1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Lan Desteği

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

biz geçen sene 3 tane orijinal fm aldık, fakat yurtta internet yavaş oldugu için ve steame baglanmadıgı için zaten oynayamadık. Fm12 oynuyorum ben artık. Lan oynanmayacaksa fm bundan sonra bırak orijinalini, korsanını bile almam.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    biz geçen sene 3 tane orijinal fm aldık, fakat yurtta internet yavaş oldugu için ve steame baglanmadıgı için zaten oynayamadık. Fm12 oynuyorum ben artık. Lan oynanmayacaksa fm bundan sonra bırak orijinalini, korsanını bile almam.
    haklısınız bu konuda. sadece ingiltere'deki koşullara bakıp saçma sapan işler yapıyorlar. sanki herkes her an internete bağlı olmak zorunda. bu ülkede kotalı internet diye bişey var mesela hala. multiplayer oynamaya kalksanız kotayı sömürür. ama adamlar bilmiyor ki.. araştırmıyor.
    korsanla mücadele konusunda çok mesafe katettiler. ama kullanıcıyı da düşünmek lazım. kuruyla beraber yaş da yanıyor.
    ya her şeyi bi kenara bıraktım diyelim ki steam'de online olarak oynuyorsunuz. sonra kalkıp 1 aylığına bi yere gittiniz. dağ başı yahu. olamaz mı? steam'i de offline moda almayı unuttunuz. ne olacak? gitti. oynayamıyorsunuz 1 ay. böyle saçmalık mı olur? oluyor işte
    ben geçen sene miles jacobson'a bu konuyla ilgili yazdım twitterdan. tartıştım da. diyorum ki ben orijinal oyun sahibiyim ama her tarafta internet olmak zorunda mı? adam diyor ki e kutuya koskoca internet gerektirir yazdık görmüyor musunuz almasaydınız.. gel de kudurma. bunların rakibi olmadığı sürece eyvallahı olmayacak. o yüzden ne oyun gelişiyor doğru düzgün ne müşteri ilişkileri. adamlar tekel resmen...

Mesaj Yetkileri