Sayfa 385 / 447 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435 ... SonSon
11,521 ile 11,550 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bunun sıkıntısını Bobo gittiğinden beri çekiyoruz zaten. Tek adamımız Almeida, o da bir var bir yok; ama bahsettiğim isim de Ronaldinho yani. Almeida'nın kafasına çarptırır yine de attırır o golleri. Kendisinin atacağı goller de ekstrası olur. Böyle bir adama kesinlikle ihtiyacımız var, inşallah alırız devre arasında.
    Aynı filmin Alex - Güizalı versiyonunu da gördük. Öyle olmuyor bu iş.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kolay kolay böyle şeyler söylemem, hatta hiç duymamışsınızdır ama, Bu Fenerbahçe bu sezon şampiyon olur.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor müsabakasının bitiminde meydana gelen olaylar ve bir takım medya kuruluşlarının olayları kamuoyuna yanlı ve yanlış olarak servis etmesi üzerine işbu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.

Kamuoyunun öncelikle bilmesi gereken husus; bu müsabakada misafir takım başkan, yönetim kurulu ve takımın stada giriş, çıkış usul ve esasları ile basın toplantılarına ilişkin esaslar, müsabaka sabahı saat 10.00’da yapılan "Güvenlik eşgüdüm toplantısı" tahtında belirlenmiş ve Emniyet Müdürlüğümüz tarafından taraflara tebliğ edilerek tutanak altına alınmıştır.

Alınan bu güvenlik önlem ve tedbirleri müsabakanın hitamında misafir takımın başkan ve yönetimine ısrarla ve defalarca iletilmiş ve stadın hangi esas ve usullerle terk edileceği kendilerine ihtar edilmiştir

Bununla birlikte, "Biz istediğimiz yerden girer, istediğimiz yerden çıkarız" zihniyetiyle emniyet güçlerinin ısrarlı ikazlarına uymayarak, özellikle taraftarın yoğun olduğu bölümden çıkış yapılmış ve güvenlik açısından çok hassas olan bölgede basın açıklaması yapılarak Fenerbahçe taraftarı ve olaylar açıkça provoke edilmeye çalışılmıştır.

Son zamanlarda oynanan oyunun bir parçası olarak Fenerbahçe taraftarına şirin gözükmek adına taraftarla hiçbir sorunu olmadığını söyleyen bu nezih kişi, basın toplantısı esnasında Fenerbahçe taraftarına küfür ve hakaret ederek görevini ve misyonunu başarıyla tamamlamıştır.

Beklentimiz söz konusu olaylarda ihmali ya da provokatif eylemlerde bulunan kişi ve kişilerin, Emniyet ve Türkiye Futbol Federasyonu temsilcilerinin tanzim edeceği tutanaklarla kamuoyu önünde açıkça sergileneceğidir.

Rakip taraftarları, rakip yöneticileri ve kulüp başkanlarına tehdit ve hakaret içeren beyanlarda bulunmaktan kaçınmayan, gördüğü güvenlik kamerasına dahi demeç vererek Türk Futbolunu geren ve görevini yapan Emniyet mensuplarını ve kararlarını dahi provoke etmek suretiyle Türk Futbolu’nu uçuruma sürükleyen bu zihniyeti muhatap alacağımız yegane yer adli mercilerdir.

Bununla birlikte taraftarlarımızdan beklentimiz, Trabzonspor camiasını temsil ettiğine inanmadığımız bu kişilerin hakaret ve provokasyonlarına karşı vakur ve sağduyulu duruşlarını muhafaza etmeleridir.

Kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kuyt, Alex, Emre gibi takımı yönlendirecek oyuncunuz yok bana göre Anıl. Sizi yarışta geri planda görmemenin tek sebebi bu. he bir de forvetsiz oluşunuz
    Alex sizde de yok ona bakarsan

Şaka bir yana ben çok fazla etkileneceğimizi düşünmüyorum bu hususta. Sonuçta bu takımda artık hep yedek kulübesinde de olsa bir İbrahim Toraman var. Kalede Tolga Zengin gibi bir tecrübe var. Bunlar da pekala takıma abilik yapabilecek isimler.

Takımı yönlendirmeyi oyun anlamında diyorsan onu da Fernandes'in ve hatta genç yaşına rağmen Oğuzhan'ın yapabileceğine inanıyorum ben. Zaten oyun anlamında diyorsan Kuyt'u oraya yazmaman gerekirdi o da ayrı konu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sen beni anlamadın Anıl. Takım geriye düştüğünde ya da istediği skoru alamadığı anlarda ortaya çıkacak lider karakterli oyuncudan bahsediyorum. Alex den sonra kuyt ilaç gibi geldi bize.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben Fernandes'in takımı yönlendirdiğini görmedim.

İstemediği bir şey yapıldığında suratını asmaktan başka bir şey yapmıyor. Kesinlikle o ağırlığı alacak oyuncu değil..

Oğuzhan bunu yapacak yaşta bile değil, boşa konuşmamak gerek.

Tolga'nın kaleci olduğunu var sayarsak o da bir derece sahaya yetebilir. Fenerbahçe de Kuyt'ın yanında bunu yapabilen bir Alves de var.

Beşiktaş iyi gidiyor ancak devre arası bu tarzda bir isim alınmazsa çok gitmez bu galibiyetler.

Şimdi oyuncuların üzerinde baskı çok az, ikinci yarı geldiğinde baskı daha da artacak..

O zaman bu tarz lider oyuncuların önemi artacak.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Başbakanın açıklamalarından sonra şampiyonluk zora girdi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Ben Fernandes'in takımı yönlendirdiğini görmedim.

İstemediği bir şey yapıldığında suratını asmaktan başka bir şey yapmıyor. Kesinlikle o ağırlığı alacak oyuncu değil..

Oğuzhan bunu yapacak yaşta bile değil, boşa konuşmamak gerek.

Tolga'nın kaleci olduğunu var sayarsak o da bir derece sahaya yetebilir. Fenerbahçe de Kuyt'ın yanında bunu yapabilen bir Alves de var.

Beşiktaş iyi gidiyor ancak devre arası bu tarzda bir isim alınmazsa çok gitmez bu galibiyetler.

Şimdi oyuncuların üzerinde baskı çok az, ikinci yarı geldiğinde baskı daha da artacak..

O zaman bu tarz lider oyuncuların önemi artacak.
    Bu düşünceye aynen katılıyorum, üzülerek. O yüzden, R10 diyorum, başka da bir şey demiyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bizim takımın başında kaliteli bir teknik adam olsa kesin şampiyonuz derdim ama dünkü değişikliklerden sonra şüpheliyim. Ama şuanki form durumuna göre FB diğer takımlardan 1 adım önde duruyor. Tabiki daha ligin 7 haftası bitti, daha çok olaylar olur.

Yahu son dakika forvet çıkarır forvet sokar oyuna, korkak dersiniz. Gol bulmak için erken ve biraz riskli bir değişiklik yapılır, bu sefer teknik adama beceriksiz dersiniz. E neresi orta yolu bunun ?

Emin olun o korner düzenini çiz deseler %99'umuz bir şey karalayamaz, bu yüzden teknik adamları "korkak","beceriksiz" diye yargılamamalıyız bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu düşünceye aynen katılıyorum, üzülerek. O yüzden, R10 diyorum, başka da bir şey demiyorum.
    Abi adam 3 ay sakat, dönünce durumu ne olacak meçhul, o riske girilmez artık. Başka isimlere yönelmek mantıklı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

R10 meselesini burada sürdürmeyelim beyler

Ben şuan ki durumdan memnunum, hocayı geldiğinde beğenmediğimi zaten söylemiştim fikrimde değişiklik yok.

