-
Beta olduğu için taktik varyasyonları ve ayarlamaları üzerinde pek etkinlik göremedim. Olanını kullandığım kadarıyla geçen sezon oturttuğum taktiği revize ettim ve uyguladım. Oyunculara verdiğim rol dışı ekstra komutlarla beraber neredeyse geçen serideki başarılı taktiği yansıtmaya çalıştık.
Schalke denk ve sisteme ters gelen takımlardan biri olduğu için özellikle rakip olarak seçtim. Çünkü önde olan ofansif bekleri zorlayacak hızlı kanatlara ve Pivot Santrafor'a sahipler. Maç boyunca attığımız 2 gol dışında 3 topumuz direkten döndü, daha fazla maç yapma zamanım olmadı ama direkten dönen topların fazlalığı mevzusunun beta ile sınırlı kalmasını dilerim : )
Oyuncuların sahaya yayılımı verdiğim komutlara göre olması sevindirici, Sow ve Emenike'ye daha çok içeri girmesi, Caner'in daha çok ileri çıkıp Topuz'un daha geride durması gibi komutların işlenmiş olması ve sonuç vermesi taktiğin komutlarımızı bu seride biraz daha algıladığının göstergesi. Ayrıca oyuncuların koşu mesafeleri de taktikte uyguladığımıza eş değer. Her ne kadar Aziz Başkan'ın 13 km'sine denk olmasa da sahada 90 dakika kalan oyuncuların 12 km görmesi, tüm oyuncuların buna erişmesi durumunda ortalama 115-130 arası bir koşu mesafesi sağlanması, maçlarda sonuç almamız için ideal.
Şimdilik gözlemlediğim kadarıyla böyle, daha fazla oynadıkça, full sürüm çıktıktan sonra değişiklikleri aktarmaya devam ederiz.
Mesaj Yetkileri