1 ile 30 arası toplam 384 sonuç

Konu: FM 2014 - Araştırma Hakkında Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Quote Originally Posted by gzbjk View Post
    Tff'nin yaptığı gibi bir uyarı koyarak Beşiktaş'ın sayısı 13'e yükseltilebilir.Lig başlama tarihini değiştirin diyen yok.Tff'nin resmi sitesinde zaten lig 59'dan itibaren başlıyor.Altta da bir uyarı var Beşiktaş'ın o 2 şampiyonluğunun eklendiğiyle ilgili.Tff'nin yaptığı gibi yapılırsa bir problem olacağını sanmıyorum.

Tam bilmemekle birlikte mantıken dediğinin olmayacağını düşünüyorum.Yani oyun bir program üzerine kurulu doğal olarak ligin oynanadığı sene sayısı ve şampiyon sayısı eşit olmazsa hata verir muhtemelen.Ya ligi 57'den başlatmalısın ya Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısını 11'de tutmalısın ki algoritma çalışsın.

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Tam bilmemekle birlikte mantıken dediğinin olmayacağını düşünüyorum.Yani oyun bir program üzerine kurulu doğal olarak ligin oynanadığı sene sayısı ve şampiyon sayısı eşit olmazsa hata verir muhtemelen.Ya ligi 57'den başlatmalısın ya Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısını 11'de tutmalısın ki algoritma çalışsın.
    Ben bir problem olacağını düşünmüyorum.Nasıl ceza alan takımlar -(eksi) puanla başlayabiliyorsa şampiyonluk sayısının da düzeltileceğini düşünüyorum.Sene sayısı değişsin diyen yok zaten her şey aynı kalacak sadece TFF'nin yaptığı gibi alta bir uyarı konularak bizim şampiyonluk sayımız 13'e çıkarılmalıdır çünkü gerçekte olan şey budur.

Mesaj Yetkileri