1 ile 30 arası toplam 145 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | Ekran Görüntüleri (Beta)

Hybrid View

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    öyle zaten sen bunun nedenini algılayamıyorsan futbol izleme zaten
    sen bilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by ogsusam11 View Post
    sen bilirsin

sana demedim.

burak bitiricilik olarak world class.

gol atamaması veya kaçırması bunu değiştirmiyor. milyonlarca cevap verildi bu anlayışa yıllardır. bunları okumadan dalmak çok gereksiz

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    sana demedim.

burak bitiricilik olarak world class.

gol atamaması veya kaçırması bunu değiştirmiyor. milyonlarca cevap verildi bu anlayışa yıllardır. bunları okumadan dalmak çok gereksiz
    Ben Burak Yılmaz'ın gol atamamasından ya da kaçırmasından mı bahsetmişim? Bahsetmediysem ve sen bundan bahsediyorsan gol pozisyonu/gol oranına bakarsak Drogba'nın daha yüksek olması gerekiyor

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kiddynamite View Post
    Ben Burak Yılmaz'ın gol atamamasından ya da kaçırmasından mı bahsetmişim? Bahsetmediysem ve sen bundan bahsediyorsan gol pozisyonu/gol oranına bakarsak Drogba'nın daha yüksek olması gerekiyor
    Gecen sezon:

Burak'in her sutunun %23'u gol olmus.
    Drogba'nin her sutunun %13'u.

Burak'in vurdugu sutlarin %50'si kaleyi bulmus.
    Drobga'nin %44.

Burak'in kaleyi bulan sutlarinin %46'si gol olmus.
    Drogba'nin %29.

Burak'i ligde bitiricilik konusunda gecen sezon gecebilen oyuncular:
    Lamine Diarra
    Umut Bulut
    Theofanis Gekas

(Birisi sormadan Sow'u da yazayim. %15 / %42 / %37)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Gecen sezon:

İstatistiğin doğru oranı verebilmesi için her seferinde aynı yerden şut attırmak gerekmezmi ? Lakin bu şutların Drogba %6 ini karşı karşıyada %1 ini penaltıda %4 ünü kornerde %2 sini boş kaleye gol yaptıysa Bun % denin dışında kalan gol yapamama ortalamasının % 32 si uzaktan şutsa %15 i karşı karşıyaysa diye % 100 ü tamamlayana kadar uzatabilirim bun futbolcuların o anki vuruş pozisyonu zorluklarına göre gol yapıp yapamamaları yani birisi şutlarının %80'ini karşı karşıyaya atıp diğer kalan % deyi uzaktan veya başka bir pozisyonla %23 gol ortalaması tutturduysa diğeri şutlarının % 30 unu karşı karşıya atıp diğer kalan % deyi uzaktan veya başka bir pozisyonla %13 tutturduysa %13 daha değerlidir diye düşünüyorum. Bunları değişik varyasyonlarda alttaki oranlarınıza görede uyarlayabilirim uzatmak istemedim sadece.

Drobga'nin %44.

Drogba'nin %29.

Lamine Diarra
    Umut Bulut
    Theofanis Gekas

Ben ne Burak'cıyım ne Drogba'cı nede GS'liyim da yanlız bu bana biraz garip geldi nasılmı yukardaki bolt'lu yazıdan anlayabilirsiniz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post

İstatistiğin doğru oranı verebilmesi için her seferinde aynı yerden şut attırmak gerekmezmi ? Lakin bu şutların Drogba %6 ini karşı karşıyada %1 ini penaltıda %4 ünü kornerde %2 sini boş kaleye gol yaptıysa Bun % denin dışında kalan gol yapamama ortalamasının % 32 si uzaktan şutsa %15 i karşı karşıyaysa diye % 100 ü tamamlayana kadar uzatabilirim bun futbolcuların o anki vuruş pozisyonu zorluklarına göre gol yapıp yapamamaları yani birisi şutlarının %80'ini karşı karşıyaya atıp diğer kalan % deyi uzaktan veya başka bir pozisyonla %23 gol ortalaması tutturduysa diğeri şutlarının % 30 unu karşı karşıya atıp diğer kalan % deyi uzaktan veya başka bir pozisyonla %13 tutturduysa %13 daha değerlidir diye düşünüyorum. Bunları değişik varyasyonlarda alttaki oranlarınıza görede uyarlayabilirim uzatmak istemedim sadece.

Ben ne Burak'cıyım ne Drogba'cı nede GS'liyim da yanlız bu bana biraz garip geldi nasılmı yukardaki bolt'lu yazıdan anlayabilirsiniz.
    Elimizde bu tip bir laboratuvar yok maalesef.

Olsa zaten oyuncu ozelliklerini tartismaya acmaya da gerek kalmazdi.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Gecen sezon:

Drobga'nin %44.

Drogba'nin %29.

Lamine Diarra
    Umut Bulut
    Theofanis Gekas

İstatistikler mini etek gibidir. O zaman geçen sezona bakacak olursak oyunda Diarra,Umut ve Gekas'ın bitiricilikleri de Burak'tan yüksek olması gerekiyor .Öyle mi acaba? Oyun istatistikler üzerine mi kurulu sadece? 18 Burak için çok yüksek bi rakam Higuain falan kaç acaba merak ettim?Burak'la bir mi ??

Mesaj Yetkileri