1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: FM 14 İlk Transferiniz

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Oyunda ilk transferim tanıdık bir isim Emil Mpenza oldu. İngiltere 4. liginde Portsmouth'u yönetiyorum. 4. lig için Mpenza'nın özellikleri çok iyi, en az 1 sene kendisinden iyi performans alacağımı tahmin ediyorum, umarım yanılmam.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov View Post
    Oyunda ilk transferim tanıdık bir isim Emil Mpenza oldu. İngiltere 4. liginde Portsmouth'u yönetiyorum. 4. lig için Mpenza'nın özellikleri çok iyi, en az 1 sene kendisinden iyi performans alacağımı tahmin ediyorum, umarım yanılmam.

2 maç üst üste zor kaldırır ama atar da.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov View Post

ortalama 35 haftada 60 maçın olduğunu düşünürsek kondisyon sıkıntısı yaşayabilir ama özellikleri gayet iyi

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    ortalama 35 haftada 60 maçın olduğunu düşünürsek kondisyon sıkıntısı yaşayabilir ama özellikleri gayet iyi
    Aynen dediğiniz gibi fiziksel özellikleri çok iyi değil özellikle staminası ancak alt liglerde oyuncuların çoğunun özellikleri bu şekilde. Herhangi bir özelliği 10'un üstünde olan oyuncuya iyi gözüyle bakıyorum.

Mpenza ilk sezon bana 3. lige yükselmemde yardım etsin, kadro genişliği sağlasın forvet hattında benim için yeterli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Christian Träsch 8.5 MN. , Wolfsburg takımından transfer ettim.

İlk maç 9.0'luk performans gösterdi.

Mesaj Yetkileri