Sayfa 442 / 578 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
13,231 ile 13,260 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini'ye herkes olumsuz baksada ben gelmesini isterim.Neden olumsuz bakılıyor merak ettim.Kariyerini pek bilmediğim için şimdi vikiden okudum.İlginç bir ayrıntıya rastladım.
    "Roberto Mancini teknik adamlık kariyerine ise Fiorentina'da başladı. Mancini görevi 2001 senesinin Şubat ayında Fatih Terim'den almıştı.Terim genç teknik adama İtalya Kupası'nda finalist bir takım devretmişti. Mancini de, Parma'yla oynanan iki ayaklı final sonrasında Fiorentina'ya kupa zaferi yaşattı. "

İnter ve City ilede lig şampiyonluğu yaşamış.Ben teknik direktörün saha kenarında duruşunada dikkat ederim.Mancini'de tip ve karizmada var.Avrupa'da tanınan biri.Oyuncu getirmektede zorlanmaz.Tanıdığı bildiği iyi adamlarıda getirir diye düşünüyorum.
    Daha önce atmıştım yorumumu tekrar koyayım.Hayat devam ediyor.İnşallah ilk önce sistemini daha sonra takım defansını oturtur.Terim'in bıraktığı yerde kariyerinin başlaması ve yıllar sonra Terim'in yine bırakıp onun gelmesi çok enteresan rastlantı.

Hayırlısı olsun, daha çok sistem adamı gelsin isterdim yani geleceğe yatırım yapabileceğimiz bir hoca(Bielsa) ancak bu oldu buna da razıyım. Akhisar maçındaki performansına göre yorum yapacağım hocadır ayriyetten.
    Last edited by Nedvedmania : 30.Eylül.2013 at 22:41 Reason: Tabiki de sıkıntı olur :)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bielsa gelseydi çok farklı bir şeyle karşılaşabilirdik ama olmadı, isminin de olması Mancini'yi getirtti bize. Bundan sonra yapacağımız tek şey kayıtsız şartsız desteklemek olacaktır, hayırlı olsun cümlemize.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bana göre çok karizma bir hoca. Duruşu bile hava katacaktır takıma. Hayırlısı olsun ne diyelim ..

http://www.futbolburada.com/p/her-yo...sm=ftbr.ad_r62

silinen link kadar değeri var bunun da Boş sallayan insanlar için koyuyorum bunları. TD'lik bence fm oynamaya benzemiyor yani vay efendim şunlar bunlar küme düştü puanı silindi dağıldı 3 sene şampiyon oldu, vay efendim o kadar parayı transferi bana verseler ben bile şampiyon olurdum demekle olacak işler değil cidden profesyonellik isteyen işler bunlar. Sonuçta M. City, bir akhisarla bir elazığsporla karşılaşmıyor Premier Liginde. Fatih Terim konusunda aşırı duygusal davrandığını düşünüyorum taraftarın. Her iki tarafta suçlu çünkü bu konumda eğer gerçekten aslolan Galatasaray ise Fatih Terim için bu kadar üzülmememiz gerekiyor. Ben çoğu arkadaşın aksine bu adamın başarılı olacağını düşünüyorum ki inşallah başarılı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://www.futbolburada.com/p/neden-mancini

Fazla iyimser olsa da, detaylı bir analiz.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    2 sene sonra başımıza Tugay gelir. Umarım o zamana kadar kendini yeterli seviyeye çıkartabilir.
    valla agzından bal damlıyor inşallah ya.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    http://www.futbolburada.com/p/neden-mancini

Fazla iyimser olsa da, detaylı bir analiz.

Yanlışlarla ve yönlendirmelerle dolu bir analiz bence dostum.

Bunu yazan ne yapayım edeyim de Mancini'yi taraftara sevdireyim düşüncesiyle yazmış.
    Yazdığı her cümleye catır catır cevap veririm.
    Mesela o trequartista tezi, sanki bir tek Mancini aradan sıyrılmış gibi bahsetmiş ama İtalya'daki tüm antrenörler o konuyu secmiş o dönem. Ve trequartista tezi en populer olan da Serse Cosmi'nin ki.

http://web.tiscali.it/alleniano/tesi.cosmi.pdf

Yani öyle bir yazmış ki sanki bir tek Mancini bu konu üzerine tez yazıp ortalıgı kasıp kavurmus gibi.

Hele o sonunda olmazsa teşekkür edilir gönderilir kısmı var ya buram buram eyyam.
    Kardeş verecekler mi parasını ceplerinden ya bunu anlatsana?
    Bir tek onun sözleşmesini feshetmiyorsun ki yardımcısının otunun şeyinin de feshediyorsun. 15 20 m eurolara geliyor.

