1 ile 30 arası toplam 384 sonuç

Konu: FM 2014 - Araştırma Hakkında Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Ömer Abi, Burak Yılmaz'ın hız biraz yüksek olmuş gibi geldi bana, Emenike'yle aynı olmuş 15 gibi bir değer daha uygun olabilirdi sanki. Emenike sonuçta bariz daha hızlı.
    Burak

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ömer Abi, Burak Yılmaz'ın hız biraz yüksek olmuş gibi geldi bana, Emenike'yle aynı olmuş 15 gibi bir değer daha uygun olabilirdi sanki. Emenike sonuçta bariz daha hızlı.
    Emenike'nin cabuklugu bir hayli onde yanilmiyorsam. Bu Emenike'ye ozellikle ilk 15-20 metrede onemli bir avantaj saglamaz mi?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Emenike'nin cabuklugu bir hayli onde yanilmiyorsam. Bu Emenike'ye ozellikle ilk 15-20 metrede onemli bir avantaj saglamaz mi?
    Sağlar abi de, ben 15-20 metreden sonra da Emenike'nin farkı açmaya devam edeceğini düşünüyorum. Emenike'nin hız iyi ama Burak'ta fazla gibi.
    Burak

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sağlar abi de, ben 15-20 metreden sonra da Emenike'nin farkı açmaya devam edeceğini düşünüyorum. Emenike'nin hız iyi ama Burak'ta fazla gibi.
    Omuz omuza kesinlikle. Cunku Emenike'nin dengesi (her ne kadar profili gostermese de) ve cevikligi cok daha iyi.

Ikisi de sadece duz hatta ve yaninda kimse olmadan kosuyorsa Emenike'nin farki acmaya devam edeceginden cok emin degilim.

Mesaj Yetkileri