1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder'ın biraz kesik yemesi lazım.Bence ilk 11 olarak şu şekil oynamalıyız;

Muslera-Sabri,Chedjou,Semih,Hakan-Sağ kanat(fark etmez),Selçuk,Melo,Bruma-Drogba,Umut

Burak'ta kesik yemeli Sneijder ile birlikte.Eboue'de kesik yemeli,Selçuk kadar mücadele edecek biri olsaydı o bile kesik yemeliydi.Sezon başından beridir Dany,Hamit,Eboue,Burak,Selçuk,Sneijder ve Amrabat beni kanser ediyorlar.Beğenmediğimiz Sabri bile yüreğini ortaya koyarak oynuyor.Selçuk bu isimlerin içinde en yürekten oynayan isim ancak o da çok formsuz,ben Sneijder'ın sahada olmasına bağlıyorum formsuzluğunu.Sneijder yokken çok daha etkili oynuyor.

Akhisar maçı için şöyle bir 11 düşündüm;

Muslera-Eboue,Gökhan,Chedjou,Hakan-Sabri,Engin,Ceyhun,Bruma-Burak,Drogba

Melo ve Selçuk'un olmaması büyük şanssızlık.Melo ve Selçuk yokken'de Sneijder'ı oynatmak rezalet olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Akhisar maçı için şöyle bir 11 düşündüm;

Muslera-Eboue,Gökhan,Chedjou,Hakan-Sabri,Engin,Ceyhun,Bruma-Burak,Drogba

Melo ve Selçuk'un olmaması büyük şanssızlık.Melo ve Selçuk yokken'de Sneijder'ı oynatmak rezalet olur.
    Mancini'deki şans da kimsede yok. İlk lig maçı takımın en kilit ve yedegi olmayan iki adamı kart cezalısı.

Maçı kaybetsek bile hiçbir şey diyemezsin ama futbolun adaleti yok işte. Kaybetti mi yandı

Muslera
    Sabri cecu zan balta
    Engin Ceyhun
    Bruma Sneijder Riera
    Drogba

Mesaj Yetkileri