Ancak ona bakışla oynattığı futbol uzun zamandır görmeyi umduğumuz ofansif oyun olunca insanın katlanası geliyor

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    R10 meselesini burada sürdürmeyelim beyler

Ben şuan ki durumdan memnunum, hocayı geldiğinde beğenmediğimi zaten söylemiştim fikrimde değişiklik yok.

Ancak ona bakışla oynattığı futbol uzun zamandır görmeyi umduğumuz ofansif oyun olunca insanın katlanası geliyor
    Zico olaydı daha iyi olurdu aslında.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Zico olaydı daha iyi olurdu aslında.
    Benim gönlümde başından beri tek isim var o da Hamza hoca.

Çok beğeniyorum kadro yönetimini, hemen transfer yapalımdan çok elimizdekini kullanalım havasında bir hoca.

Ben eminim ki Hamza hoca gibi bir hocamız olsa bu sezon Stoch'dan falan çok iyi yararlanırdık. Avrupa da yokuz zaten..

2 sezon Avrupada olmayacak bir kulüp iyi bir planlama ile 2 sezon sonraya iyi giriş yapabilirdi ama Ersun Yanal ile devam ediyoruz.

Umarım bir gün Hamza hocayı burada görürüm. Ersun Yanal'dan bir planlama beklemiyorum açıkcası yarını düşünsün yeter benim için.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

İlk defa benim gibi düşünen birisi var.
    Hamza hoca mükemmel işler çıkarıyor. Oyun mantığını da beğeniyorum açıkçası.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ersun Yanal Hamza Hoca'dan daha kariyerli ve tecrübeli bir isim. Oynattığı futbol kesinlikle kötü değil fakat bazen gaza gelebiliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ersun hoca varken kovup da Hamza hocayla anlasmak gereksiz olur. Sezon basinda gelseydi dahi cok asiri farkli sonuclar alacagimizi dusunmuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mourinho gelse bile başında Aziz Yıldırım oldukça pek bir şey yapamaz, gelen diğer hocalar gibi idare eder. Transferleri kafasına göre yapan, ters düştüğü zaman anında hocayı kovabilen ve koşulsuz şartsız kendine tabii olunmasını bekleyen bir başkanla çalışmak hiç bir hoca için kolay değil.
    Last edited by ReaList : 08.Ekim.2013 at 18:12
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

aziz yıldırım sürekli yönetimden de futboldan da anladığını söylüyor. çıkmazımız bu zaten. futboldan anladığını düşünen ve takımı kendi direktiflerine göre yöneten bir başkanla nereye kadar gidebilirsiniz ki zaten?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Mourinho gelse bile başında Aziz Yıldırım oldukça pek bir şey yapamaz, gelen diğer oyuncular gibi idare eder. Transferleri kafasına göre yapan, ters düştüğü zaman anında hocayı kovabilen ve koşulsuz şartsız kendine tabii olunmasını bekleyen bir başkanla çalışmak hiç bir hoca için kolay değil.
    Düz mantıkta zaten Aziz Yıldırım rahat sözünü geçiremeyeceği teknik adamı almıyor takımın başına.

Bizim kulüp bir değişik zaten bugün bakmışız Kuyt kral, yarın altyazı da karşılıklı fesih haberi çıkması muhtemel o yüzden biz Fenerbahçe'liler olarak çok soğukkanlı yaklaşıyoruz bu konulara

Aziz Yıldırım'ın tek yararı budur

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

MatchStudyTR ‏@MatchStudyTR 2 sa
    İlk 7 hafta hücum bölgesinde rakipten en çok top karşılayan oyuncular Gökhan (FB) ( 22 ) ve Kuyt (FB) ( 22 ).

İlk 7 hafta hücum bölgesinde rakipten en çok top karşılayan takımlar F.Bahçe (155) ve Konyaspor (101).

