Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

2 10.53%
  • Berabere biter

2 10.53%
  • Fenerbahçe kazanır

15 78.95%
1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Fenerbahçe | STSL 6. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İki takımın maç konularını biraz daha dikkatli takip ederseniz daha iyi anlarsınız muhtemelen. Benim çok abartılı bir hata olmadığı sürece herhangi bir maç konusunda sadece işi "hakeme dua edin" demeye getiren mesajlarım olmuyor. Kıssadan hisse bu bir haftalık bir şey de değil, her hafta olan bir şey de değil kendi açımdan konuşursam. Sen nasıl ki hem dün bugün sinir olduysan biz neredeyse her hafta oluyoruz işte..
    şahsına ait bir yorum yapmadım genel taraftar profilini yorumladım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    şahsına ait bir yorum yapmadım genel taraftar profilini yorumladım.
    Onu yaparken bile fanatikce konusuyorsun.

Bak bakalım maç başlıgına ben ve Burak haricinde sizi iğneleyen başka biri var mı?
    Biz de sizin bizim maç başlıgımızı mahfetmenize karşılık gelip burada sizi eleştirdik yoksa Fb hakemle kazanıyor geyiği yapmıyoruz. Bence 3 büyüklerin hepsine aynı şey yapılıyor Burak'a göreyse de hakemler kötü kasıt yok.

Bu maç başlığı haricinde eski maç başlıklarını hatırlarsan da ben kendi adıma FB başlıklarında hakemle ilgili konuşmam. Kendi başlıgımda bile konuşmam direkt maç analizi yaparım. Okuyanlar biliyor zaten.
    Hakemi de maçın içerisinde bir olgu olarak degerlendiririm.

İnan Fb şampiyon olacak da onu karalamaya çalışmak gibi bir amacım kesinlikle yok. Futbolunu oynasın kazansın şampiyon olsun benim için hiç bir sıkıntı yok. Ersun Hoca'nın oynattıgı futbolu da begenirim ayrıyetten.

İyi günde süper taraftar olup kötü günde bırakan taraftar profili de bir tek bize ait bir olay değil. Hepimiz aynıyız keşke biraz anlayabilsen şunu.

Sizden isteğim bizim maç başlıklarımıza gelip hakemdi federasyondu atıp tutmayın he yok ben illa atıp tutacagım diyorsanız da saygı duyarım ve o zaman ben de gelirim burada derim ki hadi burada da konuşun. Çünkü 1 hafta sizin başınıza gelen diger hafta bizim başımıza geliyor (ya da tam tersi) geçen sezondan hatırlatırım.

Mesaj Yetkileri