Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

14 70.00%
  • Berabere Biter

2 10.00%
  • Trabzonspor Kazanır

4 20.00%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 176 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | STSL 7. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hakaret ederek kin kusmak hoş değil, yakışmıyor. Olayları ayırmaya çalışan Volkan ama sert ayırınca ona da tepki geldi.
    Seviyeleri bu yapacak birşey yok.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şu maçta gol olmaması bu haftanın iddaa kısırlığını gösteriyor kesinlikle.2 Takımda bu sene iyi yerlere gelecektir birisi kontrasıyla birisi hırsıyla isteğiyle oyunuyla başarılı olur bu sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fener Trabzon maçlarındaki gerginlik Fener GS maçlarında yaşanmıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzon taraftari terorist yazan medyayi bekliyorum, gerci beklemeyede gerek yok Besiktas taraftarinin yaptigini nasil gecistirdiyseler burda yasananlarida gecistirecekler

Arti eski sezonun konularini goruntuleme imkanimiz yokmu, bi kac alinti yapmak lazim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hüseyin Göçek'ten nefret ediyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hakaret ederek kin kusmak hoş değil, yakışmıyor. Olayları ayırmaya çalışan Volkan ama sert ayırınca ona da tepki geldi.

Kin falan kusmuyorum. Gerçek Volkan2ın ne olduğunu bu ülkede herkes biliyor. Caner vs oyuncularında yaptıkları ortada. Onur ne yaptıda böyle şeyler yapıyorlar?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Taraftarın yaptığı normal daha geçen sene olanları unutmuyoruz Alexe atılanları Emreye yapılanları Stoch'a yapılanları

-Az bile.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Paok 1 - Panathinaikos 1 GOL Stoch
    Bu mesajın Fenerbahçe - Trabzon maçıyla alakası nedir ? Bunu birde yönetici atıyor.

Maçta bariz üstün olan taraftık 1 puana gelmişler. Yaratıcılık eksikliği vardı çok pozisyona giremedik. Daha maçın başında Holmen atabilseydi o golü herşey çok farklı olabilirdi. En azından oyun güzel skoru bulamamak can sıkıcı olsada ileri için ışık var.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Taraftarın yaptığı normal daha geçen sene olanları unutmuyoruz Alexe atılanları Emreye yapılanları Stoch'a yapılanları

-Az bile.
    Ha yani simdi siz bizim baskana saldirdiginiza gore bizde sizinkine saldiriz ne guzel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bu mesajın Fenerbahçe - Trabzon maçıyla alakası nedir ? Bunu birde yönetici atıyor.

Maçta bariz üstün olan taraftık 1 puana gelmişler. Yaratıcılık eksikliği vardı çok pozisyona giremedik. Daha maçın başında Holmen atabilseydi o golü herşey çok farklı olabilirdi. En azından oyun güzel skoru bulamamak can sıkıcı olsada ileri için ışık var.
    Stoch gibi bir adamı gönderip Sow'u kanada hapseden sisteme ithafen atmıştır. Muhakeme etmek bu kadar zor olmasa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Kin falan kusmuyorum. Gerçek Volkan2ın ne olduğunu bu ülkede herkes biliyor. Caner vs oyuncularında yaptıkları ortada. Onur ne yaptıda böyle şeyler yapıyorlar?
    Ya abi maçın başından sonuna bir dakika susmayan Henrique'ye bir şey demiyorsun.

Saçma sapan fauller çalınan Caner'i örnek veriyorsun. Hele ki son pozisyonda gülmekten alamadım kendimi topa vuruyor oyuncu kendini ustalıkla yere bırakıyor.

Tartışacak pozisyon yok diye oyunculara zordan bir şeyler bulmak doğru değil.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

Bence biraz sakin ol.
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ha yani simdi siz bizim baskana saldirdiginiza gore bizde sizinkine saldiriz ne guzel
    Yapmadığınız şey değil onu belirtmek istedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İstedikleri kadar kassınlar şampiyon biz olacağız
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Stoch gibi bir adamı gönderip Sow'u kanada hapseden sisteme ithafen atmıştır. Muhakeme etmek bu kadar zor olmasa gerek.
    Bunun tartışma yeri Fenerbahçe Sohbet Alanı bölümüdür maç konusu değil yeni gitmiş bir oyuncu değil keza Stoch. Bu konular daha önce çok kez konuşuldu tekrar gündeme gelmesinde bi mantık göremiyorum. O zaman giden her oyuncunun ardından attığı golleri yazalım maç konularına.

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bence biraz sakin ol.
    Gayet sakinim.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Bu teknik direktörle, yaratıcı oyuncu eksikliği, becekrksiz forvetler ile biraz zor şampiyon oluruz. Bence hala avantaj her şeye rağmen G. Saray'da

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yapmadığınız şey değil onu belirtmek istedim.
    Yok henuz yapmadik ama mantiginiza gore yapma hakkimiz oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İşte ben suçluyum çok karakterli davranışlar bunlar. Sora doruyu söyleyince hakaret etti oluyor

Bide orda Gökhan'a dikkat edin bakalım ne yapıyor. Volkan'da oda ayırmak için geldi Volkan2ında ayrıma sitili çok iyiymiş. 2 gün sonra milli takım kampında yan yana olacağı adama saldırmak için peşinden koşuyor.Acaba tersi olsa Onur ona bu şekilde mi davranır? Karakter işte belli eder heryerde kendini.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Anlamak istemeyen sensin abi ben şansımı zorlamıyorum ben yaptıklarının doğru birşey de olduğunuda savunmuyorum sadece belirtiyorum burada bana karşı tavır alma yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Bizim başkan gibi sizinki de Melek değil... Fenerbahçe'ye küfretmiş diyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Selcuk efendinin derdini anliyamadim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Bu teknik direktörle, yaratıcı oyuncu eksikliği, becekrksiz forvetler ile biraz zor şampiyon oluruz. Bence hala avantaj her şeye rağmen G. Saray'da
    Burada tek katıldığım yaratıcı oyuncu eksikliği kısmıdır. Teknik direktörün ne suçu varda puan kaybedilen ilk haftada tüm oklar hocaya yöneliyor anlamıyorum. Beceriksiz dediğin forvetlerden Kuyt gol krallığında 1. sırada, Sow diğer tüm takım taraflarının "keşke bizde olsa" dediği bir forvet. Yeteneksizlik değil yaratıcısızlıktan kaynaklanan sorun tamamen.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Bizim başkan gibi sizinki de Melek değil... Fenerbahçe'ye küfretmiş diyorlar...
    Haci baskanin konusmalarini dinledinizmi hic, Aziz Yildirim haric bir derdi yok. Hatta israrla 'muhtesem fenerbahce taraftari' dedigi icin bizim taraftarlar arasinda cok elestiri gordu.

Gordu muhtesemi iste

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Maçla alakasız ama fenerbahçe gerçekleri görmeli eskişehir maçında tamamen fenerbahçenin şansıydı aynı şekilde gençlerbirliği de kasımpaşa maçında da son dakikalarda attılar bir tek sivasa karşı fenerbahçe iyi oynadı ersun yanal da iyi bir hoca değil bana göre

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Haci baskanin konusmalarini dinledinizmi hic, Aziz Yildirim haric bir derdi yok. Hatta israrla 'muhtesem fenerbahce taraftari' dedigi icin bizim taraftarlar arasinda cok elestiri gordu.

Gordu muhtesemi iste
    evet ben de A.Yıldırım'ı sevmem ama konuşma şekli pek yakışmıyor o makama..Bana kusura bakma tribünlerev oynuyor gibi geliyor...
    Bunun sorumlusu yöneticiler ve adaletsizlik...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu ligde şampiyonluk 34. haftanın sonunda belli olur.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Gordu muhtesemi iste
    Bunu demesinin bir etkeni yok ama ilk başkan seçildiğinde ki o ilk konuşmalarında Fenerbahçe'yi iğnelemişti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Anlamak istemeyen sensin abi ben şansımı zorlamıyorum ben yaptıklarının doğru birşey de olduğunuda savunmuyorum sadece belirtiyorum burada bana karşı tavır alma yani.
    Anlamayan sen oluyorsun son oynanan Ts-Fb maclarinin yorumlarini oku ondan sonra anlarsin.

Turkiyede butun siddetin merkezini Trabzon ilan edenler olmustu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bunu demesinin bir etkeni yok ama ilk başkan seçildiğinde ki o ilk konuşmalarında Fenerbahçe'yi iğnelemişti
    Camia hakkinda tek negatif yorum yok, Aziz Yildirima dedi diyecegini herzaman.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri