1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğer doğruysa Fatih Hoca az bile yapmış böyle bir adama.Sen ne olduğu belirsiz bir adama mesajlarını nasıl verirsin yahu ? Normal bir insan en yakın arkadaşından bile,arkadaşı geçtim ailesinden bile mesajlarını saklı tutar.Nasıl bir rezilliktir bu anlamadım ki.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Eğer doğruysa Fatih Hoca az bile yapmış böyle bir adama.Sen ne olduğu belirsiz bir adama mesajlarını nasıl verirsin yahu ? Normal bir insan en yakın arkadaşından bile,arkadaşı geçtim ailesinden bile mesajlarını saklı tutar.Nasıl bir rezilliktir bu anlamadım ki.
    Fatih Terim yüzüne tükürse yarabbi şükür diyeceksin, kraldan çok kralcı olmuşsun yazık. Galatasaray'dan büyük görüyosun hocayı, ayıptır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Fatih Terim yüzüne tükürse yarabbi şükür diyeceksin, kraldan çok kralcı olmuşsun yazık. Galatasaray'dan büyük görüyosun hocayı, ayıptır.
    Seni ilgilendirmez ancak Galatasaray'dan kimseyi büyük görmem ben.Fatih Terim,gönlümüzde yer ettiyse Galatasaray sayesinde yer etmiştir.Fatih Terim'e kızabilirim,kırılabilirim ama Galatasaray için geçerli olmaz o,insan hayatının anlamını niye başkasından büyük görsün ?

Ben hayatımın en mutlu anlarını Galatasaray ile yaşadım,bunu sorgulayacak kişi sen değilsin,hiç kimse değil.

Edit:

Bu arada iyi ki doğdun Galatasarayım,nice 108 senelere !

“Maksadımız İngilizler gibi toplu bir hâlde oynamak, bir renge ve bir isme mâlik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek.”
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri