz artık cemaatten girer fifadan cıkardınız.

Gecen sezondan o kadar net örnekler var ki. Şimdi girmek istemiyorum bu konulara.

Ayrıca ben o iki pozisyon hariç konuşuyorum maçın geneline bakıldıgı zaman hakemin Fb lehine maç yönettiği zaten apaçık ortada. Gb'li oyuncular bile bir yerden sonra itiraz etmeyi bırakıp durumu kabullendiler. Verilen verilmeyen fauller verilen verilmeyen kartlar. Aynı pozisyonda iki takım için yapılan farklı hakem yorumları. He bir tek Fb lehine hep böyle oluyor da demiyorum. GS ve BJK lehine de böyle maçlar oluyor.
Burada benim bahsettiğim sizin olaylara bakış açınızın nasıl fanatikçe oldugu.

Ayrıca 2, bizim her maçımızda en ufak bir olaydan sebep maç başlığımızda cemaatten girip Fifa'dan çıkmalarınıza karşın, yok rakibin galibiyetlerinin güme gittiğinden tutup, bütün dünya tarafından kollandığımıza kadar tahrik edici sözlere varana dek yaptıgınız yorumların haddi hesabı yokken, şurada ben ve bir tane Gs'lı arkadaş haricinde kimse çıkıp da sizi tahrik edici bir yorumda bulunmamış. Hem de daha iki gun once bizim maç başlığımızı hallaç pamuguna cevirmiş olmanıza ragmen.
O arkadaş da gayet kısa ve net bir şekilde "sizi" eleştirmiş federasyonu veya hakemleri ya da nasıl kollandıgınızı falan söylememiş. Bakalım buna ne diyeceksiniz demiş. Net olarak sizi eleştirmiş.

Umarım ne demek istediğimi iyice kavrayıp bundan sonra da ona göre hareket edersiniz.