İlk 7 hafta topu şut atacak arkadaşına aktaran oyuncular Batalla (BS) (19) ve Azofeifa (ERC) (17).

MatchStudyTR ‏@MatchStudyTR 3 sa
    İlk 7 hafta sağ kanattan (duran toplar hariç) en çok orta yapan oyuncular Cicinho (SİV) (26/6) ve Emrah (AKH) (26/6).

İlk 7 hafta sağ kanattan (duran toplar hariç) en çok orta yapan takımlar Bursaspor (79/11) ve F.Bahçe (78/10).

İlk 7 hafta sol kanattan (duran toplar hariç) en çok orta yapan oyuncular Güray (AKH) (38/6) ve Caner (FB) (36/10).

İlk 7 hafta sol kanattan (duran toplar hariç) en çok orta yapan takımlar F.Bahçe (71/19) ve Akhisar (68/10).

İlk 7 hafta rakip ceza alanına pas yaparak giren takımlar F.Bahçe (101/55) ve G.Saray (84/45).

İlk 7 hafta rakip ceza alanına en fazla top sürerek giren takımlar Beşiktaş (48) ve Trabzonspor (46).

İlk 7 hafta ceza alanı içinden en fazla isabetli şut atan takımlar F.Bahçe (37/69) ve Galatasaray (35/66).

İlk 7 hafta ceza alanı dışından en fazla isabetli şut atan takımlar F.Bahçe (19/55) ve Trabzonspor (19/48).

İlk 7 hafta rakip ceza alanı içinde en çok topla buluşan takımlar F.Bahçe (181), G.Saray (137) ve Beşiktaş (123)

Neredeyse tüm istatistiklere ağırlığımızı koymuşuz.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

@ForsaKen iyi bir inceleme yapmışlar.Farkımız kalitemiz

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@forsaken
    Sonra da kalkıp Fener balı desinler.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Kolay kolay böyle şeyler söylemem, hatta hiç duymamışsınızdır ama, Bu Fenerbahçe bu sezon şampiyon olur.
    kalplerimiz bir kanka
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=166

Aydınlar aday olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu adaylığın en güzel tarafı, 3 Temmuz sürecinde MAA ile FB yönetimi arasındaki tüm kirli çamaşırların kongrede ortaya dökülecek olması olacak, bu zamana kadar sözde (!) Fenerbahçe'ye zarar gelmesin diye konuşmayan her iki taraf da kongrede tüm kirli çamaşırları ortaya dökecek. Özellikle MAA ile NÖ arasında geçen konuşma ve yazışmaları merakla bekliyorum. Umarım adaylığı geri çekmez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Ve savas baslasin. Medyaya gun doğdu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Umarım takım etkilenmez bu yıpratıcı süreçten. Medyada olmadık şeyler yazılacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aydınlar Fenerbahçe başkanlığını ancak rüyasında görür.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by alexdeozil View Post
    Aydınların tüm söyledikleri çıktı, sayesinde küme düşmedik. aziz yıldırım bitmiştir, kendisini bitirmekle kalmadı Fenerbahçe Spor Kulübünüde bitirdi. Rakiplerle aramızdaki dağlar kadar olan fark 1 senede kapandı üstüne geçildik desek yeridir!

Kimse tesisler falan demesin başka birşey yaptığıda yoktu, tesisler sayesinde hep bi üstün gibi göründük avrupada ne yaptık bugüne kadar ? Tesisleride hangi parayla yaptığını biliyoruz!! Daha ağır sözler söylerim o şahsiyetsiz hakkında ama neyse. Tez defolsun kulüpten.

Umarım yeni başkan Aydınlar-Ülker ikilisinden biri olur. Ülker adaylık koymasa bile yönetimde olmalı. koç aziz kığılı falan aman aman uzak dursunlar.
    Ali Koç istiyordum ama aday değil bende Aydınlar olsun isterim o kadar laf ettik adama ama dedikleri çıktı.

Mesaj Yetkileri