1 ile 30 arası toplam 384 sonuç

Konu: FM 2014 - Araştırma Hakkında Eleştiri Başlığı

Hybrid View

perpetua, 1-2 güne kadar ayarı kaçırıp "dağılın lan" diye bağıracak gibi duruyor Şaka bir yana sanırım herkes sevdiği oyuncunun veya tuttuğu takım oyuncusunun efsane olmasını istiyor gibi geliyor bana.

Kim ne derse desin Burak Yılmaz son 3-4 senenin Süper Lig'deki en etkili forvet oyuncusudur. Bu adam başka bir ligde olsaydı, bitiricilikten 20 değer alırdı. 14'ün altında değeri de olmazdı.

Salih Uçan'ın, Mesut Özil kalitesine ulaşmasını ben de çok isterim ancak şimdiye kadar Antalya maçında 2, Plzen'de 1 golünden başka atraksiyonunu hatırlayanınız var mı? 2 maç aldı, biri geçen seneden biri bu seneden 2 maç verdi -9'luk bir numarasını görmedik.

Bence, FM'de en adil araştırma-değerlendirme yapan ekiplerden biri Türkiye ekibi. Hata da yapabilirler ancak resmin bütününe bakmak lazım. "Fahiş" olarak adlandırılabilecek bir hatalarına şimdiye kadar rastlamadım şahsen. Ayrıca "0 hata 0 işte olur" buyurmuş ünlü düşünür.

Örnekle açıklamak gerekirse: FM13'te herkes burada GS abartı dedi, Recep Niyaz nerede, -9 olması lazım dedi ne oldu? GS malesef şampiyon oldu, Recep Niyaz da hala piyasada yok.

Eleştiride bulunacak arkadaşlar önce şuna karar vermeli "Üzüm mü yicez yoksa bağcıya mı kaynıcaz"

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by erdeng View Post
    perpetua, 1-2 güne kadar ayarı kaçırıp "dağılın lan" diye bağıracak gibi duruyor Şaka bir yana sanırım herkes sevdiği oyuncunun veya tuttuğu takım oyuncusunun efsane olmasını istiyor gibi geliyor bana.
    Mesaja gore cevap.

Soru sorana, samimi yorum yapana olmasi gerektigi gibi uygun bir dille.
    Hesap sormaya kalkana daha uygun baska bir dille.

Genelde zaten hesap sormaya calisanlar olagan supheliler. Bir gun gelecek, hesap sormaya calismak yerine acaba neden boyle yapilmis diye dusunmeyi ve anlamaya calismayi ogrenecekler.

En azindan umarim.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Mesaja gore cevap.

Soru sorana, samimi yorum yapana olmasi gerektigi gibi uygun bir dille.
    Hesap sormaya kalkana daha uygun baska bir dille.

Genelde zaten hesap sormaya calisanlar olagan supheliler. Bir gun gelecek, hesap sormaya calismak yerine acaba neden boyle yapilmis diye dusunmeyi ve anlamaya calismayi ogrenecekler.

En azindan umarim.
    Hocam Salih ve Mert in Ca-Pa degerlerini ögrenme sansımız varmıdır?
    3 oldu soruyorum eger suan için mumkun degilse soyleyınde sormaya devam etmiyeyim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mortalknight View Post
    Hocam Salih ve Mert in Ca-Pa degerlerini ögrenme sansımız varmıdır?
    3 oldu soruyorum eger suan için mumkun degilse soyleyınde sormaya devam etmiyeyim
    Su an icin mumkun degil.

Mesaj Yetkileri