1 ile 30 arası toplam 384 sonuç

Konu: FM 2014 - Araştırma Hakkında Eleştiri Başlığı

Hybrid View

1. Default

Hasan acar'ın mevkisi ön libero diye biliyorum ben ancak sağ kanat olarak gözüküyor. Aytaç kara çok top kaybediyor, halbuki ön libero oynayan ve bayada top kapan bir futbolcuyken top kaptırması saçma geldi bana. Tarık çamdal eskişehirspor'a gelmeden önce hem sağ hemde sol kanat oynamış. Eskişehirspor'da ise hem sağ bek hemde sol bek oynadığını düşünürsek profili gerçekten yetersiz.

Quote Originally Posted by harun26180 View Post
    Hasan acar'ın mevkisi ön libero diye biliyorum ben ancak sağ kanat olarak gözüküyor. Aytaç kara çok top kaybediyor, halbuki ön libero oynayan ve bayada top kapan bir futbolcuyken top kaptırması saçma geldi bana. Tarık çamdal eskişehirspor'a gelmeden önce hem sağ hemde sol kanat oynamış. Eskişehirspor'da ise hem sağ bek hemde sol bek oynadığını düşünürsek profili gerçekten yetersiz.
    Kaldı ki Tarık ve Aytaç süperligin en çalışkan oyuncularından, mental ve teknîk özellikleri yetersiz geldi bana. Örnek vermek gerekirse Tarık sezon başından beri oynadığı maçlarda görev yaptığı kanadı otobana çevirdi, Aytaç ise kaptığı toplarla ve oyun zekasıyla takımı atağa kaldırdı. Erkan ise hakettiği profili sonunda bulmuş belki bitiriciliği bir tık yukarıda olabilirdi

Quote Originally Posted by abut View Post
    Kaldı ki Tarık ve Aytaç süperligin en çalışkan oyuncularından, mental ve teknîk özellikleri yetersiz geldi bana. Örnek vermek gerekirse Tarık sezon başından beri oynadığı maçlarda görev yaptığı kanadı otobana çevirdi, Aytaç ise kaptığı toplarla ve oyun zekasıyla takımı atağa kaldırdı. Erkan ise hakettiği profili sonunda bulmuş belki bitiriciliği bir tık yukarıda olabilirdi
    Benim yorumum arada kaynadı sanırım , herhangi bir düzenleme söz konusumu

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by abut View Post
    Benim yorumum arada kaynadı sanırım , herhangi bir düzenleme söz konusumu
    Arada kaynamadi da Tarik 2 sezondur oynamamis. Aytac ise alt ligden gelen ve Super lige ne kadar oturabilecegi daha bu sezon yeni yeni gorulen bir oyuncu. Mutlaka bu sezon yaptiklari ilerleyen veritabani surumlerinde yansiyacaktir veritabanina. Siz (ve tabii arastirmacilar) bu oyuncular hakkinda 1 Temmuz'da ne dusunuyorsaniz, veritabani da asagi yukari onu gosteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Omer Abi

Turkiiye arastirmasiyla ilgili degil benim soylicem sorun,Yardımcı Ekip Danismanlıina girdigimde biraz bekleme oluyor sen gozlemledin mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by halil85 View Post
    Omer Abi

Turkiiye arastirmasiyla ilgili degil benim soylicem sorun,Yardımcı Ekip Danismanlıina girdigimde biraz bekleme oluyor sen gozlemledin mi?
    Bende de var o sıkıntı. Yama ile giderilecektir.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Bende de var o sıkıntı. Yama ile giderilecektir.
    Tesekkur ederim

FM 2014 en büyük ddeğişiklik taktik yapımıyla ilgili , kaydıraçlar kaldırılmış 2.000.000 kombinasyon olduğu için galiba yanlış anlamadıysam

Sigames forumlarında bu konu tartışılıyor ve bilgi veriliyor

Herhangi bir rehber var mı veya bilgisi olan yeni taktik sistemiyle ilgli ?

Mesaj Yetkileri