Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 15. You may not vote on this poll
-
Estonya kazanır
-
Berabere biter
-
Türkiye kazanır
-
Biz iyi oynamadık bu maç.
2-0'dan sonra zaten bir rahatlama ve gevşeme oldu ki demeyin keyfimize. Attığımız goller boşa gidiyor gibi bir şeye mi kapıldık bilmiyorum ama yüklensek daha da atabilirdik.
Estonya'nın topu ayağında tutması bizim gevşememiz yüzünden oldu zaten. Belki yorulmak istemedik, belki kart cezalıları artsın istemedik ama bana göre iyi bir şey yapmadık.
Hollanda maçını kazanıp, Romanya gelip farkı atıp 2. olursa o zaman hatırlarız bu maçı. Bu dediğime bende inanmadım gerçi ama olası bir şeyi söyledim.
Romanya'nın fark atacağına hatta ve hatta Estonya'yı yeneceğine inanmıyorum. Bu yazım burada kalsın, Romanya gol için açıldıkça Estonya kontra ile boşluk yakalayacaktır..
Bizi bile ilk 30 dakika yordular uzun topları alarak ama bizde Ömer ve Semih'in üst düzey oyunu vardı. Romanya stoperleri gününde olmaz ise işleri gerçekten zor..
Gelelim bize..
Hollanda güç gösterisini yaptı, Macaristan'a bu kadar atacakları hiç aklıma gelmezdi. Persie'ye bayılıyorum bana göre Dünya'nın şuan en iyi forveti kendisi.
Bunun yanında umarım bizim maçta en kötü forvetine dönüşür diyorum 
Yedekler ile çıkacaklarını düşünmüyorum, Van Gaal oldukça kendinden emin ve iddia'lı konuştu.
Bize karşı nasıl çıktıklarından çok bizim nasıl çıkacağımız önemli. Özellikle sol tarafta kimin oynayacağı çok kritik olacak..
Olcan'ı seçer mi diyorum hoca seçebilir sonuçta Hasan'dan daha fazla oynamış bir oyuncu ve fiziksel olarak daha hazır.
Bir yanda da Hasan var, ne olursa olsun tam bir bek ve gününde olursa savunma olarak gayet iyi iş çıkarabilir.
Caner'in kartı çok doğruydu bana kalırsa beli çaktı adama keşke cezalı olmasaydı büyük bir kayıp bizim için.
Bir şey daha söylemek istiyorum, Burak ne yapmak istiyor gerçekten anlamıyorum.
Fiziksel olarak mı sorunu var yoksa morali mi kötü anlamıyorum. Tamam golünü attı ama maç içinde çok silik bir yapısı var..
Burak böyle bir oyuncu değildi, biz ona kaçırdığı için küfür ederken şuan maç içinde o kaçırdığı zamanları özlüyoruz.
Kafası sahada değil o çok açık ofsaytlar bile bunu anlatıyor. Hollanda maçında umuyorum ki oynar, oynamalı. Eğer o maçta oynamazsa bir daha gelmesin zaten bu milli takıma..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
Mesaj Yetkileri