Teşekkür edeceksek şimdiden bunu konusuyorsak tekrar soruyorum o zaman Neden Mancini ?

Hea ayrıca aklıma gelmişken yazayım, Mancini oyuncu tercihlerinde fiziksel güce ekstra bir önem veriyor. Bazı büyük yetenekler harici her pozisyona fiziki gücü daha iyi olan oyuncuyu yerleştiriyor.
    Özellikle savunmada bence Mancini Semih için pek iyi olmayacak bir türlü begenmeyecek Semih'i.

İşte o mesajlaşmalar;

4 eylül çarşamba-saat 11:31:

ünal aysal: “hocam aradım ulaşamadım , 60. yaşın da sana mutlu ve huzurlu bir ikinci 60 yıl daha diliyorum. her şey gönlünce olsun. selam ve sevgiler.”

terim’den gözüken bir cevap yok..

6 eylül cuma-saat 18:56 (andorra maçı öncesi):

ünal aysal: “hocam bu akşam için bol şans diliyoruz. allah kolaylık versin.”

fatih terim: “teşekkürler başkanım..”

6 eylül cuma-saat 22:54 (andorra maçı sonrası):

ünal aysal: “tebrikler hocam, herşey gönlünce olsun. çok zevkli bir maç oldu. takım uykudan uyanmış gibi idi. devamı artık romenlerin başına. sevgiler”

fatih terim: “teşekkürler başkan inşallah dediğiniz gibi olur, romanyaya beklerim, ssvgiler..”

10 eylül salı-saat 20:59 (romanya maçı öncesi):

ünal aysal: “hocam başarılar.. allah yardımcımız olsun..”

terim’den gözüken bir yanit yok..

10 eylül salı-saat 23:00 (romanya maçı sonrası):

ünal aysal: “hocam süper netice.. eline sağlık, darısı haftaya real madrid.. tebrikler, seni ve bütün ekibi gönülden kutluyorum.. selam ve sevgiler..”

13 eylül cuma-saat 15:08 (antalya maçı öncesi):

ünal aysal: “hocam bu akşam için başarılar diliyorum..”

13 eylül cuma-saat 22:36 (antalya maçı sonrası):

ünal aysal: “hocam geçmiş olsun.. telafi ederiz, daha yolumuz uzun..”

(ertesi gün, 12:36)

fatih terim: “sağol başkan, iimdi gördüm teşekkürler..”

17 eylül salı-saat 20:53 (real maçı öncesi):

ünal aysal: “hocam başarılar..”

terim’den cevap yok..

19 eylül perşembe-saat 11:31 (terim’in yok dediği mesaj)

ünal aysal: “hocam sana ulaşamıyorum beni ararmısın, bir araya gelip konuşmak istiyorum. saat 18 gibi orada isen floryaya uğrayabilirim..”

terim’den cevap yok..
    Kaynak

Arkadaş gül gül öldüm bu ne ya ergen gibi

nys sen msqlsn glba!!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hayret diyorum.

Mancini de ne gördüler de bu kadar para verip getirdiler.

Bana göre başarılı olamayacak ve tazminatını da alıp yola koyulacak. Büyük hata yapıldı, bir sezon çöpe gitmesin diye Terim kovuldu gidip Mancini alındı.

Bielsa alınsa idi keşke çok çok iyi olurdu Galatasaray için.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğer doğruysa Fatih Hoca az bile yapmış böyle bir adama.Sen ne olduğu belirsiz bir adama mesajlarını nasıl verirsin yahu ? Normal bir insan en yakın arkadaşından bile,arkadaşı geçtim ailesinden bile mesajlarını saklı tutar.Nasıl bir rezilliktir bu anlamadım ki.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="qRf_RKDwEVA"]fatih terim[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Beyler Google görsellere Federica Mancini yazın...
    Türk basınına çok malzeme çıkacak çooook.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Beyler Google görsellere Federica Mancini yazın...
    Türk basınına çok malzeme çıkacak çooook.
    Eşi, özellikle Türk Basını gibi gözünden hiçbirşey kaçırmayan medyamıza çok malzeme verecek,kesinlikle.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Basınımıza efsane malzeme çıkmış kaçırmazlar tabi ki.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    İşte o mesajlaşmalar;

