Onu yaparken bile fanatikce konusuyorsun.
Bak bakalım maç başlıgına ben ve Burak haricinde sizi iğneleyen başka biri var mı?
Biz de sizin bizim maç başlıgımızı mahfetmenize karşılık gelip burada sizi eleştirdik yoksa Fb hakemle kazanıyor geyiği yapmıyoruz. Bence 3 büyüklerin hepsine aynı şey yapılıyor Burak'a göreyse de hakemler kötü kasıt yok.
Bu maç başlığı haricinde eski maç başlıklarını hatırlarsan da ben kendi adıma FB başlıklarında hakemle ilgili konuşmam. Kendi başlıgımda bile konuşmam direkt maç analizi yaparım. Okuyanlar biliyor zaten.
Hakemi de maçın içerisinde bir olgu olarak degerlendiririm.
İnan Fb şampiyon olacak da onu karalamaya çalışmak gibi bir amacım kesinlikle yok. Futbolunu oynasın kazansın şampiyon olsun benim için hiç bir sıkıntı yok. Ersun Hoca'nın oynattıgı futbolu da begenirim ayrıyetten.
İyi günde süper taraftar olup kötü günde bırakan taraftar profili de bir tek bize ait bir olay değil. Hepimiz aynıyız keşke biraz anlayabilsen şunu.
Sizden isteğim bizim maç başlıklarımıza gelip hakemdi federasyondu atıp tutmayın he yok ben illa atıp tutacagım diyorsanız da saygı duyarım ve o zaman ben de gelirim burada derim ki hadi burada da konuşun. Çünkü 1 hafta sizin başınıza gelen diger hafta bizim başımıza geliyor (ya da tam tersi) geçen sezondan hatırlatırım.