Trajikomik bir şekilde Türkiye Kupası maçımızda 2-0 geriye düştük ancak 10 kişi olmamıza rağmen oyuncularımız beni bu rezil durumdan kurtardıVe penaltılarda öne geçerek turu atladık.
Trajikomik bir şekilde Türkiye Kupası maçımızda 2-0 geriye düştük ancak 10 kişi olmamıza rağmen oyuncularımız beni bu rezil durumdan kurtardıVe penaltılarda öne geçerek turu atladık.
Bazı şaşırtıcı sonuçlar olmasına rağmen en çok dikkatimi çeken bu maç oldu, kupa yolunda engel oluşturabilecek Beşiktaş, erkenden elendi.
Türkiye Kupası Son 16'da rakibimiz Beşiktaş'ı eleyip Son 16'ya kalan Aydınspor 1923.
Evimizde Gençlerbirliği'ni rahat mağlup ettik.
Aydın tehlikelidir , dikkat![]()
Anaaa! Benim futbolcular la bunlar.Katkı sağlayacaklardır, ben 1 sezon geç alabildim. Kupada ucuz kurtulmuşuz.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Trabzon deplasmanında mağlup olduk.
15 Hafta Sonucu Puan Tablosu ve Oyuncu Verileri
Lider gözüküyoruz ancak dibimizde iki ezeli rakibimiz var.
Last edited by Firat1907 : 20.Ekim.2013 at 02:20 Reason: Yanlış Ekran Görüntüsü
2-0 önde ve maçı garantilediğimizi düşünürken aniden 3-2 geriye düştük neyseki son dakikada skoru eşitledik ve penaltılarda rakibimizi eledik.
Ziraat Türkiye Kupası Grupları
Zor kurtarmışız bazı maçları![]()
Kupa maçları fena![]()
böyle maçlar olsa benim leptop sağ kalmaz sanmıyorum yani
![]()
Elimizde sadece lig var onu da kaptırmamak gerek![]()
Elinde sadece Türkiye varken lig ve ZTK ' yı kaptırma derim.
Kasımpaşa'yı rahat bir şekilde yendik.
Eğer önümüzdeki maçlardada öyle oynarlarsa zaten büyük ihtimal kupayı alamayız
Almaya çalışacağız bakalım
Ligte büyük bir kapışma var, Ziraat'te ise çok garip bir şekilde ilerliyoruz bakalım alabilecek miyiz![]()
Sivasspor deplasmanından maalesef mağlup ayrılıyoruz.
Birinci Devre Sonucu Puan Tablosu ve Oyuncu Verileri
Galatasaray'ın 1 puan arkasında, Beşiktaş'ın 3 puan üstünde 2. durumdayız.
Keisuke Honda takımımıza katılacağı gün Rusya Yılın Oyuncusu ödülünün sahibi oldu.
Cristian Baroni'yi €1.5M karşılığında Corinthians'a sattık, bonservisinin %33'ü Flamengo'ya, %33'ü Atletico Paranaense'ye ödendi, yani bu transferden €500B karımız oldu.
Samuel Holmen'i €3.2M karşılığında FC Kobenhavn'a sattık ancak ayrılmak için 2 yıl boyunca yıllık €625B maaş ödememizi istedi, bu transferden karımız €2M civarı olacak.
Porto'nun defansif ortasaha oyuncusu Fernando'yu bedelsiz olarak 1/7/2014 tarihinde takımımıza katacağız. Ancak bonservis bedelinin %20'si temsilcisinin elindeydi ve onuda €275B karşılığında satın aldık.
Çok fazla yenilgi almışsın kardeşim bu sıkıntı yaratır sana ileride ben 19.Haftaya kadar almadım ne kadar az alırsan o kadar kârlı şanssızlıklar bırakmamış peşini.
Sow'u solda oynat arada sırada Emenike'yi Forvet.![]()
Tamamen hakem hatası ile berabere kaldık... Dakika 45+1 Hasan Ali Kaldırım orta açtı direğe çarpıp Emenike'nin önüne düştü, Emenike vurdu top yoldayken hakem yarıyı bitirdi ve Emenike kaleye 5-6 metre yakınlıktaydı gol olmama ihtimali yoktu.
Oyundaki bu direk fazlalığı ve böyle saçma hatalar umarım düzeltilir.
Grubumuzda diğer maçta Antalyaspor 0-0 Kayserispor olarak sonuçlandı, herkes 1 puanda.
Ortada geçen maçın galibi olduk. Oynadığı ilk maçta Trabzonspor karşısında Emenike'ye assist yapan Honda, bu maçtada Emenike'ye assist yaparak 2 maçta 2 assist yapmış oldu.
Last edited by Firat1907 : 20.Ekim.2013 at 22:24
Maçlar iyide flood yapmassan güncellemeye tek bir mesajda paylaşırsan daha düzenli olur![]()
İyi oynadığımız maçta 1 gol ile galip olduk.
Lige Dönüşte Muhteşem Geri Dönüş!
Ligin ikinci devresinin ilk maçında ezeli rakibimiz Galatasaray'ın deplasmanında ilk yarıyı 1-0 geride kapamamıza rağmen müthiş oyunla maçı 1-4 bitirdik.
Yeni bir taktik denediğimiz maçtan 1 puanla ayrıldık.
Gruptan çıkmayı garantiledik.
Raul Meireles'i €2.5M karşılığında Sevilla'ya sattık.