Kaynak

Arkadaş gül gül öldüm bu ne ya ergen gibi

nys sen msqlsn glba!!
    ünal aysal: “hocam sana ulaşamıyorum beni ararmısın, bir araya gelip konuşmak istiyorum. saat 18 gibi orada isen floryaya uğrayabilirim..”
    Favorim bu,sanki kontorü olmayan geçn gibi yazmış.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Konuşuldu mu bilmiyorum ama teknik ekibe Fausto Salsano, Ivan Carminati ve Attilio Lombardo gibi önemli isimler de gelecek(miş) Mancini'nin yardımcıları olarak.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Konuşuldu mu bilmiyorum ama teknik ekibe Fausto Salsano, Ivan Carminati ve Attilio Lombardo gibi önemli isimler de gelecek(miş) Mancini'nin yardımcıları olarak.
    FM'ciler iyi bilir demek lazım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    FM'ciler iyi bilir demek lazım
    ..Aynen
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahmet Çakar; "FB'yi UEFA'da soruşturan İnfantino, Ünal Aysal'ın ortağı ve Mancini'nin GS'ye gelmesini sağladı. FB'ye kumpas ortada artık" dedi.

"ROK Fatih Terim'e komplo kurup onu gönderen derin Galatasaray menfaatine çalışan ekibin basın koludur. Ortaya çıkmıştır" dedi.

"ROK'yı iki sene önce spor programına çok büyük umutlarla getiren benim. Yanıldım, Allah kahretsin beni" dedi.

Benim anlamadığım şey, Ahmet Çakar'da cemaat yanlısı bir yorumcuydu. Yargıtay kararının bozulacağını mı anladı nedir acep Ufak ufak öbür tarafa geçiyim diyor sanırım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

He ya Mancini'yi getirmek için Infantino'ya ihtiyacımız var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal'ın mesajları ROK'a vermesi gerçekten çok saçma ama medyaya iyi niyetli yaklaştığını göstermek istiyor tabi ki yanlış kişi üzerinden gösteriyor.

Ayrıca dün programda ki Terim-Arıboğan telefon konuşması canlandırması efsaneydi, seslendirme falan harika https://www.dropbox.com/s/9wa69a9e8d...3%BCtfiiii.flv

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Eğer doğruysa Fatih Hoca az bile yapmış böyle bir adama.Sen ne olduğu belirsiz bir adama mesajlarını nasıl verirsin yahu ? Normal bir insan en yakın arkadaşından bile,arkadaşı geçtim ailesinden bile mesajlarını saklı tutar.Nasıl bir rezilliktir bu anlamadım ki.
    Fatih Terim yüzüne tükürse yarabbi şükür diyeceksin, kraldan çok kralcı olmuşsun yazık. Galatasaray'dan büyük görüyosun hocayı, ayıptır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mancini Terim'i övüyor, resmi twitter hesabımız sansürlüyor. Kurumsallıkta son nokta.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Fatih Terim yüzüne tükürse yarabbi şükür diyeceksin, kraldan çok kralcı olmuşsun yazık. Galatasaray'dan büyük görüyosun hocayı, ayıptır.
    Seni ilgilendirmez ancak Galatasaray'dan kimseyi büyük görmem ben.Fatih Terim,gönlümüzde yer ettiyse Galatasaray sayesinde yer etmiştir.Fatih Terim'e kızabilirim,kırılabilirim ama Galatasaray için geçerli olmaz o,insan hayatının anlamını niye başkasından büyük görsün ?

Ben hayatımın en mutlu anlarını Galatasaray ile yaşadım,bunu sorgulayacak kişi sen değilsin,hiç kimse değil.

Edit:

Bu arada iyi ki doğdun Galatasarayım,nice 108 senelere !

“Maksadımız İngilizler gibi toplu bir hâlde oynamak, bir renge ve bir isme mâlik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek.”

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Herşey karman çorman oldu. Fatih Terim'in gönderilmesi hele bu şekilde gönderilmesi canımızı çok yaktı. Ünal Aysal büyük hayal kırıklığı yarattı. Ama bunlara üzülürken veya sinir olurken Galatasaray'a kızacak, küsecek değiliz herhalde. Öyle şeyler görüyorum ki Mancini ile dalga geçen Galatasaray'lılar var, Fatih Terim gitti diye başarısız olalım ki yönetim de gitsin diyenler var. Gidişine kahrolduğumuz adamın sözünü unutan çok Galatasaray'lı var. Aslolan Galatasaray diye boşuna söylemiş belli ki.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Beyler Fatih Terim konusunda atladığınız bir nokta var malum kişi kendisi hakkında henüz bizim teknik direktörümüzken umarım sadece milli takımı çalıştırır tarzı bi demeç vermişti o isterde olmaz mı hiç hatta bu milli takım izini konusunda yönetime baskı yaptığıda çok net bu kişinin

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Favorim bu,sanki kontorü olmayan geçn gibi yazmış.
    Çok hüzünlü ya.

- şmdi küsmü uyucaz

Mesaj Yetkileri