Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

14 70.00%
  • Berabere Biter

2 10.00%
  • Trabzonspor Kazanır

4 20.00%
1 ile 30 arası toplam 176 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | STSL 7. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@William Rookwood

Sadece Galatasaray için değil Fenerbahçe için de geçerli, transfere dünyanın parasını harcayıp, rakiplerinin 3-4 sezonluk transfer harcamalarını rahatlıkla tek bir transferde kullanabilecek güce sahip bu takımlar, düşük kulüplere karşı aldığı başarısız sonuçlara "Futbolda her şey var" mantığıyla bakarsa, bu bahaneden öteye gidemez. Başına bir defa gelir, iki defa gelir ama düzenli olarak sekteliyorsan sorun vardır.

Bursa maçları Galatasaray için derbi mi ? merak ettim diye sordum bunu. 8 maç 24 puan eder ama geriye kalan 26 maç da 78 puan eder. (Geçen sezon Galatasaray 71 puanla şampiyon oldu) Büyük tabloya bakmak ve yönelmek gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @William Rookwood

Sadece Galatasaray için değil Fenerbahçe için de geçerli, transfere dünyanın parasını harcayıp, rakiplerinin 3-4 sezonluk transfer harcamalarını rahatlıkla tek bir transferde kullanabilecek güce sahip bu takımlar, düşük kulüplere karşı aldığı başarısız sonuçlara "Futbolda her şey var" mantığıyla bakarsa, bu bahaneden öteye gidemez. Başına bir defa gelir, iki defa gelir ama düzenli olarak sekteliyorsan sorun vardır.

Bursa maçları Galatasaray için derbi mi ? merak ettim diye sordum bunu. 8 maç 24 puan eder ama geriye kalan 26 maç da 78 puan eder. (Geçen sezon Galatasaray 71 puanla şampiyon oldu) Büyük tabloya bakmak ve yönelmek gerek.
    Aynen katılıyorum yalnız puan barajı değişken bir olay. Yani çıkıp biri takır takır seri yapmazsa 60 puanla bile şampiyon çıkartabiliyor ligler. Gs şu an 7 maçta 10 puan topladı ki bu çok az.
    Geri kalan maç sayısı 27 bunlardan 7sini kaybetsek mesela 60 puan yaparız 10 da cepte 70'i yakalıyorsun.

Burada önemli olan milli maç arasından sonra Gs'ın artık bu minimum 27'de 20 serisini yapabilecek futbolu oynayabilmesi ve bunun yanısıra da FB'nin de çok çok üstün bir performans göstermemesi gerekir.

Zaten ortalama olarak baktıgın zaman fikstür'ün 3/4'ünü kazanmak gerekiyor. Diğer klüplerin performansına göre de bu 3/4ten bir kaç maç daha az kazanarak da şampiyon olabiliyorsun.

En basit şekliyle söylemek gerekirse 7.haftada A takımı 16 B takımı 10 puandaysa yani iki galibiyet fark varsa arada, kesin konuşmak ya da tam tersi umutsuzluga kapılmak çok doğru değil.

Kişisel düşüncemi sorarsan GS'ın o tarz bir seri yakalaması o oyuncu grubuyla zor gözüküyor. Ancak FB'nin de ligin 2.yarısı klasik Ersun Yanal performans düşüklüğü ile karşılaşacagını dusunuyorum.

Mesaj Yetkileri