1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Galatasaray İncelemesi | FM 14

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

taktik bölümünde tartışmıştık arkadaşlarla yine söylüyorum bana göre en uygun diziliş 4-1-2-1-2 burda da sorun beklerde oluyor. Eboue oldukça iyi gibi ancak sol beke ilaç kim olur bilmiyorum. Swenseadeki neill'ı almıştım tam hatırlamıyorum tam adını pek de iyi çıkmadı. Şimdi tekrar başlıcam Galatasarayla.
    turksportal...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    taktik bölümünde tartışmıştık arkadaşlarla yine söylüyorum bana göre en uygun diziliş 4-1-2-1-2 burda da sorun beklerde oluyor. Eboue oldukça iyi gibi ancak sol beke ilaç kim olur bilmiyorum. Swenseadeki neill'ı almıştım tam hatırlamıyorum tam adını pek de iyi çıkmadı. Şimdi tekrar başlıcam Galatasarayla.
    Ben Galatasaray'ın defans hattından dolayı yabancıda sınır çektiğini düşünüyorum. 4-5 yabancı var orada ya kalede eklenince. Bu Fenerbahçe'de böyle değil o yüzden çok sıkıntı çekmiyoruz oyunda.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Ben Galatasaray'ın defans hattından dolayı yabancıda sınır çektiğini düşünüyorum. 4-5 yabancı var orada ya kalede eklenince. Bu Fenerbahçe'de böyle değil o yüzden çok sıkıntı çekmiyoruz oyunda.
    Vallahi hiç sorma işte başlamıştım bi şimdi tekrar başlıcam Türk kimi alabilirsem artık. Ömer Toprakı filan bi alabilsem keşke. Hayır hiç kıymıcam paraya alcam onur kıvrak'ı serbest kalma maddesi ile ancak bu seride illa nakit verecekmişsin o parayı :S o de dert oluyor
    turksportal...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Galatasaray ile oynayanlara tavsiyem Hakan Balta'yı Salt Bek oynatın. Bir rol bir adama ancak bu kadar yakışabilirdi Sistem olarak da 4-2-3-1 mantıklı olur yararlı olur. Hatta şöyle bir tavsiyem var.

Sol Bek : Salt Bek - Sol Açık : Kanat Oyuncusu
    Sağ Bek : Ofansif Bek(Hücum) - Sağ Açık : İçe Kat Eden Oyuncu

Mesaj Yetkileri