1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Oyuncu Görevleri Rehberi

Hybrid View

Nesil
    2003

Bu arada cakili da cok mantikli gelmiyor bana. Cunku bu oyuncular hem pas yapmiyor (surekli uzun oynuyorlar), hem de rakibe sert oyuncular degiller (tackling easy). En azindan verilen talimatlar acisindan. Her ne kadar cakili rolun ikinci kismini anlatiyor olsa da birincisini anlatmiyor.

Belki de en dogru ceviri kazma olur ama o da biraz fazla aciklayici olur. :-)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu arada cakili da cok mantikli gelmiyor bana. Cunku bu oyuncular hem pas yapmiyor (surekli uzun oynuyorlar), hem de rakibe sert oyuncular degiller (tackling easy). En azindan verilen talimatlar acisindan. Her ne kadar cakili rolun ikinci kismini anlatiyor olsa da birincisini anlatmiyor.

Belki de en dogru ceviri kazma olur ama o da biraz fazla aciklayici olur. :-)
    Hahaha 'kazma bek' neden olmasın Aslında bizim futbolumuzda limited'ın karşılığı kazma, yetenekleri kısıtlı, sınırlı. Ama kazmanın bir de negatif anlamı var Türkçe'de. Bu nedenle sıkıntı olabilir. Eğer olmaz, biz bu tabuyu yıkarız ve kazmayı dilimize nötr bir anlamla kazandırırız diyorsanız gayet uygun bence.

Ayrıca regista için agresif oyun kurucu hem amc görevi gibi durmuş hem de açıklama gibi olmuş. Maestro diye anlattığımız oyuncu da agresif oyun kuran dmc değil midir ? Selçuk geliyor benim ilk aklıma. Hem dmc-mc oynayacak hem de oyun kuracak ilerde orda burda. Maestro karşılıyor bence.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri