Bu sene almayacaktım fm'yi ancak 40 tl olunca kaçırılmayacak bir fırsat olduğundan dün satın aldım.
Geçde olsa her zamanki gibi DRdan satın aldım.
Bu arada bu ne demek oluyor?
Oyunu ön siparişte alanlar asıl çıkış tarihinden 2 hafta önce oyunu oynamaya başlayabilecek ...
Beta versiyon 2 hafta önce yayinlanacak öyle oynanabiliyor.
Çok güzel fiyat. Ayda 3 TL ödeyerek her şeyiyle FM keyfi. Ayda sadece 7 dal sigara az içsem yeterBen kutulu oyunu daha çok seviyorum. Nedeni FM koleksiyonu yapmam
. Olmadı FM 14'ün son zamanlarında bir tanede kutulu alırım keyini birisine hayrına verir kutusunu saklarım
Beta versiyon bayram tatilinde çıkacak galiba. Gerçekten öyleyse harika olacak.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
"mzamb749"
Bu kod ile yine alabiliyorsunuz beyler.
Bu playstore 'dan 2-3 hafta önce alacak FM14 ü ama mobil ödemede sorunlar çıktı bende kızıp almadım oyunu. Bakalım artık kutulu alırız belki . Kutulu'da BETA keyini nasıl gönderecekler bilgisi olan var mı ? Kutulu alanlar BETA'ya nasıl katılacak ? Bilen var mı ?
...
Tek şifre için internet kimin üzerine kayıtlıysa onun vatandaşlık numarasını yazmak zorundayız değil mi? İnternet benim üzerime olmadığı için benimkini kabul etmiyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
...
Arkadaşlar ben oyunu kutulu olarak almaya niyetliyim ama aklımda takılan bir şey var. Oyunu 2 kişi ortak alıcaz ikimizede oyunu yükleyebilirmiyim sıkıntısız bir şekilde.
Oyunu iki veya daha fazla kişi yükleyebilir. Fakat aynı anda sadece bir kişi online olabilir.
Arkadaşlar şimdi bize (PlayStore'dan ön sipariş ile alanlara) beta için kod ne zaman gelecek? Mail adreslerimize
Arkadaşlar tek şifre almak için tc yazıyorum '' Girdiğiniz T.C. Kimlik Numarası Tekşifre alımına uygun değildir '' hatası alıyorum. Sebep ne olabilir?
...
Asıl kodların 31 Ekim tarihinde göndereleceğini biliyorumda, beta kodları hakkında sormuştum hocam, bilgilendirmen için teşekkürler peki bu betada arkadaşımla ortak kariyer yapabilecek miyim yoksa beta olduğu için bu seçenek koyulmaz mı? (Kod aynı şekilde e-posta adresimize mi gelecek betada da?)
en sevmediğim şey yeni oyun çıkacakken eskisini oynayamamak çıkarın şu betayı!
Last edited by ReaList : 10.Ekim.2013 at 17:36 Reason: Sakin ol şampiyon : )
turksportal...
En geç önümüzdeki hafta içi gönderirler Beta keylerini.
Geçen sene 2 Kasım'da çıkmış oyun 10 Ekim'de Beta Key'ler dağıtılmış.
şu bayramda en azından betayı oynayabilelim.gerçekten çok güzel olur.
Tahminime göre 15-17 Ekim gibi BETA çıkar. Oynamaya başlarız. Önceki sene BETA'da hangi ligler vardı ?