Baştan yazayım o zaman derdimi. Dün maçtan sonra buraya girdim,fena oynamamış ve kazanmış 3-4 yapabilecek bir fenerbahçe seyrettim. Yorumlara bakıyorum çeşitli iğnelemeler,hırslı bir şekilde fenerbahçeye saydırmalar var ama cevap yazma gereği duymadım.Sabah geldim hala aynı şey.
Sinir olduğum argüman şuydu Galatasaray maçında olsa şimdi konuşurdunuz,tamam da sen şu an ne yapıyosun? Sen de konuşuyorsun değil mi Galatasaray'lı arkadaşım. Yani ortada bir eşitlik var,fenerbahçeli galatasaray lehine hatada galatasaraylı fenerbahçe lehine bir hatada konuşuyor. Bunu servis ederken siz işte böylesiniz tarzı konuşulursa her insan sinirlenir.
Kaldı ki Egemen'in yaptığı faul değil onu zaten tartışmam bile,Elle oynama pozisyonu da kural gereği(oyuncuların kendi vücudundan sekip eline temas eden toplarda oyun devam ettirilir) devam ettirilmek zorunda. Rakibin kırmızısı çok doğru.bence Caner direği devirdiği için sarı kart görebilirdi,Sow'u es geçerdim ama ben. Futbolcular o hareketi çok yapıyor.
İşte tüm bunlara rağmen daha 6. haftadan Fenerbahçe hakemle maç kazanıyor geyiğine başlarsanız ligin sonu gelmez.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly