Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Caner Erkin, Mehmet Topal, Alper, Holmen, Kuyt, Sow, Webo
Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Caner Erkin, Mehmet Topal, Alper, Holmen, Kuyt, Sow, Webo
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Orta saha bakımından bizim istediğimiz kadroyu çıkartmış Ersun Hoca.İyi de olmuş.Ofansif olarak üstün olacağımız bir .Mac bekliyorum.
Kuyt ve Canere bağlı herşey onlar günunde olursa rahat kazanır Fener ama aksi halde Trabzon puan kaybetmez.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Onur
Bosi Giray Musti Aykut
Zokora
Adrian Malouda
Olcan Henri Yusuf
Cok fazla ofansif olmus
Alves'in olmaması kötü oldu, umarım Bekir iyi oynar. Yine oyun kurarken sorun yaşarız gibi geliyor bana. Ama orta saha ve ileride avantajımız çok fazla, bu maçta galip gelirsek ciddi bir avantaj elde edicez.
Skor Tahminim: FB 3-2 TS
MS 3-0
1/1 verin demiştim öyle olacak.
Bekir varsa sıkıntı var demektir.. Bu arada hazır solda Aykut varken hiç Kuyt'la falan uğraşmasın Ersun hoca koysun sağa hızlı bir adamı (Emenike olur, Sow olur hatta Webo bile olur) yıpratsın en azından o kanadı.
Alves'in yokluğu etkiler takımı kesin gol yeriz. Cristian yerine Holmen tercihi için teşekkür ediyorum Ersun Hoca'ya Cristian'sız 11'ler görünce mutlu oluyorum. Emenike'de 60'tan sonra girer ve etkili olur diye umut ediyorum. Umarım kazanırız.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Daha 10.dk 2 ofsayt oldu![]()
Yusuf çok etkili oynuyor.
Caneri Sol Bek'de oynatıyorsun bu adam kaç maçtır ofansif oynuyor geri gelmekte tabi zorluk çeker,2 Tane sol bekte oynayan adamın var ama oynatmıyorsun HAK oynasa mis gibi işte...
Giray Sow'a şaplağı vermiş vallaha![]()
Egemenin dokununca atlama butonu halen yerindeymis![]()
Bu kadar hakeme el kol hareketi yapıpta sarı görmeyen oyuncular bir bizim ülkede vardır herhalde.İki takım içinde söylüyorum.
Neler kaçtı neler.
Neler kaçıyor öyle...
Maç çok tempolu bu maçta gol olmazsa ayıp olur.
34.Dakika tezahüratı başladı bile...
Bir o kalede bir o kalede nasıl maçtır o ya![]()
EPL'den mac izliyoruz sanki, orta saha yok. Direkt futbol
Fenerbahçe 9
Trabzonspor 1
Şut çekmiş
Adrian pas verse Henrinin onune gol pozisyonu olacakti
İlk yarı bitti.
O kadar hızlı maç ilk yarıda gol yok var arkadaş![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!